Hirdetés
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- Xiaomi Smart Band 10 Pro NFC - ki fizeti a következő kört?
- Minden eddiginél keményebben támadja a csúcskategóriát az új Poco F9 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A27 - az esélytelenek nyugalma
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
-
akaido
addikt
-
Kékes525
félisten
-
VIC20
őstag
-
akaido
addikt
-
VIC20
őstag
Nem is értem, hogy bírtam ki eddig okos óra nélkül...
-
Mr.Silkó
veterán
-
Gábor-KJ
őstag
-
Atlantis
veterán
Ha együtt nézed, tehát telefon+óra, akkor igenis töredék ár...de ha úgy jobban tetszik, lényegesen olcsóbban kapod meg kb. ugyanazt vagy helyenként többet. 10 évig voltam almás, fájó szívvel váltottam, mert a pofátlan árazást már tovább nem akartam elviselni (megjegyzem, a Samsung is kezdi követni őket ebben), de eddig nem bántam meg, igaz, vannak kompromisszumok, viszont az árcédulát is figyelembe véve vállalhatóak.
Igaz, akinek az fontos, megteheti...tegyük hozzá, alig pár hónapja és biztos nem ez dobta meg az eladási számokat.

-
Cilindrik
aktív tag
Ez a töredék ár kicsit erős kifejezés, mondjuk úgy hogy olcsóbban.
De pl ha órval akarsz fizetni kishazánkban akkor nincs más megoldás mint az alma. És most hagyjuk a mókolt megoldásokat.
-
Atlantis
veterán
-
Kékes525
félisten
A rendelkezésre állás idejét igazán növelhetnék. Tudom az akkumulátorok ennyit bírnak. De így nem igazán használhatók a csúcs órák (Samsung, Apple). A Fitbit Versám 6-7 napot bír ki. Ez már elfogadható.
-
Mr.Silkó
veterán
-
The.Biker
veterán
Az Apple vezet...
Mert talán a legjobb. Nekem is volt több is és nagyon jó cucc. -
kbyte1024
veterán
-
7Heads Drago
veterán
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
-
7Heads Drago
veterán
-
pg1966
senior tag
"Majdnem duplájára nőtt a leszállított okosórák száma"
Hát a 8,6-ról 12,3 millióra való növekedés (43%) még mésfélszeres sincs, nem hogy kétszeres!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Apple watch Ultra 3 black titanium Milanese edt.2026.12.11. Apple jótállás
- Szuper AKCIÓ!! Új Bontatlan Apple Watch S10 46 mm Jet Black Sport szíjja Deák Térnél Átvehető.
- Amazfit T-REX 3
- Eladó egy szép állapotú, Apple Watch Series 9, 45mm, GPS + Cellular, Rose Gold! 100%-os akku!
- Kifogástalan állapotú, fekete Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm LTE eladó
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G3 Mini számítógép - i7 6700 16GB DDR4 1TB SSD 1TB HDD Intel HD 530 W10
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer 17" AL1716A monitor
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- 20 db 8 GB DDR4 Laptop RAM Samsung / SK Hynix / Kingston / Micron csak egyben!

Javítva