Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Akkuban erősít a középkategória
- VoLTE/VoWiFi
- Megjelent a OnePlus 13T
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
James67
aktív tag
Azt nem értem, ha a Honor 7 Lite-ra jön, akkor a Honor 7-re miért nem?
-
gianone
őstag
válasz
Darksiders84 #32 üzenetére
Menj be a topikjába, tedd fel fájlból. Van már csomó frissítés.
-
Darksiders84
aktív tag
3 hónapja vagyok Honor 8 tulaj Extreme Digitalból és még semmi frissítés nem jött.
-
Plumpy
aktív tag
Én a P9 Plusomon megkaptam a beta-t, eléggé rendben van, egy-két apróságot még lejelentettem, de már nagyon közel van a végleges...
-
djhalasz
tag
Pár hónapja nem ment a bootloader unlock, akár mit csináltam. A hivatalos oldal sehogyse akart kódot adni pedig nem az első lett volna, szoval tuti nem az én hibám. Arra gondoltam tudja, hogy ez az imei függő telefoné és nem lehet kinyitni mint a sonynal. De ma újra probalkozom akkor.
-
djhalasz
tag
Anyam telenoros p8 lite-ja még mindig lollin ül az a legnagyobb gáz.
-
gianone
őstag
Lassan be lehetne ismerni, hogy bocsi, hülyeség az egész cikk. Mondjuk ezt már akkor is lehetett tudni, mikor megírták. Egyébként tegnap láttam képet, hogy németeknél már szolgáltatós P9-re is van build.
-
balazs_pro
tag
M8ra pár napja jött, boltban vett.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Matada2.3 #16 üzenetére
Én annak örülnék,ha ezt az egész "Védett alkalmazások" dolgot,mondjuk egy kapcsolóval rá lehetne bízni a droidra.Ne én kapcsolgassak már mindent..szerintem elég fejlett már a Google féle rendszer,hogy ezt ő intézze,és ne én b*szkurálodjak vele.Ettől függetlenül emelem kalapom a Huawei előtt,bírom a termékeiket.
Plusz a memóriakezelés remélem "javítva" lett,mert 6.0-án eléggé agresszívan zárogat be mindent.(3GB) -
Matada2.3
veterán
Remélem a G8 is fog látni portokat.. Ha már arra nem jön. Kíváncsi leszek az EMUI 5-re.
-
gabenh
tag
Várom a Honor 7 Lite-ra
-
O_L_I
őstag
Hát köszi... A tavaly megjelent Mediapad M2-re még Marshmallow sincs
-
ASdS
csendes tag
Mate 8-ra egy-két hete már kijött. -
dementor
senior tag
Kíváncsian várom. Csak hiba ne legyen benne.
-
nekem 2 hete fent van az EMUI 5.0, android 7.0 a mate 8-on, hivatalos OTA-val..
és telekomos vásárlás, szóval ők nem is ültek rajta.. -
gianone
őstag
Kíváncsi lennék ennek a cikknek a forrására. A P9 Lite tesztje ugyanúgy folyik az EU-ban (ráadásul itthon is), mint a felsorolt modellekké, a Honor 8-ak meg már kapják is OTA-n.
Emlékeim szerint a Honor 7-re meg egyértelműen megmondták, hogy nem lesz, ahogy P8-ra és P8 Lite-ra sem.
Amúgy meg P8 Lite 2017 Nougattal jött ki, szóval van már 7.0, EMUI 5 Huaweien:
-
Shyciii
veterán
Ideje már, mert Honor 8-ra már megkezdődött az OTA kiküldése pl Amerikában.
Azt láttam pár napja, hogy a P9 dual simes L19-es variánsára a béta változatú B378 is elérhető, de ideje lenne már kiadni a kész változatot. Nagyon sokáig ülnek rajta. Azért az fura, hogy az albrand Honor 8-asa előbb kapta meg. -
mrThomi
addikt
mate 8 ?? :\
-
.LnB
titán
Mint ha lett volna olyan hír itt, hogy januárban vagy februárban jön. Most már március.
-
Nem csak a Nougat hiányzik Honor 7-ről, az európai verzióra a biztonsági szint is tavaly augusztusi... Mondjuk én nem vagyok "félős", csak megjegyeztem.
-
Roxbury
őstag
Várós. 😊
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A vártaknak megfelelően, még az első negyedévben érkezik a végleges Android-frissítés, természetesen a legújabb EMUI-val karöltve.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest