- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
Mondjuk ebben teljesen igazad is van, egy magot terhel, de azt betyárosan. (i7-6700K @4.5GHz)
Na jó, de ugye régi motor már nagyon.
Egyébként iszonyat jó pakkok jöttek ki hozzájuk, mindhárom részhez, úgyhogy kell is alájuk az RX480 vagy a GTX1060 1080p-hez a stabil 60fps minimumhoz.
Anno az alapjátékhoz is alig volt elég egy 4890-es Radeon.... -
ggbuffon1897
őstag
A gond azzal van h olyan ficsörért kérnek el horribilis felárat a korábbi szériákhoz képest (az h hagyományos teljesitményben fejlödött remek, bár sztem ez alap) ami sehogy sincs pariban a ficsöre mutatott teljesitményével..mindezt okos módon még a kártyák rtx jelölésével sikerült tovább súlyosbítani..és akkor még a kisebb rtx-ek teljesitményéröl nem is beszéltünk, ami nem.más, mint egyszerü parasztvakitás..
Engem usert, mint végfelhasználót az érdekel h szemmel látható pluszt kapok e a felárért cserébe..az h ez a fejlesztőknek de jó meg dejólesz egyszer, pont nemérdekel.(a piros oldalon se érdekelnek az egyszer majd jo lesz vmire ficsörök)
De hálistennek engem ez egyáltalán nem érint, ilyen összegeket egyszerüen nem vagyok hajlandó fizetni pc alkatrészekért, de megértem azok felháborodását, akik ezügyben más hozzáállásson vannak.
Én inkább vettem ennek a kártyának a 3ad árán egy ps4pro-t, és megmondom öszintén nem nagyon érzem h szarul nézne ki a PCs változathoz képest, v h megzavart vna a 30fps (bár igazbén csak kalandjátékokkal tolom AC, RDR2 ). Az asztalimban meg marad szépen az 580 minden másra. Felölem aztán csödbe mehet mind2 gyárto a 200ezres meg félmilliós sz*rjaikkal együtt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LEGO klub
- Diablo IV
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest