Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Hát, azt nem tudom, miért hagyja ki a látótávolságot. Lehet, törölnöd kéne az ini-t, és elölről beállítanod a játékot, aztán az ini tweak-eket is, hátha valami apróság megváltozott benne.
Nekem mindenesetre 6MB cache-em van, és éppen csak röccenésnyiek a töltési idők, míg a 2MB cache-sel szerelt 6000+ rendesen beakadt hirtelen fordulásokkor. De erre írtam, hogy valami akadás mindenképpen meg fog maradni, mert Qarl barátuk ugyan meg4xezte a textúrákat, de az engine-t, ugye, nem tudta átírni ennek a lekezeléséhez.
Gondoltam, hogy BC-t mellőzöd...
Mondjuk 1-2 helyen úgyis van némi hézag az ablakok és a fényeik között (Bruma és Cheydinhal 1-1 ház), de engem különösebben ez nem zavar, mert annyit nem ront a játékélményen, mintha valamelyik mod nem lenne fent. Egyébként a BC-s városokban meg szépen el is lehet tévedni, hála az újabb utcácskáknak.
Nézted már a bravili videót? Egy kis hangulatos, esti körséta. Honlapomról, ill. Oblivion topicból letölthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk 1-2 helyen úgyis van némi hézag az ablakok és a fényeik között (Bruma és Cheydinhal 1-1 ház), de engem különösebben ez nem zavar, mert annyit nem ront a játékélményen, mintha valamelyik mod nem lenne fent. Egyébként a BC-s városokban meg szépen el is lehet tévedni, hála az újabb utcácskáknak.