Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
És szerinted olyannak, aki korábban csak felhasználóként kezelte a számítógépeket, annak vaskos kézikönyvek és egyetemi szintű kurzusok kellenek, nem pedig next-next-finish bonyolultságú példák...
@Reggie0
Nem szeretném, van
(pin 2 és 4, akár a 3.3V-ot is lehetne közvetlen adni, de azt magának lepofozza)
Lehet már ma is olyan cobblert kapni, ami a breadboardra már gyárilag rávezeti a tápot. Arra gyakorlatilag közvetlen mehet a zero is, breadboard másik végére a korábban mutatott táp, és megvan a mágia
-
Béééla
őstag
Ahol fontos a pontos működés oda az Arduino sokkal jobb.
Legfeljebb ha natívan programozod. Olyan pofonokba tudsz belefutni Duinon, hogy ihaj, elfelejti megemlíteni hogy melyik timert használja, estébé.RPi elég erős lehúzás a versenytársak ár/teljesítmény arányához
Amikor a 8bites csótány 1000 feletti tételes rendelésben is háromszor annyiba kerül, mint egy GHz-es alkalmazásprocesszoros cucc, nem értem milyen rossz ár-érték arányról beszélsz. Lehet hogy egy bananaPihez vagy hasonlóhoz képest rosszabb az arány, viszont ennek van "támogatása". Én is láttam anno kismillió hasonló fejlesztőpanelt, és egy gyári rendszerképen kívül más nem volt hozzá elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
(pin 2 és 4, akár a 3.3V-ot is lehetne közvetlen adni, de azt magának lepofozza)