- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
válasz
aprokaroka87 #66 üzenetére
A facebok app kb megeszi az összes memóriádat, és igen, az elég sz*rul van megírva pl. A 2.3 óta meg eltelt pár év, és történek nagyon hasznos változások az android területén, plusz a vas is sokkal erősebb lett.
-
devast
addikt
válasz
#32839680 #61 üzenetére
Röviden és tömören igen, ennyi. Az egy 3 éves középkategóriás telefon, 256 rammal az a csoda, hogy mennek rajt a modernebb appok. Nekem is volt blade-em, tudom mire képes, és ez alapján megértem, hogy te úgy érzed, hogy lassú és kevés, mert ilyen eszközzel ez tény és való.
-
devast
addikt
válasz
aprokaroka87 #57 üzenetére
Milyen android verzió az ? Kb 4.0 környékén kezdett el használható lenni ez a funkció, azóta már semmilyen app killert/task managert nem használok. 1.5-2.3-al még voltak gondjaim, ezt beismerem.
-
devast
addikt
válasz
aprokaroka87 #54 üzenetére
Szemléletbeli problémád van szerintem. A ram nem azért hasznos, mert üresen áll. Minél jobban ki van használva, annál jobb. Windows is így működik (disk cache), linux is. Ha egy (normálisan megírt) program memóriát kér androidban, és nincs elég amit adhatna neki az os, akkor kilövi a régebbi appokat. Nem emlékszem már pontosan a mérésekre, de ez a folyamat minimális időt vesz igénybe.
-
devast
addikt
válasz
#32839680 #47 üzenetére
Már hogyne lenne képes rá... android máshogy működik mint a pc. Normális esetben sosem zársz be programot, csak alvó állapotba rakod (kivéve a szolgáltatások, pl viber, whatsapp, stb stb...). És alvó állapotban nem számolnak semmit, csak bent vannak a memóriában. Ha kevés a memória, az oprendszer maga zárja be a régi appokat. Tehát amit szeretnél, ahhoz nem 8 mag kell, hanem egy raklap memória.
-
devast
addikt
-
devast
addikt
Én is mt8135-öt várom, következő tabletembe olyan lesz, powervr rogue ütni fog
ps: A 8db cortex a7 magot parasztvakításnak tartomSemmi értelme, nincs ami kihasználná.... Sajnos ahogy néztem, a roadmap-en változtattak, így a mobilokba szánt soc-okban nem sgx6 lesz, hanem valamilyen arm mali
Meglátjuk milyen lesz, de max 4 mag amit ésszerűnek tartok. MT6588 4db A7-el és sgx6-on milyen jó lett volna pedig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest