- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teljesen más dolgokról beszélsz Mint amiről szó van. NV Híreket szeretem ott vagyok ahol róluk szó van. DE nem ilyen stílusban, mint a haverod és igazából fogalmam sincs miért nekem kellene mentegetőznöm előtted, mikor bedob egy szerinte jópofa troll kommentet a zöld szemüveggel és leszarozta az egészet majd engem rágalmaz meg. Te meg egy teljesen más dologról beszélsz. És mi az és igen? attól hogy szeretem NV cuccait nem fikazom AMD t paraszt troll módjára.
És ez volt az az általad említett RAGE? [link]Hát ez súlyos valóban, szégyellem is magam. -
verem a mellem? ti teljesen el vagytok szállva az agyatoktól? mit kellene írnom erre hogy ha azt írja kivágtak innen?leírtam hogy egy regem van 11 éve soha nem volt másik, erre fizetek, ezt támogatom, és ezt szeretem és óvom és mit kellene erre mondani hogy ide jön egy ilyen kommenttel na mesélj? örülni kellene és etetni a trollt?Erre most büszke vagy hogy egy hazug embert pártolsz ide jössz és támogatsz? vagy a troll kommentje tetszett a zöld szemüveggel? aj igen persze hogy az, hisz emlékszem rád.az adatlapodat meg sem kell néznem.
Szeretem NV-t de mellet e nem fikázom így AMD-t érzed a különbséget?
és sikerült trollfocivá lőnötök legalább ezt a hírt is szóval elértétek a célotokat. hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest