- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#42308056 #59 üzenetére
A CES-en már bejelentettek egy notebookot és egy monitort is Samsung-féle OLED panellel, de hogy meg nem venném egyiket sem, az biztos. Egy szép nagy LG-féle WOLED TV-n viszont újra és újra elgondolkodom, pedig én is monitorként használom a TV-t. Este és hétvégente kapcsolom be, azt szerintem simán bírná már most is. (Csak sajna igen drága még ez, így lehet, inkább egy ambilightos Philips LCD lesz belőle, ami szintén nagyon tetszik.)
-
törölt tag
Itt arról volt szó, hogy maximum két év alatt beégnek, illetve hogy a Galaxy telefonok kijelzője nem időtálló (#52). Pedig ha két év alatt beég a kijelző, akkor a Galaxy telefonoknál ezt lehet garanciában cseréltetni.
Már most is elég nagy lehet az AMOLED részesedése (Samsungnál a modellek többsége azzal jön), illetve folyamatosan fejlődik is a technológia. A jövőben éppúgy nem lesz téma a beégés, mint most a pixelhiba a TV-knél.
De nem is értem, miért ez a negatív felhangú spekuláció, szerencsére nem vagyok fogékony az ilyenre. Samsungnál amúgy modelltől függően 2 vagy 3 év van a TV-kre, de emlékeim szerint durván 8 éve is ennyivel vettem az LE32A550-et.
-
törölt tag
válasz
Balint1408 #16 üzenetére
Ugyanakkor a relatíve olcsó készülékekben
is van AMOLED.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Steam Deck
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Linux kezdőknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Felújított Dell Vostro 15 3568 (7. gen. i5, 16GB RAM, SSD+HDD, jó akku, videokártya)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged