Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz
guriga1234 #78 üzenetére
Engem mégis elkerültek? Csak szerencsém lett volna?
Annak ismereteben, hogy hogyan jottek belem ketszer (csak a te kedvedert: a karokozo mindket esetben rendor nelkul automatikusan elismerte felelosseget), valoszinuleg igen. Annyit alairok, hogy a masodiknal egy pindurt en is elbambultam, es egy kicsit hatarozottab fekezessel (de meg boven messze a veszfektol) alltam meg a piros lampanal az elottem levo mogott, neztem is a tukorbe, mar latszott, hogy csatt, pillanatnyi fekcsikorgas utan szallt azonnal belem, es beletolt az elottem levobe. Lehet elmelkedni, hogy ha en egy kicsit korabban fekeztem volna, akkor csak sima kocc (de az mindenkepp) es nem GTK a tortenet vege (es hangsulyozom megint, eurotax szerint 250-300 ezres autot bazikonnyu GTK-ra zuzni), de ugye ha a nagyanyamnak toke lett volna, akkor a nagyapam lett volna. Az elsonel meg feluljaron araszolva megalltam, a mogottem levo meg lefele gurulva begyorsult es belemszallt (fek nelkul, elmondasa szerint a telefonjat bokodte).
-
asdf_
veterán
válasz
guriga1234 #76 üzenetére
Mert nem balfaszok* jonnek mogotted es nem az a melod egy nem jelentektelen resze, hogy az uton legy a fovarosban?
De enyhitem a tortenet elet: 15 ev vezetesem alatt tortent 2 egymast koveto evben ez, igy mar megfelel, es gyanu sincs, hogy en voltam a hunyo?* disclaimer: en is voltam mar balfasz, elbambultam aztan leseggeltem az elottem levot, de az csak kis kocc volt, nem lett GTK belole (amit amugy keveset ero es/vagy oreg autot megzuzva rettenet konnyu osszehozni)
-
asdf_
veterán
válasz
guriga1234 #73 üzenetére
A kamerával semmire sem mész, ha hátulról jönnek beléd, mert a kamera előre néz.
A feneket nem, ha az bizonyitja, hogy fek/veszfek utan te mar alltal, utana rongyoltak beled hatulrol es toltak bele az elotted levobe, akkor halal egyertelmu, hogy a leghatso -mint felelos- oszt keksargat az osszes elotte levo delikvensnek.
(2 even belul 2 kocsit tortek alattam GTK-ra -ebbol egyszer belenyomtak az elottem levobe is-, mert a mogottem jovo mindenre birt figyelni, csak eppen arra nem, hogy elotte mi tortenik) -
asdf_
veterán
A 720-as kepe valami botrany, de a Fullhd-snel is igen necces lenne egy szembejovo nappali rendszamot leolvasni. Epp a napokban neztem, a sok ruszki dashcames video alapjan egy 538-as Mio-nal nem nagyon adnam alabb (es meg az is nagyon messze van a jo kepminosegtol) az meg vagy 40 ropi, szoval egy ideig meg nem lesz ilyenem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest