- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
...és eddig gyakorlatilag minden mobilos próbálkozásuk végén lehúzták a rolót.
Mivel a hírek alapján az MS kacsintgat a Linux irányába és a COS-t is támogatja lehet nem kellene tovább erőltetniük a saját OS-t csak simánt COS-t tenni a lumiákra, opcionálisan kiválaszthatóvá tenni a csempés felületet, törölhetővé tenni a saját appokat, engedni a boot loader nyitást és máris növekednének az eladási mutatók.(#74) Dalai Láma: "2010 óta rengeteget fejlődött.":
Bocs de 6 év alatt az iOS és a droid is rengeteget fejlődött sőt lett Ubuntu OS is. -
Dalai Láma
őstag
2010 óta rengeteget fejlődött. Egyébként most cseréltem le egy WP7.8-as telefonomat, amin a rendszer atomstabil volt, mindenféle belassulás nélkül egy 6 éves telefonon.
A WP8-ból kimaradtam, bár a rendszert ismerem, de napi szinten nem használtam.
Most egy win10-es van, és rengeteg új funkció van, kényelmes használni, a személyre szabhatóság terén is nagyon sokat fejlődött, sőt, gyakorlatilag minden téren.
Én a continuumról beszélek, és az UWP appokról, amik még nem léteztek 2010-ben. Az első ilyen telefon a kb. 4 hónapja kijött Lumia 950, amihez van dokkoló.
De ilyen alapon írhattad volna, hogy 1980 óta a kezdeti lépéseiket nézzük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged