Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
Kisgépkezelő
üzenetére
Hát az kicsit a fapados multiplayer. Mondjuk én (és szerintem mindeki) jobban szereti, mert azért mégis jobb haverral szemtől szembe játszani, mint egy ismeretlennel online, de fizikai lehetetlenség mindenkit leültetni magad mellé, főleg ha mondjuk Rio de Janeiroból játszik az ellenfél.
De ezért jó pl a PES lite, haverral sokat toltuk párosban egymás mellett egy gépnél egy másik páros ellen valahol a világ másik felén, és egy fityinget nem fizettünk érte. Mondjuk szerintem a PES simán baleknak használja fel a free to play playereket azok ellen akik megvették a játékot, mert olyan furcsaságokat produkál a játék amit nagyon nehéz a véletlen számlájára írni, és nem tudom azt mondani sem, hogy ez mindegy, de azért annál még így is sokkal többet nyújt, mintha csak 1v1 lehetne játszani helyi masinán.
-
Kisgépkezelő
senior tag
Ezzel sajnos nem lehet. Mondjuk nekem a PES-ben sem sikerült valamiért ellenfelet találni. Meg a PES-el ellentétben itt szokás szerint minden meccs után végig kell kattogtani 1,5 percnyi, az új featureöket bemutató képernyőt, hogy azért éreztessék a játékossal, hogy jó lenne megvenni a teljes veziót, annak ellenére, hogy egyébként azoknak akik csak local multizni szeretnének iszogatás közben, tökéletesen elég lenne a demo is.

-
VinoRosso
veterán
online lehet vele tolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest