Hirdetés
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
válasz
Felesbandi #23 üzenetére
Én megvettem, ami hibája volt, sw-es és javították. Nekem tetszik.
-
Felesbandi
senior tag
Az a baj, hogy mind kulfoldi, mind hazai oldalakon nezelodve tobb hibara emlekszem Pixel telokkal kapcsolatban, mint a Samsung vagy az Apple keszulekeivel. Ami plane ciki, ha idehaza meg csak nem is aruljak es ugy van itt is boven hir a hibairol.
Es en pont nagyon vartam a 6-os szeriat, nagyon akartam, hogy jol sikeruljon es ehhez kepest volt (a tesztek alapjan) csalodas. Nagy volt a hype, amihez nem tudott felnoni. Cserebe jonnek a hirek, hogy ilyen-olyan hibak jonnek elo az uj Pixel teloknal ugy, hogy gyanithatoan a 6-os szeria felhasznaloi bazisa otode lehet az i13-asnak, igy az ember kevesebb hibajelensegrol szolo hirre szamitana.
Es most is leirom, ne kelljen mar megvennem 3-400 ezerert egy telot, hogy velemenyt alkothassak rola, ha a neten van egy nagy rakas teszt es felhasznaloi velemeny amibol tajekozodhatok. Nyilvan nem minden leirt, megemlitett dolog passzolna ram az eltero felhasznaloi szokasok es miegyeb dolgok miatt, de ha 10-bol 9 teszt alapjan az jon le, hogy nem er fel az azt megelozo hype-hoz, akkor talan van benne nemi valosagtartalom. Plane ugy, hogy a legtobb Youtube shill inkabb jonak adja el a kozepszerut, mint forditva.
-
natë
nagyúr
válasz
Schuler888 #20 üzenetére
Biztosan nem azt amit te. Olvastál valahol a 13-as széria lencse hibáiról? Az FE lencsehibáiról? A Pixel nincs hivatalosan hazánkban, így még jó, hogy csak a "szakmai" fórumon van róla 1-2 info.
Volt már Pixeled? -
Schuler888
senior tag
Hat en nemtom milyen musort nezel de ha az applenek vagy a samsungnak becsuszik eppen valami hiba az fel van fujva mert clickbait.. a pixel hibai a kutyat nem erdeklik, csak itt a szakmai forumokban koztudott hogy mindig van nekik egy jopar ezert mar "varjuk" megjeleneskor es a google sosem hagy csalodni minket... pozitivan... kb ennyi
-
Schuler888
senior tag
válasz
kakuk.tamas #16 üzenetére
+1!
pedig egyszer le kell cserelnem watch active 2-met addigra remelem kikupaljak a wearOSt
-
Nem tudom, de eddig minőségben nem brillíroztak a Google cuccok. Ezt sem merném megvenni.
-
natë
nagyúr
válasz
Plazmacucci #15 üzenetére
Csak erre vártak!
-
kakuk.tamas
addikt
Volt Samsung GWA2-m (Huawei P40 Pro-val, majd iPhone 12-vel használtam), és volt Watch 5, SE és 6-os órám is. Egyikkel se volt semmi bajom. Mindkettő a legszebb széria a mai napig szerintem. (Ahogy mobilban a Mate 20 Pro a legszebb a mai napig)
Új Samu órát nem vennék már, a Google miatt. Nekem mégegyszer olyan rendszer nem kell, amihez nekik közük van. (Szar volt a WearOS régen - tapasztaltam minden baját… Régen az MTK volt a szitok szó, most a WearOS az számomra)
-
válasz
dajkapeter #13 üzenetére
Miután eladtam a Pixelt, egy hónapra rá bezártak
-
janeszgol
félisten
válasz
dajkapeter #13 üzenetére
Feleslegesen írod neki, ő előre látta utólag. Gondolom a második VH-s topicban is azt írja, előre látta milyen ember Hitler.
-
-
Wesiz
tag
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
ne vedd magadra - ha nem igaz rád - de inkább kötekedésből szokták fikázni a pixeleket mintsem hogy tényleg gond lenne velük.
én másfél éve használok egy pixel 4a-t gond nélkül, persze ez nem releváns de benne vagyok 100ezer fős pixel csoportban, gyakorlatilag nincsenek panaszkodó posztok.
ahogy valaki valami hibát észrevesz (amit pár héten belül szoftveresen javítanak) már van róla egy reddit bejegyzés amiből meg 200 cikk születik, holott pár embert érintett a probléma pár napig (hétig).
az iphone-ok most pl lefagynak és belilul a kijelző, mégse mondja senki hogy az iphone megbízhatatlan de a pixeleket divat fikázni -
Shyciii
veterán
válasz
Plazmacucci #6 üzenetére
Ha bíztál a turbadóban, akkor meg is érdemled. Ennyi erővel el is lovizhattad volna a pénzed...
-
natë
nagyúr
válasz
Plazmacucci #6 üzenetére
Te is tudod, hogy nagyon nem ugyanaz a 2 cég.
Amúgy most látom, megint él a weblapja a Turbónak!
-
-
natë
nagyúr
válasz
Plazmacucci #4 üzenetére
Nem ide szánták, az órát sem ide fogják. Mi nem reklamálhatunk. Saját felelősségre vállaljuk a vásárlást. Én az Alzában bízom.
-
-
natë
nagyúr
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
A Samsungnál és az Apple-nél is ugyanennyi hiba van (tapasztalat), csak azon nem rágódik senki ennyire, mert nincs hype. A Google emiatt mindig erősebb refi fényben lesz tartva.
A P6 Pro-m hibátlan. -
törölt tag
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Aztán meg dobják a támogatását, ha nem fogy rendesen, amikor csak 3 országban lehet kapni (mint a tableteket meg a laptopot).
-
Miért kezdtek el mindenfélét gyártani? Ki merné megvenni? Bugos és típushibás minden amit gyártatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Időtlen idők óta kering a Google-féle okosóra híre, de úgy tűnik, lassan tényleg előállnak egy termékkel.
- Amazfit Active // Számla + Garancia //
- Apple Watch Ultra 2 Titanium 49mm Gps+Cellular ( eSim ) karcmentes, magyar számlás, 100% akku
- Amazfit Balance okosóra 2 hónapos
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple Watch Ultra 2, 2+ év gari, AppleCare+, számla, plusz szíjak
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest