- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi93
senior tag
Na, akkor én a másik véglet vagyok
Jelenleg a Foldon 317 giga foglalt nálam az 512-ből, nagytakarítás után
Persze, ha nagyon akarnám, elférnék 256 gigán is (128 már tényleg necces), de azért van, hogy használjuk
Nagycégek felhőit próbáltam mind, sajnos negatív tapasztalattal (feltöltés könnyű, tömeges fájletöltés semelyiknél sem megy jól), így saját Owncloudot üzemeltem be itthon. Annyira még nem bízok az üzemeltetési képességeimben, hogy kizárólag ott tartsak mindent, így egy szinkronizáló app mindent tükröz a telefonra is. Annyit talán még hozzátennék, hogy a Fold dimenziói miatt nem használok magáncélra itthon sem laptopot (dex kiszolgál ha kell a desktop), így minden adat ezen az eszközön koncentrálódik.Egyébként érdekes módon a telekomnál nem is kapható most semmiből 512 gigás verzió, mindegyik árult telefonjuk megáll 256-nál, azok is, amelyekből amúgy kapható itthon hivatalosan 512-es.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged