Hirdetés
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobbo
senior tag
csak arra vonatkozott a kerdes, hogy ha ennyire sokba kerul, akkor le kene lepnie az iphone-t alapbol
a gui es az alkalmazasok teren az iphone jobb -
mobbo
senior tag
ennyiert nem kene jobbnak lennie mint egy iphone?
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz marcell1993 #30 üzenetére
Várd meg az első komolyabb áresést, és akkor vedd meg. Akkor jóval kevesebbet buksz.
valami
-
marcell1993
tag
Vajon mennyire tartja majd az árát vagy olyan lesz ,hogy megtartom fél évig és bukok egy 100 ezret!
megbízhatóságom: http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/ és http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=848816
-
Taybore
aktív tag
Hát ez a videó baromira semmitmondó volt... Kapkodták összevissza a képet végig, azt hittem agyoncsapom a rendezőt! A sebességéről ebből semmire se lehet következtetni, mert úgy vágom meg, ahogy akarom. Így még a régi 7650-esem is tud gyors lenni
-
oalex
senior tag
Hát igen. Január óta van a fejlesztők kezébe kész N97, ha azóta (6hó) nem sikerült olyan alapdolgokat megoldani, mint a UI enchancements (a vizsuális váltási átmenetek), amire az a megoldásuk, hogy alapból ki van kapcsolva, hát ha nem tünik fel az láma usernek, hogy van rajta ilyen beállítás (a helyet, hogy megoldják, hogy ne laggoljon), akkor nem hiszem, hogy most napok alatt megoldják. Ráadásul a tavaly ota piacon lévő 5800 rengeteg user visza jelzése alapján, még azt is világosan tudták, hogy mi hiányzik, mi jó. Persze, csak ha figyeltek a vissza jelzésekre. Mert hogy még mindig duplán kell kattintani a dolgokra, abból nem az jőtt le.
Talán meg tanúlják a lecként, gurúl pár fej, levadásznak néhány fejlesztőt olyan cégektől akik az ilyen irányba jól gondolkodnak, mint ahogyan a Palm levadászta az Apple fejletőmérnőkei egy csoportját és meg is lett az eredménye. Elképzelés szinten milyen jó is lett a WebOS. Úgyan ebbe bizom az MS WM7 csapata sem a régi gárdából ál, mert akkor csak kozmetika lesz az egész. Hogyan várhatták, hogy egy ilyen alssú procival és kevés Ram-al, majd viritani fog, pláne a jelenlegi felhozatal mellet.
[ Szerkesztve ]
!!!Légy jó mindhalálig!!!
-
mate0217
aktív tag
válasz Remittenda #1 üzenetére
Arra én is kiváncsi vagyok
Hol a nyuszi? - Hole a new see? Hideg van. - He dag one. Van két macskám. - One Kate much come. http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=117708
-
ALI_G
veterán
béna a reklámja.
-
gpatrik
tag
Hát nem is tudom, Nokia-Nokia, az ára is Nokiás, na de 165ért már Omnia HD-t adnak picit komolyabb tudással.
Szerk: 5800 is 110 környékéről indult, aztán mostanság olyan 70 környélkén lehet kapni.
[ Szerkesztve ]
"A világ tele van készséges emberekkel. Az egyik fele kész dolgozni, a másik fele kész hagyni őket dolgozni."
-
RandomGosu
senior tag
ennek is rohamosan fog csökkeni az ára-.-
-
oalex
senior tag
Aki siett megvenni annak ajánlom, hogy lehetőség szerint elötte valahogy probálja ki, vagy ha hitelesnek tartja a PH-s review-kat akkor várja meg.
[Ez] nem túl bisztató egyenlőre, nem tudom, milyen gyorsan frissit frissit firmware-t a Nokia általában.
On the topic of visual quality: Screen transitions were disabled by default when I received my phone. I enabled them and immediately found that they are disabled for good reason—they look terrible and kill the performance on the phone. It's possible that this is something that will be addressed via a firmware update.
A proci is benne lehet a dologban.
!!!Légy jó mindhalálig!!!
-
Jegi
csendes tag
válasz Remittenda #1 üzenetére
Elvileg 25.-én már kapható.
-
törölt tag
Ha erről van szó, akkor azt is leírhattad volna, hogy a srác direkt a hirdetés miatt regisztrált - az e-mail cím eleve gáz, semmi érdemi elérhetőség, emellett három napja nem volt a fórumon. A garancia érvényesítéséhez szükség lesz a vásárlást igazoló számlára, amit valószínű, hogy nem ad mellé 120K-ért. (Azért rákérdeztem.) Hiszen aki nem looser, az az ilyenekre is odafigyel, mert hiába a személyes átvétel, igenis át tudnak rázni.
Abban mondjuk igazad van, hogy ha ezektől az apróságoktól eltekintünk, akkor ez tényleg egy ígéretes, hivatalos forrással egyenértékű beszerzési lehetőség. Főleg csirkéknek.[ Szerkesztve ]
-
geri|
aktív tag
Urak, ti mikor tesztelitek? Hétvége?
[ Szerkesztve ]
LiveStrong
-
törölt tag
Akkor 136K, ha vissza tudod igényelni az ÁFA-t. Úgy viszont a Nokia is olcsóbb 20%-kal. (Illetve mire kapható lesz, addigra valószínű 25-tel.)
Robb202:
Melyik srác és milyen feltételekkel? Amíg ezeket nem tudjuk, addig hadd csipogjunk. Már csak azért is, mert sok ígéretes hirdetésről derült már ki, hogy csalás.
-
madarasz92
őstag
Hát nem rossz bár az érintőképernyőnek nem vagyok nagy rajongoja!Az 5mpx kamera is lehetne nagyobb egy picit!A 3.5collos képernyő az nem rossz!
Meg az ára se teszik! -
Robb202
tag
Nemtom igazából miért megy a csipogás. PH-n egy srác 120.000-ért árul. Szóval szerintem elég baráti ez az ár. A Samu csúcs modelljéről meg annyit hogy a hd videofelvételnél kb. 10 másodpercenként van egy ugrás ami baromira idegesítő. A GPS meg még hát inkább csak mutatóban van.
-
aero.
veterán
azért ha megnézitek az n96, meg n95 is ennyi volt, mikor megjelent. csökkenni fog ez majd
[ Szerkesztve ]
-
<NewL>
addikt
hogy nékem sok pénzem lesz veszek egy...
There's an app for that
-
-Maci-
addikt
válasz Zolinho1026 #6 üzenetére
Nem értem! Nálunk a hét eleje óta van. Arról miért nem írtak?
[link]Vagy én látom rosszul?!
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Zolinho1026
tag
Szép, meg jó, meg minden, de egy "pöttyet" drága
[ Szerkesztve ]
Loxone and Loxberry superuser
-
Zalaymate
senior tag
Úgy látom, kedvenc gyártóm sajnos elszállt az áraival...
(= Zala =)
-
tolts.hu
őstag
elég laza cucc...
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
Lirion
addikt
Hát ezek hülyék.. ilyen áron forgalmazni, a samu konkurens sokkal jobb és alig drágább vmivel.
-
Remittenda
aktív tag
Arról van infó, hogy hozzánk mikor érkezik?
"Who are you working for, damn it?!" - レミッテンダ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Micro Four Thirds
- Napelem
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest