- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Nem tudom, nem nagyon szeretsz reflektálni arra amit mondok, nincsen bajom nekem az i6-tal (vagyis de, az 1GB RAM, amivel valszeg az ios 10 már szenvedni fog 2016-ban), én azt mondtam hogy a régi modellekre rossz is hogy kiadják a legújabb softwaret, mert csak árt. Jobb lenne ha csak 2 gennel előbbiek kapnák meg (tehát ha jön az ios9 akkor az csak 6s-6-5s-re lenne), és nem erőltetnék rá a gyengébb készülékekre. Kevesebben használnák a legújabb sotfwaret, nem 70% hanem 50, de kit érdekel? Csak arra jó, hogy az Androidba nagyobbat rúgjanak, mindezt a saját usereik kárára.
-
GeryFlash
veterán
Elismerem, erről nem tudtam, csak nyomogattam a kiadás után egyik haverom 4-ét illetve másik ismerősöm 4s-ét és katasztrófa volt. Lehet a 4 most jól megy a 7.2-vel, de ha jól tudom a 8 a 4S-t megint tönkre vágta (bár lehet hogy azóta kijött udpatek segítettek rajta, nem követem ennyire figyelemmel)
-
GeryFlash
veterán
Tisztában vagyok vele, ezért visszás nekem ez a hosszú termék támogatottság, mert egy idő után a user csak szív vele, azt meg nem várhatjuk el tőle, hogy ne frissítsen, annál kíváncsibb természet az ember, na meg sok program elég szigorúan ios verzióhoz kötött, nem úgy mint andoridnál ahol a programok 85%-a még mindig van 2.3-ra de még talán froyora is. Egy szavam nem lenne, ha lenne downgrade, de nincs.
Amúgy aki mostanában akar venni iPhonet annak azt javaslom várja meg a 6S-t, az 1 GB RAM-os modellek 2 év múlva csúnyán szenvedni fognak. -
GeryFlash
veterán
Egy gondolatot sem értettél meg.
512 mb rammal utoljára az ios6-tal működött rendesen az iphone (4-4s). ios7-8-cal már mindkettő laggol.
A menőzést nem az iphoenra értettem, hanem arra, hogy az apple erre veri a mellét, hogy 70%-os a legújabb szoftver, miközben a régi telefont használok szenvednek, downgradet szeretnének, de az apple ezt nem akarja be, különben lenne mondjuk 50%-os elterjedtség a legújabb OS-nek, az nem hangzik olyan passzentosan. -
GeryFlash
veterán
Igen, én arra céloztam, hogy szép dolog a sok éves termék támogatottság, de amíg csak azért csinálják, hogy menőzni meg androidra mutogatni lehessen vele addig nem becsülöm... Ha nem ez lenne akkor
1.) Régi készülékekre jobban optimalizálnák
2. ) Ami a jobb és olcsóbb választás lenne: lenne downgrade. De ezt a büszkeségük nem engedheti meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Háztartási gépek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest