- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teljesen más dolgokról beszélsz Mint amiről szó van. NV Híreket szeretem ott vagyok ahol róluk szó van. DE nem ilyen stílusban, mint a haverod és igazából fogalmam sincs miért nekem kellene mentegetőznöm előtted, mikor bedob egy szerinte jópofa troll kommentet a zöld szemüveggel és leszarozta az egészet majd engem rágalmaz meg. Te meg egy teljesen más dologról beszélsz. És mi az és igen? attól hogy szeretem NV cuccait nem fikazom AMD t paraszt troll módjára.
És ez volt az az általad említett RAGE? [link]Hát ez súlyos valóban, szégyellem is magam. -
verem a mellem? ti teljesen el vagytok szállva az agyatoktól? mit kellene írnom erre hogy ha azt írja kivágtak innen?leírtam hogy egy regem van 11 éve soha nem volt másik, erre fizetek, ezt támogatom, és ezt szeretem és óvom és mit kellene erre mondani hogy ide jön egy ilyen kommenttel na mesélj? örülni kellene és etetni a trollt?Erre most büszke vagy hogy egy hazug embert pártolsz ide jössz és támogatsz? vagy a troll kommentje tetszett a zöld szemüveggel? aj igen persze hogy az, hisz emlékszem rád.az adatlapodat meg sem kell néznem.
Szeretem NV-t de mellet e nem fikázom így AMD-t érzed a különbséget?
és sikerült trollfocivá lőnötök legalább ezt a hírt is szóval elértétek a célotokat. hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest