- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
...és eddig gyakorlatilag minden mobilos próbálkozásuk végén lehúzták a rolót.
Mivel a hírek alapján az MS kacsintgat a Linux irányába és a COS-t is támogatja lehet nem kellene tovább erőltetniük a saját OS-t csak simánt COS-t tenni a lumiákra, opcionálisan kiválaszthatóvá tenni a csempés felületet, törölhetővé tenni a saját appokat, engedni a boot loader nyitást és máris növekednének az eladási mutatók.(#74) Dalai Láma: "2010 óta rengeteget fejlődött.":
Bocs de 6 év alatt az iOS és a droid is rengeteget fejlődött sőt lett Ubuntu OS is. -
Dalai Láma
őstag
2010 óta rengeteget fejlődött. Egyébként most cseréltem le egy WP7.8-as telefonomat, amin a rendszer atomstabil volt, mindenféle belassulás nélkül egy 6 éves telefonon.
A WP8-ból kimaradtam, bár a rendszert ismerem, de napi szinten nem használtam.
Most egy win10-es van, és rengeteg új funkció van, kényelmes használni, a személyre szabhatóság terén is nagyon sokat fejlődött, sőt, gyakorlatilag minden téren.
Én a continuumról beszélek, és az UWP appokról, amik még nem léteztek 2010-ben. Az első ilyen telefon a kb. 4 hónapja kijött Lumia 950, amihez van dokkoló.
De ilyen alapon írhattad volna, hogy 1980 óta a kezdeti lépéseiket nézzük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Sorozatok
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Temu
- PlayStation 3
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest