- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaze
tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Nem tudom menyi pénze van a joowood-nak de valahogy csak ki préselte a gothic 3 -at aminek technikai részét nézzük akkor nem lehetett ocsó ráadás volt pénze ki rugdalni a gothic 3 fejlesztö csapatát és másikat meg bízni a 4 elkészítésével.Tény hogy a EA. szerintem a leg nagyobb (pénzben)kiadó ma.Azt is EA-nak köszönhetjük a hogy magyar nyelvű már a kiadáskor.Bár sztem a szinkron még mindíg a honfitársaink érdeme,ami majd akkor derül ki ha ki adják a crysis 2 -öt és csak fel írat lesz rajta ugye amenyiben nem ismét magyarokra bizzák( ami nagy hiba lenne)
De már le higgadtam
kicsit nehezen viseltem hogy ki kell crack-elnem az eredeti játékomat de meg tettem úgyhogy max nehézségben igaz meló közben de 10 óránát nyomtam és jó gépen.A warhead jó jóval jobb mint az előző nagyon egyben van és nehéz fokozaton van benne ki hívás úgyhogy visza állok a fan.-ok közé én is ismét 
Az ubisoft vs crytek -ről meg olvastam egy cikket amiben egyik nevesebb "munkása" nyilatkozott az ubisoft -nak arról hogy mi is történt ottan annó
Arra nem tér ki a cikk hogy min kaptak ösze csak azt taglalta hogy hogy .Az ebből az incidensből született meg állapodások egyik látható része hogy a far cry 1 -ben lévő 2db tipusú autó egyike (a zárt tetejü)most a crysis-be van a másik a nyitott pedig már most ott virít far cry2 videókban
Aztán hogy menyira igaz az ugye rejtély majd meg probálom meg keresni a cikket és be másolom .Egyenlőre Warhead
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Mobil flották
- Filmgyűjtés
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Fotó állvány eladó
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Arra nem tér ki a cikk hogy min kaptak ösze csak azt taglalta hogy hogy .Az ebből az incidensből született meg állapodások egyik látható része hogy a far cry 1 -ben lévő 2db tipusú autó egyike (a zárt tetejü)most a crysis-be van a másik a nyitott pedig már most ott virít far cry2 videókban