- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teljesen más dolgokról beszélsz Mint amiről szó van. NV Híreket szeretem ott vagyok ahol róluk szó van. DE nem ilyen stílusban, mint a haverod és igazából fogalmam sincs miért nekem kellene mentegetőznöm előtted, mikor bedob egy szerinte jópofa troll kommentet a zöld szemüveggel és leszarozta az egészet majd engem rágalmaz meg. Te meg egy teljesen más dologról beszélsz. És mi az és igen? attól hogy szeretem NV cuccait nem fikazom AMD t paraszt troll módjára.
És ez volt az az általad említett RAGE? [link]Hát ez súlyos valóban, szégyellem is magam. -
verem a mellem? ti teljesen el vagytok szállva az agyatoktól? mit kellene írnom erre hogy ha azt írja kivágtak innen?leírtam hogy egy regem van 11 éve soha nem volt másik, erre fizetek, ezt támogatom, és ezt szeretem és óvom és mit kellene erre mondani hogy ide jön egy ilyen kommenttel na mesélj? örülni kellene és etetni a trollt?Erre most büszke vagy hogy egy hazug embert pártolsz ide jössz és támogatsz? vagy a troll kommentje tetszett a zöld szemüveggel? aj igen persze hogy az, hisz emlékszem rád.az adatlapodat meg sem kell néznem.
Szeretem NV-t de mellet e nem fikázom így AMD-t érzed a különbséget?
és sikerült trollfocivá lőnötök legalább ezt a hírt is szóval elértétek a célotokat. hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- SSD kibeszélő
- PlayStation 1 / 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- E-roller topik
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bestbuy játékok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest