Új hozzászólás Aktív témák
-
tntmax
aktív tag
Nem is tudtam hogy Hollandia is Magyarország része... minden nap tanul az ember.
Azt meg gondoltam említeni se kell (tévedtem) hogy nem akármilyen zug GSM boltra gondoltam, hanem amit ismer az ember, amelyikben megbízik.
Egyébként meg csupán jó szándékú tanács volt a részemről, mindenki ott vásárol ahol akar.
-
tntmax
aktív tag
Egy jó tanács akik ilyenre vágynak, még véletlenül se vásároljanak mobil szolgáltatónál ilyen készüléket (meg kb semmilyet), ugyanis GSM üzletekben olcsóbban hozzá lehet jutni mindenhez, garanciával, _függetlenül_, mindenféle rabláncszerződés aláírása nélkül.
Persze akiknek komoly üzleti vagy ilyen-olyan extrém csomagja van (20k-30k havi számlával vagy többel) azok lehet hogy egy kicsit olcsóbban is megkapják mint ha rendes boltba venné meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest