- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás9x
őstag
50-140W-ig játszunk a processzorokkal, engem ez a fejlődés zavar a legjobban. A fogyasztás sunyi módon nő, a teljesítmény arányában.
Méreg drága a semmi, nekem is van 1-2 Via lapos rendszerem, még az 1000-es sorozatból nem vagyok tőle elragadtatva, de attól még támogatni kell a fejlődést ahogy hígul a piac, úgy bővülnek a versenyfrontok és fellendül a fejlődés, hígul a termékpaletta, csökkennek az árak, ha alapul vesszük a hamisított termékek árát ugyan ez vonatkozik mindenre. Szerintem.. -
Bár Te valószínűleg a teljesítményt értetted a fejlődés alatt, de lehetne egyéb irányba fejlődni. Fogyasztás, teljesítmény/fogyasztás, stb. A teljesítményre amúgy a piacnak sincs igénye, az Intel is "feladta" ezt az irányt, rágyúrtak arra, amit említettem. Az AMD sem, amúgy is feladta az Intel hajkurászását, és más irányba indult el. Ebben az irányban meg még nagyot kell fejlődni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Intel I5-8600K / Beszámítás OK!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest