- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Valszeg jól választottak, mert a trend a nagyobb/magasabb felbontású megjelenítők felé tolódik el, és ez valszeg a következő években tovább erősődik, ahogyan csökken az ára a FullHD tévéknek/monitoroknak.
Ergo a lényeg az, hogy magas felbontások és nagy képátló mellett is folyamatos maradjon a játék, és mindemellett ki is nézzen valahogy. -
Kezdetben a Microsoft megteremté az Xboxot. És látá Bioware hogy ez jó. Bioware elkészíté a Tömeghatás egyet, de a pécés játékosok elégedetlenkedék, mert ők nem részesültek a mennyei áldásból. Bioware megszáná az elesetteket, és megbízá Demiurge Studios-t, hogy vessen a maradékból a pécéseknek is. De Demiurge nem végezvén tökéletes munkát, bennehagyá néhány textúra Xboxos változatát...
-
Morden24
nagyúr
válasz
ígyvanferi #2 üzenetére
Ez marhaság, csak a PC-s fórumok tagjai között van értelme egy ilyen megállapításnak.
Két év múlva a mostani felső kategóriás gépek nem lassúak lesznek, hanem elérhető közelségbe kerülnek és elterjednek a mainstream kategóriában. Azért azt be kell látni, hogy még ha egy olyan kőkeményen játékorientált közösség statisztikáját nézed is, mint mondjuk a Steam, az lesz a tapasztalat, hogy a mainstream jó 1 évvel van lemaradva az aktuális csúcs arhitektúrákhoz képest, és ezen belül egy jóval kisebb, gyak. elhanyagolható réteg rendelkezik az elérhető csúcs elérhető csúcsával.Ergo ha azt akarják, hogy sokan vegyék a játékot, akkor nem Crysis-t kell fejleszteni, ami lehet, hogy szép, de 5 évet kell várni, hogy bejöjjön valami pénz is belőle.
És ofkorsz ott van az Xbox360, ugyanis 2012-ig max. új Xbox bejelentés lesz, gép tuti nem. Egyébként nyilván sok finomítás lesz rajta, rakat új funkciót építenek majd be az engine-be és korszerűsítik is. Az X360-ban még van tartalék ma is, és nyilván az UE3.0-ban is
-
Fortissimus
őstag
csak legyen olyan jo legalabb, mint az elso ket resz
-
Rebell
senior tag
Én pontos óra számot nem tudok mondani, mert volt hogy csak hagytam 1 napig állni a gépet, és közben pedig ment a játék, a végén 88órát irt, mondjuk pöcsöltem is vele meert
Leszkenneltem az összes bolygót és mekerstem minden anomáliát.Ha a főszálon haladsz végig semmi mellékküldi, akkor tényleg gyorsan kivégezhető,
bár mondjuk most a legnehezebben fokozaton a 2.ik véigjátszásnál már azért annyira nem könnyü haladni. Kapok 1-2 Headshot-ot azt szevasz
Reméljük hogy még a mai vasakon el fog futni majd a Game 2012-ben
(bár 1 VGA-ra be kell ruháznom az tuti.)
( 2012 akkor lessz az apokalipszis is.) -
atike
nagyúr
2012...
-
GAbre
veterán
Hát az mind szép és jó,csak nemtudom,h 2012re mi lessz a trend grafika szempontjából.
És jó lessz,majd ha megint fullon fut,csak lehet,h a grafikája nem fog tetszeni.
Én inkább amondó vagyok,h legyen több,de a kornak megfelelő legyen...
Mellesleg a második rész minden szempontból 10ből 10es.... -
válasz
Depression #8 üzenetére
Az lehet, hogy "csak" ennyiből állt, de mégis 35 órámba került, ami nem kevés a manapság megjelent játékok többségéhez képest. Persze attól még én is örülnék, ha még hosszabb lenne.
-
Depression
veterán
Én a játék hosszán fejlesztenék, nem is keveset. Visszagondolva a 2-re, nem is állt semmiből, csak szedd össze az embereket, csináld meg a küldetésüket, és irány a nagy csata. Néhány délután alatt megvolt.
-
Végül is ha ugyanilyen marad a grafikája sem lesz rossz a harmadik rész. Nekem még az első is tetszik (épp most játszom újra), az is alig "csúnyább" mint a második.
Annyi változás lehet szerintem, hogy PC-re nagyobb felbontású textúrákat tehetnek bele, de pl. a modelleken nem hiszem, hogy változtatni fognak.
-
válasz
ígyvanferi #2 üzenetére
Na ja, meg fel lehet tornázni azt a gépigényt részletesebb modellekkel és textúrákkal. Persze kérdés, hogy lesz e addigra új Xbox, mert ha nem, nagyon nem fejleszthetnek a grafikán.
-
boeing
őstag
Szép lesz jó lesz.
-
ígyvanferi
addikt
Két év múlva a mai felső kategóriás gépek lesznek a lassúak. Persze ettől még dícséretes az alacsony gépigényre való törekvés, és ennek a történet s a hangulat mögé helyezése.
-
P00By
nagyúr
Jó is az. A második részre eléggé felturbózták a látványvilágot(videók és képek alapján)!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged