- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Nem tudom, nem nagyon szeretsz reflektálni arra amit mondok, nincsen bajom nekem az i6-tal (vagyis de, az 1GB RAM, amivel valszeg az ios 10 már szenvedni fog 2016-ban), én azt mondtam hogy a régi modellekre rossz is hogy kiadják a legújabb softwaret, mert csak árt. Jobb lenne ha csak 2 gennel előbbiek kapnák meg (tehát ha jön az ios9 akkor az csak 6s-6-5s-re lenne), és nem erőltetnék rá a gyengébb készülékekre. Kevesebben használnák a legújabb sotfwaret, nem 70% hanem 50, de kit érdekel? Csak arra jó, hogy az Androidba nagyobbat rúgjanak, mindezt a saját usereik kárára.
-
ZooLee
senior tag
Ami jár a juzernek az jár és oda is adják...
Sőt, még rá is segítenek, le is tolják a torkán, akár akarja akár nem
(Na jó, ezért már megkapták a magukét az iOS 7-nél, vissza is vettek
)
(#4) adamssss: Ezért terjedt jobban a 7, mert 3gs és előtti modellek már nagyon keveseknek van csak.
Ebben nem feltétlenül vagyok biztos. Telefont valószínűleg már elég kevesen használnak a régiekből, de a tabletekből is jelentős mennyiséget adtak el, és azok gond nélkül üzemelnek, nekem is van egy iPad (1) ami hibátlanul működik a mai napig. frissítettem amíg lehetett, aztán most maradt a régi állapotában. De ez nem számít, mert - ahogy már írták - ezek nincsenek benne az összesítésben.
(#17) GeryFlash: Tisztában vagyok vele, ezért visszás nekem ez a hosszú termék támogatottság, mert egy idő után a user csak szív vele
De az az érdekes, hogy nem egységesen rossz mindenkinek, minden készüléken a frissítés, van, ahol a régi készülékeken is hibátlanul megy. Tehát nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy mindenképpen használhatatlan. Ettől függetlenül természetesen egy downgrade lehetőség mindenképpen jó lenne, különösen ezekben az esetekben...
(#19) Touch-ko: Milyen 2-3 GB-rol beszelsz?
Gondolom arról a 2-3 (4-5) GB-ról, ami az OTA frissítés elvégzéséhez kell... Ami elég gáz szerintem is.
-
GeryFlash
veterán
Egy gondolatot sem értettél meg.
512 mb rammal utoljára az ios6-tal működött rendesen az iphone (4-4s). ios7-8-cal már mindkettő laggol.
A menőzést nem az iphoenra értettem, hanem arra, hogy az apple erre veri a mellét, hogy 70%-os a legújabb szoftver, miközben a régi telefont használok szenvednek, downgradet szeretnének, de az apple ezt nem akarja be, különben lenne mondjuk 50%-os elterjedtség a legújabb OS-nek, az nem hangzik olyan passzentosan. -
GeryFlash
veterán
Igen, én arra céloztam, hogy szép dolog a sok éves termék támogatottság, de amíg csak azért csinálják, hogy menőzni meg androidra mutogatni lehessen vele addig nem becsülöm... Ha nem ez lenne akkor
1.) Régi készülékekre jobban optimalizálnák
2. ) Ami a jobb és olcsóbb választás lenne: lenne downgrade. De ezt a büszkeségük nem engedheti meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest