Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Jaja. A rekord, az Ericsson R320 majdnem egy évvel.
Nincsenek akkora
elöitéleteim, de tényleg láttam amit csinálnak, katasztrófa. Hiába van rájuk szólva, röhögnek csak, a telókkal meg úgy bánnak mintha szemét lenne. És igen, ezek így mennek a dobozba, mert a csomagoló részlegen vannak itt.
Képzelem mi lesz ha majd ezek fogják összerakni is a telefonokat
-
blueMerle
veterán
Azért ennyire nem megyek a végletekbe, a jelenlegi Arte is fantasztikus cucc, iszonyat durván minöségi, megvan lassan 2-3 hónapja. Szóval tud a Nokia. A finn és volt német gyárban etalon, a magyarban elfogadható minoséget produkáltak a mai napig. Viszont a román nokiáktól nagyon tartok, hiszen láttam hogy dolgoznak

-
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én még ezekután is tudni fogom hogy hol gyátották, imei alapján
Viszont vásárlásnál efféle ellenorzésre nem lesz módom, igy eleve mindegyik Made by Nokia nálam kiesik a lehetséges versenyzok kozul. Ellenben ha jól tudom ezeken Made by EU lesz. -
nemma
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tudom, csak hülyén fogalmaztam

-
-
-
blueMerle
veterán
Majd aztán a Nokia vakarhatja a fejét, ha széthullanak a telók. Igen, tudom hogy dolgoznak a románok itt a komáromi gyárban, láttam és tapasztaltam.
Amint ténylegesen megkezdik a romániai gyártást attól a pillanattól kezdve minden Nokián jó alaposan megnézem honnan származik. És ezt ajánlom mindenkinek.
-
m@xsys
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ott legalább gondolkoznak!!!
Nem ugy mint itt. Azért nem semmi, h 30 évre ingyen van nekik.Kolozsvár egy jó hely, igaz ez mellette van.
-
Dícsértetes a korai távozás elleni biztosíték!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)