- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
feliks
senior tag
igen. Egy hónapja csináltam paypal accountot, de mivel nem tetszett, hogy hozzáférést akar a bankkártyámhoz, topuppal használtam. szak ez baromira nem ujdonság..
-
bul07
nagyúr
És kinek éri meg felutalgatni a pénzt , jönnek az ilyen olyan banki adók meg az utalás díja is
Ha lehetne mindent kártyás fizetéssel oldanék meg a netten mert annak nincs külön díja , ezért is jobb hozzákötni a kártyát -
nyergess
tag
Érdekes, amit írtok a jutalékokról, ugyanis én meg azt tapasztaltam, hogy amikor kikérem a pénzem PP-ról, akkor a PP kevesebbet nyúlna le, mint az OTP, nem is kicsivel.
-
Thauxeeb
tag
Januárban igy vettem meg a GMod-ot...Nem értem mi itt az újdonság...
-
aram01
nagyúr
inkább azzal foglalkoznának,hogy több helyen lehessen fizetni vele
-
DiVaD
senior tag
Mondjuk arról megfeledkeznek írni, hogy a valuta váltása egy vicc... A bankok se kicsi "ollóval" dolgoznak, de a paypal az egy vicc. Egy rossz vicc. Akkor inkább moneybookers, csak az ebay miatt kellene a paypal.
-
rollair
csendes tag
Én eddig is így csináltam...
-
Gondolom, az újdonság nem ennek lehetőségéről szól - a cikk szövegével ellentétben - hanem ennek jobbá tételéről. De csak tipp, mert a konkrét funkció már létezik jó ideje. Két vagy három évvel ezelött fizettem így paypallal.
Akkoriban nem volt kártyám, mert drága volt. Igaz, a paypal akkor is már jó szarul váltott.
A banszámla számot is ugyanúgy hozzá lehetett rendelni a paypal fiókhoz, és azután arról a számláról elfogadta az utalást. -
szp1
addikt
Eddig is így működött : PP egyenleget banki átutalással feltölt, aztán onnan fizet. Nem kellett semmilyen kártyaadatot megadni.
Egy éve biztosan így van. -
Már? Én legalább 1 éve így használom
-
sztanozs
veterán
Én is így használtam tavaszig... Érdekes, hogy miután hozzákötöttem a bankkártyát már nem volt elérhető a rajta ragadt 1-2 ezer forintom
Lehet, hogy ha most ránézek, megint hozzáférhető lesz... -
Rickazoid
addikt
Biztos, hogy működött bankkártya hozzáadás nélkül is eddig is. Bár nem tudom miért akarná bárki ezt csinálni ahelyett, hogy olyan bankban nyit számlát, ahol lehet netkártyát igényelni, elkülönített számlával. Kényelmesebb és gyorsabb is... technikailag azonnali, nem úgy, mint az átutalás. Na meg az átvezetés nem kerül pénzbe.
-
pakriksz
őstag
2 éve is így csináltam... Nincs ebbe semmi újdonság.
-
Penész Gomba
tag
Eddig is lehetett
Bár kérdés, hogy mit takar a "nálunk".
-
sztem, én utaltam már rá úgy, hogy még nem voltak kártyaadataim megadva.
-
DeFranco
nagyúr
OK, vágom, meggyőztetek.
-
Gippo
senior tag
Nekem is úgy rémlik, hogy bankkártya nélkül csináltam már...
-
r3dsnake
nagyúr
Eddig nem pontosan ugyanigy mukodott?
-
DeFranco
nagyúr
WTF? Én ezt már egy éve is megcsináltam... mi ebben az újdonság? Régen is lehetett PP egyenlegre utalni pénzt minden további nélkül.
-
Psych0
őstag
Még nem volt rá példa, hogy a paypal valutakonverzió jobbra jöjjön ki, mint a banké, paypal számláról pedig csak paypal konverzióval lehet fizetni...
-
golya87
őstag
Eddig is lehetett átutalással feltölteni a paypal egyenleget...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen program, ami...?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest