- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
this is life #51 üzenetére
és BiP: Akkor csak tolta.
Az lehetett a taktikájuk, hogy ha a régebbi készülékek támogatását megszüntetik, akkor a vásárlók az újat vettek volna. (Remélem az a menedzser, aki ezt kitalálta, nem hogy a cégnél nem dolgozik már, hanem azóta is munka nélküli.) Nem lepődtem meg én sem, hogy ez nem jött be nekik, és általános a felháborodás a WP-s mobil felhasználók körében. Pedig az esélyük megvolt. -
Necroman_Mk2
őstag
Én megértem a MS-t, hogy ezzel akarja előre tolni a Windows mobilok eladási szekerét, de ha esetleg a régebbi, hardverkövetelményeknek megfelelő W telefonok is frissülnének, akkor azzal több ember számára vonzóbbá tennék a platformot. De amíg az Apple-t majmolják e téren, csak mert nekik bejött ez a 2 éves taktika, addig ez sajnos nem fog változni
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest