Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Nekem kicserélték a telóm. Papírom is volt róla, míg el nem adtam. Kaptam egy újat. Ami valószínűleg refurbished, de mégis teljesen nullperces, kinézetre origi, csomagolt volt. Plusz év garanciával. Szerencsére mással még nem volt bajom, minden esetre a hazai disztribútorok nem a legbarátságosabbak, pl ha amcsiból rendelsz ipadot, itthon nem tudod gariztatni, érdekesmód Ausztriában ugyanez minden probléma nélkül megy állítólag. Ezt nem tudom, hisz szerencsére még nem volt problémám, de ha lesz, az ipadom pl oda viszem, mert amcsiból van. (a környezetemben nem jellemző amúgy az almás termékek meghibásodása, mondjuk én is nagyot néztem, mikor fél év után megjelent egy pixelhiba, eddigi ismereteim szerint ez szinte lehetetlen)
Champipi: a 11"-ban nincs SD slot. Ennyi pénzért nincs benn IPS panel minimum. Csak 2 USB van rajta, ráadásul, nem is 3.0-ás. És nincs rajt VGA kimenet, se HDMI, se s-video, csak a saját minidisplay a korábbiakon, az újabbakon meg thunderbolt.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A 9-es széria első tagja új fejezetet nyithat a gyártó történetében.
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- 5 db HP EliteBook 840 G2 Notebook, i5-5300U processzorral
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- 101 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest