- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- A kutatók és elemzők munkáját is átvenné már az OpenAI újdonsága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
Akkor ott az i8, ha ez tetszik valakinek. 2-3 évig még biztosan telefon lesz az eddig látott Apple tendencia alapján.
janeszgol: Az előlapi ujjlenyomatolvasó eléggé oké dolog, szerettem én is. A kávákat csökkenthetnék, és akkor azt mondom, jöhet a készülék. De ha 1 az 1-ben i6 előlap lesz megint, hát...
-
Ádám16
addikt
6. éve tudnának spórolni a dizájnon és az alkatrészeken. Be' szép is lenne.
Ha kiadják egy i6/6s/7/8 külsővel, ismét egy óriásit mosolygok, ahogy sok éve már. Dizájn terén az Apple durván lecsúszott. Tényleg, egy Note 10 mellé téve 3 évvel le van maradva egy X/Xs/11 Pro, az i8 meg 6-7 évvel. Ha ezt ismét bejátsszák, nagyot égnek szerintem.
Ideje fogni a cerkát a tervezőknek, és rajzolni valami 2020-ba illő telefont. -
guni
tag
Miért lesz I8 külseje?
1. Lehet spórolni a dizájnon meg az alkatrészeken is
2. Aki jampizni akar az vegyen csak szépen 11 Prot -
rbenjami
kezdő
ha egy az egyben azzal a kulsovel jon ki? igen.
-
rbenjami
kezdő
vicces, hogy a vilagon mar mindenhol (itt is) biztosra van veve, hogy i8 design lesz az az SE2, cimlapon meg kint van ez az evekkel ezelotti fan art, ami barmilyen jol is nez ki, nem az SE2-ben fog debutalni
-
helixP
nagyúr
Nem mindegy, hogy néz ki? Úgyis mindenki tokba rakja
Trolling off.
[ Szerkesztve ]
-
Noukoum
veterán
válasz Plazmacucci #20 üzenetére
Iphoneok között olcsó. Direkt nem olcsó okostelefont írtam
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
félisten
-
peter_k
tag
Ha a címlapon lévő renderfoto valóság lenne, mondjuk iPhone 6 méretben, már rohannék is megvenni.
-
félisten
Hmm. Ha almás lennék, tuti "SE2"-t vennék az iPad + Mac Mini mellé!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ CUCCOK HA-n: Galaxy A40, Kolink KL-SFX-350, Streacom F7C Alpha V3, Silverstone GD05 + GD06, vadiúj 45-ös Bugatti és VANS surranók
-
Snowy_owl
őstag
Viccesnek hat számomra tableten a 3 kamera, de még a 2 is. Mondjuk tudom a kínai turisták mindennel is fotóznak, de nem tudom elképzelni, hogy egyébként emberek tablettel készítenének szuperfotókat. Azzal is tisztában vagyok, hogy találgatás.
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
QwErTy42
addikt
-
Baltincs
tag
Viszont ha 8 utód, és ugye vannak rá pletykák is, valahogy számomra nagyon nem időszerű már, hogy akkora levágás legyen alul felül a képernyőből, mint a 8nál. Vagy csak én gondolom így?
Ha SE full képernyő lenne, szerintem a fél világ megőrülne, de hát sajnos...[ Szerkesztve ]
-
Noukoum
veterán
válasz tom956ster #7 üzenetére
Ez nem hivatalos kép/render, hanem a fanmade cucc. Nem valószínű hogy lesz belőle bármi.
d@vee: annyiért szerintem én is megvenném
[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
d@vee
őstag
Az a kép a címfotón, wáo Bár így nézne ki, 5" körüli kijelző, egy 220k körüli ár és át is nyargalnék droidról.
Tudom, szép álmok...Ja
-
tom956ster
aktív tag
+1 abszolút!
Akkor is vennék ha nincs benne cerka, pedig már több mint 3 éve Note-ot nyúzok, de ez bejönne! Biztos nem lesz ilyen??
3D civil engineer / Dell Precision M7720 /desktop workstation: Gigabyte GA-Z170XP SLI | i5 6600k | 2x16 GB Jigsaw|2 x ASUS GTX 1060 6GB | Server: HP Gen 8 Microserver
-
Nimda
addikt
Az a címfotó nagyon ott van. Ha ilyen lenne, vennék kettőt is...de sajna nem ilyen lesz.
-
janeszgol
félisten
Engem a 4,7 colos iPhone érdekel minimum Xr belsővel. (Nyilván az akku kisebb lesz.)
Bár idén nem veszem meg. Remélem ez is sztereóban fog hangot felvenni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Hobby elektronika
- Bundle topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Diablo IV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest