Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
válasz
Robertoq
üzenetére
IGazad van, viszont nem mindeen teren van ez igy! Vegyuk alapul az egeret, oke?
A Xerox fejlesztette ki, es meg nagyon kezdetleges volt. Jobs anno targyalt a Xerox vezetosegevel az egerrol. Nekik nem kellett, mivel szamukra egy felresiklott otlet volt, amit igy `odaadtak` az Apple-nek.
A tovabbi tortenet nyilvanvalo.Szoval azert nem mindenben van igy, ahogy leirtad. Termeszetesen van olyan dolog ami nem az Apple erdeme, de ok terjesztettek el, ok fejlesztettek tovabb, neha meg a halott otleteket is.
-
BDave
őstag
válasz
Angel1981
üzenetére
Ezt már meg lehetett volna szokni, amióta létezik az Apple. Hisz' minden egyes új termékénél szinte már az ő szlogenjükké vált az "eddig legőrültebb/legforradalmibb" kifejezés. De tényleg. Mindig ilyen szavakat használnak (vagyis használt Steve) és habár én azért túl erősnek érzem ezeket a kifejezéseket, azért valljuk be, azért van benne némi igazság.
-
neonkukac
csendes tag
jó, hogy nem megy el helyettem klotyóra

-
Robertoq
őstag
válasz
manchester85
üzenetére
Én tudom, hogy azért vette meg, hogy csak az övék legyen és tuti, hogy az Apple pénzével lesz fejlődés, de mivel a munka nagy része a szervereken történik így a klienseknek van kisebb szerepe, emiatt nem hiszem, hogy más platformon ne lett volna meg ez a szint.
A béta elnevezés pedig nem véletlen, azért látszik, hogy van még mit rajta fejleszteni, csak valamit be kellett rakni a 4S mellé és a béta szó nagyon jó arra is, hogy minden nem működésre rá lehessen húzni :"persze mert ez még csak béta"
Valószínűleg a Siri hatására jelent meg Androidra a Jeannie, ami egy általam nem ismert fejlesztőtől/cégtől elég jónak tűnik elsőre. -
drzsoo1
aktív tag
válasz
Touch-ko
üzenetére
Sok választásom terészetesen nincs I/O, vagy használom vagy nem. Természetesen ÉN döntöm el hogy milyen adatokat juttatok a felhőbe, és olyan adatokat amelyek csak rám tartoznak, természetesen nem ilyen szervereken tárolok. A Siri használatánál azonban első látásra ez nem tűnik egyértelműnek, nekem legalábbis nem volt az, és gondolom másnak sem, hogy itt a folyamatba távoli szerverek is belépnek, nem csak egy user és mobil közötti folyamatról van szó. Ezt viszont te nem érted meg!
-
llaszlo
veterán
válasz
Touch-ko
üzenetére
Barátnőm egyszer randizott egy rendőrrel, aki az első és egyben utolsó randin olyanokat mondott róla meg a családról, barátnőjéről amit még akár a barátok sem tudtak. És ez már jópár éve volt.
Ennyit arról, hogy ki, mikor, kit és hogyan hallgat le vagy mit tudhatnak meg bárkiről.
Ha azt akarod, hogy ne tudjanak rólad semmit, akkor ne legyen telefonod, email címed, soha ne netezz és menj valami barlangba. -
Touch-ko
őstag
Nem tok mindegy, hogy ki hallgat le? Szerintem baromira mindegy, barki is teszi, megszerzi az informaciot. Szerinted nem adhatja at azt barkinek keresre, vagy nyomasgyakorlas eseten?
Mellesleg a Gmail adatokat sem a magyarok figyelik.. Sot, nyugodtan lehallgathatjak, nem erdekel, ugysincs semmi olyan, ami titok lenne. Ha bizalmas levelezest folytatnek, akkor vennek egy BB-t, bar a RIM is kiadta az adatokat a rendorsegnek a londoni zavargasok utan.
Eleinte viszont megtagadta. A majmok BB-n keresztul uzengettek egymasnak, hogy hol akarnak gyujtogatni, fosztogatni.
Szoval nincs olyan informacio csere a vilagban, amit NE lehetne lehallgatni, vagy informaciot szerezni belole.Ideje lenne beletorodnod ebbe!
-
manchester85
veterán
válasz
Robertoq
üzenetére
A Sirit fejlesztő cég a piac legjobb, legfejlettebb hangutasítást végző rendszere. Az Apple azért vette meg, hogy innentől csak az övék legyen, és ne terjedjen el minden platformon. Az, hogy mi lett volna, csak egy feltevés. A Siri háttere pedig tényekre alapuló előzmény. Ha több platformra jött volna ki, az nyilván ront a minőségén, hisz az Apple jóval több pénzt, jobb környezetet tud biztosítani a technológia fejlődéséhez, amiről amúgy nem véletlenül beszélnek béta megnevezéssel.
-
Azért, mert politikai vonatkozása is volt, amiből a fórumon nem kérünk. Ha Everman-nak nem hittél, akkor olvasd el az alapelveket, amiket Te is elfogadtál.
Azt meg nem érzem jogosnak, hogy te reklamálsz a hozzászólások eltűnése miatt. Néhány valószínűleg csak azért lett törölve, mert egy olyan vitához kapcsolódott, ami mindenképp törölve lett volna, az átláthatóság, és olvashatóság érdekében pedig nem lettek a levegőben lógva hagyva(de nagy részük nem véletlenül lett törölve, hidd el nekem).
Ha pedig nem kellett volna 3 napon belül már harmadik alkalommal rendet tenni a topikban, mert betartjátok a fórum alapelveit, nem személyeskedtek, és flame-eltek sorozatosan a többszöri figyelmeztetés figyelmen kívül hagyásával, akkor talán nem vesztek volna el hozzászólások..

A témát itt a topikban lezártnak tekintem.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
Touch-ko
üzenetére
Még egyszer mondom, itt amerikai szerverre megy valós időben a siri elemzése, az amit éppen akkor akarsz csinálni. Ez nem ugyanaz mintha itthon lehallgatják a telefonod. Ráadásul ez koncentráltan, bizonyos kérdést kérést elemez, míg a beszélgetések lehallgatásánál iszonyatosan nagy adattömegből kellene információ morzsákat kicsipegetni.
Az meg, hogy itthon hallgatják le a telefonod, vagy az USA-ból, az nem ugyanaz. Nem mindegy hogy pl a szomszéd nézi, hogy mit csinálsz, vagy a TEH kiváncsi rád!!!Szeretném kérni a moderátorokat, hogy csak és kizárólag a témába nem vágó hozzászólásokat vegyék ki, az én két hozzászólásom abszolút témába illő volt, semmi okotok nem volt az eltávolítására, ahogy nagyon sok egyéb hozzászólást is ok nélkül töröltetek innen. Megkérdezném: Minek van itt az off topic gomb ha semmilyen off topic hozzászólás nem engedélyezett. Úgy érzem-és ezzel nem vagyok egyedül- kicsit túlléptétek a hatáskörötöket. Peace.
( ha elolvastátok, töröljétek) -
Sokadszor szólunk, hogy fejezzétek be az OFF-ot!
Ezúttal páran pihennek is egy kicsit. A következő nem témába vágó, személyeskedő, Android vs iOs kommentelő is követi őket! -
llaszlo
veterán
válasz
johnny_gold
üzenetére
[előzmény törölve]
Én próbáltam az iris-t. Kritikán aluli, van több másik hangvezérlő és felismerő app a marketen amik sokkal jobban múködnek. Hihetetlen, hogy mennyire trágya módon ismeri fel amit mondok neki, szemben más appokkal. Nem tudom lehet-e vele pl SMS-t írni, naptár bejegyzést készíteni nekem nem sikerült rávenni. Más programmal leglalább a naptárat meg tudom nyitni stb.
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
Dunbar
senior tag
140-ből maradt kb. 50 hsz...
-
Touch-ko
őstag
Gondolom ezek utan telefont sem hasznalsz, mert a beszelgeteseket is rogzithetik, sot rogzitik is bizonyos hivasoknal, valamint az IMEI szamod alapjan be tudjak merni a tartozkodasi helyedet. Az Internetet is figyelni tudjak, sot figyelik is. Ezek szerint e-mail cimed sincs, mert azokat is figyelik. Eriedes nem?
-
domi007
őstag
Én megkérdezem tőle, hogy az amerikai ismerőseimnél éppen milyen az idő, naptárba írogatok vele eseményeket, szoktam emlékeztetőket beállítani, illetve a wolframalfa szolgáltatasokatnagyon szeretem benne, instant deriválás és integrálás (analízisre jól jön), hány nap/óra van még egy adott dátumig, pénzváltás.
Néha poénból magyar SMSeket olvastatok fel vele, azon nagyon tudok derülni.
Illetve az nagyon jó, hogy számcím alapján is tud zenét indítani (a régi voice control csak előadókat ismert valamiért). -
Qbász
aktív tag
Mindenféle hátsó szándék nélkül kérdezem. Szoktátok használni a Siri-t és ha igen, mire?
-
ducsidu
senior tag
Már most is túl veszélyes
minek fejleszteni?
http://www.youtube.com/watch?v=nYG6QA9gF0o&feature=youtube_gdata_player -
Everman
addikt
válasz
johnny_gold
üzenetére
"Igen? Akkor miért ismételgetik minden Siri-s videóban ugyanazt a kb 5 kérdést "
Pont azért mert egy elkezdte és mindenki ki akarja próbálni ugyanazokat a lüke kérdéseket.
"Néhány előre beszkriptelt dolgot ért meg, esetleg külön beprogramozták, hogy ha más szavakkal teszed fel ugyanazt a kérdést, akkor is ugyanazt mondja rá, "
Ha [moderálva] rákeresnél a Siri működésére, akkor ez a hozzászólásod sem születik meg.
"Fejlett MI-től fényévnyi távolságokra van..."
No, ezzel egyet értek. Senki nem mondta, hogy fejlett MI áll mögötte, a cikk is arról szól aminek a topikjában szemetelsz, hogy még fejlesztik (jelen pillanatban még jócskán beta állapotban van, amit ki is hangsúlyoztak, pl. ezért lehet csak az USA-ban helyfüggő kérdésekre választ kapni tőle).
Ismét kihangsúlyoznám, hogy nem arról próbálok vitázni, hogy melyik a jobb, a droid, vagy az iOS hangvezérlése, ugyanis a Siri NEM AZ.
Az a hangvezérlés, amit az Androidban elérhet az ember, az már évek óta ott van az iOS-ben is és Voice Control a neve.
A Siri egy továbbfejlesztett ember-gép kapcsolattartási eszköz, ami hang alapú kommunikáción alapul. Képes az interakcióra, párbeszédre és a tanulásra, ugyanakkor egy a rendszer részét képező API-n alapul, amit bármelyik külsős fejlesztő elérhet és felhasználhat a saját alkalmazásában.Igen, nem egy fejlett MI (ilyen ma még nem létezik), nem a SkyNet áll mögötte, bár a komplexum mérete okán akár az is lehetne [link], de egy lehetséges IT-evoluciós lépés lehet az ember-gép kommunikációban, mint anno volt az egér és a grafikus felület is.
[ Módosította: 7 ]
-
7
addikt
Többször nem szólok, hogy az offot tessék hanyagolni.
A hír a Siriről szól, nem pedig Android kontra iOS-ről -
BDave
őstag
Pontosan, nekem is ez járt a fejemben. Lehet, hogy pár év múlva az Apple által kifejlesztett technikai tudás miatt hal ki az emberiség a Földről. Lehet, hogy most, 2012. december 21-én jelentik be az iPhone 5-öt, ami már olyan intelligens lesz, hogy emberek se kellenek hozzá és kész a világvége!
De a viccet félre téve, nekem is a Skynet-féle önállóan gondolkodó gépezetek ugrottak be. (Pont tegnap néztem meg amúgy a Majmok bolygója: lázadást
) -
KrAt
veterán
UTOLSÓ FIGYELMEZTETÉS, utána mindenkit pihenőre küldök, aki nem fejezi be!!
-
johny dragon
aktív tag
A Siri biztos tök jó cucc, de azért még fejldhet. Pl. "Why" szót nem ismeri (ezt öt perc nyomkodás után leltem).
-
johnny_gold
tag
Igen? Akkor miért ismételgetik minden Siri-s videóban ugyanazt a kb 5 kérdést (amiből 4-et normál ember valós helyzetben biztosan soha nem mondana a telefonjának) ?
Néhány előre beszkriptelt dolgot ért meg, esetleg külön beprogramozták, hogy ha más szavakkal teszed fel ugyanazt a kérdést, akkor is ugyanazt mondja rá, ami szintén nem több az if x then y szintű legprimitívebb programlogikánál. Fejlett MI-től fényévnyi távolságokra van...
De hagyjuk akkor a bullshitet.... Csinálj egy videót arról, hogy megkérdezed tőle mondjuk ezt:
‘What are the prime numbers greater than 87?’
Aztán meglátjuk mennyire lesz intelligens...
-
válasz
manchester85
üzenetére
Egyáltalán nem hátrány vagy érdem...
Az ezzel kapcsolatos "konklúzió" az ami nem kicsit sántít...
Egyszerűen nincs összhangban a választás a készülék kategória árával....
-
manchester85
veterán
"Míg az iOS egy-egy évados terméken fut, addig a "Droid" sokkal nagyob, szélesebb skálán mozog."
Így van, de ez miért hátrány, vagy miért érdem? Ez csak magyarázat. A felhasználót mit érdekli, hogy mi áll az optimalizáltság/optimalizálatlanság hátterében? Az, hogy tudod az okokat, az a végfelhasználót miért kellene, hogy érdekelje?

szerk: mellesleg az egy-egy évadhoz vedd hozzá, hogy a a 2,5 évvel ezelőtti 3GS-en is fut az aktuális iOS. Hasonló hardveres tulajdonságokkal és megjelenési dátummal rendelkező droidokon mi fut?

-
"Wozniakkal meg nem értek egyet, Droidról váltottam iOSre és sokkal simább, gördülékenyebb,kényelmesebb, stabilabb."
...és Te is beleestél az iPhone hibába.
Míg az iOS egy-egy évados terméken fut, addig a "Droid" sokkal nagyob, szélesebb skálán mozog.Sem árban, sem tudásban nem összemérhető a legtöbb - majdnem az összes - Droidos modell... Azért grat...

-
Szelley
senior tag
http://youtu.be/UChHWwatS5U

-
manchester85
veterán
Le lett írva, hogy a Dragon Search és Dictation magyarul is tud. Ez ugyan nem ekvivalens a Sirivel, de tud keresni wiki-n, google-ban, youtube-on, a Dictationnel pedig lehet írni sms-t, emailt, facebook bejegyzést, stb. És ugyanúgy a Nuance communications fejlesztése, mint a Siri.
-
HaZse
őstag
Majd, ha mind a kettő magyarul is tud, akkor lehetne erre visszatérni. Elvégre Magyarországon vagyunk.
-
Everman
addikt
válasz
johnny_gold
üzenetére
"Komolyan azt nevezed MI-nek, hogy a kb 5 fajta előre betanított kérdésre x dolgot megcsinál?"
Még mindig nem érted? Nem x fajta betanított kérdést ismer (ez az Android tulajdonsága), hanem megérti a hétköznapi beszédet és képes arra reagálni. Ha a rendszeren belüli választ, vagy tevékenységet tud rá adni (pl. üzenet küldés, jegyzetelés, naptárbejegyzés létrehozása, információ kikeresése), akkor úgy, ha nem, akkor tréfás választ adva.
"Baromi életszerű kérdések..."
Ismét a lényeg felet siklottál el. Az ilyen ostoba kérdésekre is képes reagálni, míg más platformon a szoftver csak les, hogy mi van?
"Ahogy Woz is mondta, ha mást kérdezel tőle, például mondjon egy x-nél nagyobb prim számot, már elhasal..."
Éppen, hogy nem hasal el és ismét nem olvastál figyelmesen.
A Siri eredeti verziója képes volt nagyobb számú prim számok konkrét kikeresésére, az Android ilyenre semmit nem reagál, mert nem tud mit kezdeni ilyen utasítással. -
iBlast
aktív tag
Remelem majd elérhető lesz a frissítés 4Sre is

-
Xero
nagyúr
Nap mint nap használom Siri-t. Remindereket hozok létre és naptár bejegyzéseket módosítgatok vele leginkább.
Nekem egyedül a Navigon vezérlés hiányzik belőle. Ha ezt beleteszik nekem már pont elég is lenne.
A Woz témához pedig: Akinek egy jól működő és kezelhető eszköz kell szabadsággal, az vegyen szépen magának egy 4S és jb-elje. Ilyen egyszerű.

-
imisomogyi
aktív tag
A Siri, ha már úgy tudna magyarul, mint angolul, nagyon hasznos funkció lenne. Bár így is el tudnám képzelni azt a szituációt amikor angolul beszélek a telefonomhoz.
A google megoldását egy középkategóriás Androidon használtam, nem nyügözött le.
De attól még használható az is. -
7
addikt
A fórum nem dühöngőnek készült. Balhézzatok ott, ahol más nem látja!
Az offot is kéretik befejezni, mert a végén még moderálni találok... -
Szerintem meg ne gondolkodjon helyettem a telefonom, és a Siri-t jelenlegi állapotában is feleslegesnek tartom.
Ez van, ez az én véleményem. -
johnny_gold
tag
Komolyan azt nevezed MI-nek, hogy a kb 5 fajta előre betanított kérdésre x dolgot megcsinál? Mert a Siri semmi másban nem nyújtott többet... Marry me? I love you? Where to hide a body? Baromi életszerű kérdések... Szó nincs valódi MI-ről, egyszerű "if x then y" szintű halálprimitív logikáról van szó a néhány előre szkriptelt szövegből... Ahogy Woz is mondta, ha mást kérdezel tőle, például mondjon egy x-nél nagyobb prim számot, már elhasal... Nem ettől lesz valami fejlett... Egyszerű parasztvakítás, ami nálad úgy látom célbatalált.
-
Everman
addikt
"Ennyit az Apple vs többi más témáról.."
Ez nem az a topic...
"Majd akkor fog érdekelni a hülye Siri meg társai, ha tudnak magyarul."
A Siri hangfelismerő rendszere a Nuance munkáján alapul, az meg már most tud magyarul (Dragon Dictation).
"Te mire használod a Siri-t?"
Pont arra, mint a Google cuccát
semmire.Máshol már kifejtettem, hogy a Siri féle MI-nek nem itt lesz értelme, hanem a nagyobb rendszereknél (desktop OS, céleszközök pl. TV).
Mobilnál ott van jelentősége, hogy a fogyatékkal élők is ugyanúgy tudják használni egy smartphone képességeit, mint egy egészséges ember, főleg, ha minél több alkalmazás képes lesz kihasználni ezt a lehetőséget (mivel a Siri az IOS-en jobban integrálva van a rendszerbe, mint az Androidos szövegfelismerő).
Meg még a bonyolultabb műveletek felgyorsítására jó, mert több tucat kattintásból álló művelet megspórolható egy jól feltett kérdéssel.
De nem hinném, hogy ha egy zsúfolt utcán valaki a mobiljával kezdeményezne beszélgetést az nem lenne röhejes
Nem az a problémám, hogy ki szerint mi a jó, hanem azzal, hogy két teljesen eltérő dolgot akar valaki összevetni. Az Android képes hangutasításokat végrehajtani, de képtelen interakcióra és az eltárolt pár parancstól eltérő szavak, mondatok értelmezésére. A Siri képes erre, ami kb. akkora különbség, mint ha egy kutyának adnál parancsot, vagy egy embertől kérdeznél valamit. Az egyik ha megérti amit mondasz, akkor elvégzi a feladatot, a másik esetben meg értelmezi a kérdésed, végrehajtja, válaszol, vagy akár vissza is kérdez.
-
Robertoq
őstag
válasz
manchester85
üzenetére
2006-os Google konferencia:
A végső keresőgép mindent érteni fog. Megfogja érteni az összes kérdést, amit felteszünk neki, és azonnal a helyes választ adja meg
Gondolom az senkinek se kérdés, hogy a Google nem a Siri után hirtelen látott neki
-
Robertoq
őstag
Mert a Googlenak tuti sokkal jobb adathalmaza van kvázi mindenről a keresőnek köszönhetően. Egyszer azt olvastam valahol, hogy a Siri a googlet használja.
Amúgy az egy éves alap hangvezérlő az SGS2ben hozza a Siri szintjét vagy felül is múlja 3 alapdologban
-
BoB
veterán
Ezzel csak egy gond van. A Google sosem állította hogy olyanokra képes mint amit az Apple állított a Siri-ről. Nem egy kategória, ráadásul a Google-é már jóval előbb megvolt. A siri persze hogy összetettebb. Ezért gáz az Apple -re nézve amit Woznaik mondott.
De többet nem írok mert nem etetem a trollokat.

-
matchbox_
csendes tag
hurr durr ájfón hurr durr android durrhurdurr
mellesleg WP7-re nincs ilyen személyi konzultáns?
vagy bingnek hívják és nem tud beszélni... -
Everman
addikt
Csak az a bökkenő, hogy az általa jól működőnek említett Androidos megoldás alapvetően képtelen arra, amire a Siri. Szóval lehet, hogy a Siri szarul működik, de a Google hangvezérlése meg még annyira sem képes.
Az meg, hogy hálózati probléma, vagy túlterheltség miatt nem tud egyik sem feldolgozni egy kérést szintén nem összehasonlítási alap, mert mindkettő a szerverekre támaszkodik és mindkettőnek ez gyenge pontja.
"Tehat ez egy nagy ferdites igy amit itral."
Vagy csak megint olyanról próbálsz vitázni, amit jó esetben láttál egy youtube videón

---
Kérd meg a droidos hangvezérlést, hogy hívja fel a feleségedet, nem fog menni, csak, ha így van bent a címjegyzékbe. Esetleg kérdezd meg tőle, hogy kell-e esernyő holnapra. Vagy mi az élet értelme?
Jó esetben a kérdésedre rákeres a Google-ban és kidobja a találati listát, de nem tudja értelmezni.
Innentől a két technológiát kb. vicc kategória összevetni.
Arra, amire a Google képes, arra a sima Voice Control is képes már elég rég óta.
Ezért nem értem miről beszél Woz.
-
Everman
addikt
válasz
manchester85
üzenetére
Nem ez a lényeg, hanem az, hogy a cikk alapján bárki azt hiheti, hogy a Google megoldásához nem kell szerveres kapcsolat, bezzeg az Apple ezt milyen gyengén oldotta meg. Holott ez nem igaz.
-
Everman
addikt
De ez is tetszik:
"A régi változat megnevezte például a 87-nél nagyobb prímszámokat és konkrét válaszokat adott a kérdésekre, az új verzió minderre már nem képes. Ugyanakkor az Android hasonló funkciójának semmi szégyenkeznivalója sincs és jóval kevesebbet hibázik."
Apró probléma, hogy az Android nem képes párbeszédre és ilyen jellegű kérdésekre egyáltalán nem képes válaszolni (sőt válaszolni egyáltalán nem tud, csak keresni beállított adatbázisokban /Google, Wikipedia stb./).
-
GALARDO
addikt
Kíváncsi leszek, az i5 megjelenéséig mennyit fog fejlődni. Na majd ha, kezembe lesz a saját i5-öm, akkor kiderül.

16: Amúgy hihetetlen, hogy egyik sem tud értelmezni.

-
"Az iPhone 5 legnagyobb dobása a ..."
...és ezt, vagy hasonlókat olvasok az iPhone4 megjelenése óta, majd az iPhone4S után is...
Kicsit unalmas. De még csak ignorálni sem nagyon lehet, mert lépten-nyomon belefutok iHírbe...Everman:
Ez nagy öngól volt. Sima kapcsolati hibára nem is gondoltál látom... (még sima GSM módban is más lenne adatcsatlakozás esetén a térerőikon(mellett) kijelzés. Plusz wifi sincs... Hmm... -
montyx
aktív tag
... és így lészen a SkyNet!

-
kutti
tag
nem iphone 4s?
-
Apika
addikt
Erre én kíváncsi leszek...
-
Black Dragon
addikt
Sokat ígér, meglátjuk mi teljesül.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Elektromos autók - motorok
- Hardverfogócska a kertben
- Ingatlanos topic!
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Nokia 6510 eredeti bőrtok, elő és hátlap
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/8eFT 2db/15eFT 3db/22eFT
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (Reeflex G-Series - Super Telephoto 240mm)
- DJ-I Osmo Mobile 7p 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sőt sokszor nehezebb bevezetni egy terméket a piacra mint kitalálni.

kegyetlen
minek fejleszteni?
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)