- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
Gondolom egy Rolex Daytonával. el lehet bíbelődni... -
VIC20
őstag
Nem is értem, hogy bírtam ki eddig okos óra nélkül...
-
Atlantis
veterán
válasz
Cilindrik #10 üzenetére
Ha együtt nézed, tehát telefon+óra, akkor igenis töredék ár...de ha úgy jobban tetszik, lényegesen olcsóbban kapod meg kb. ugyanazt vagy helyenként többet. 10 évig voltam almás, fájó szívvel váltottam, mert a pofátlan árazást már tovább nem akartam elviselni (megjegyzem, a Samsung is kezdi követni őket ebben), de eddig nem bántam meg, igaz, vannak kompromisszumok, viszont az árcédulát is figyelembe véve vállalhatóak.
Igaz, akinek az fontos, megteheti...tegyük hozzá, alig pár hónapja és biztos nem ez dobta meg az eladási számokat.
-
Atlantis
veterán
válasz
TheBikerider #6 üzenetére
Biztos jó, de ugyanígy elégedett vagyok a Samsung megoldásával is, töredék áron tudja kb. ugyan azt, mint az almás cucc.
-
Kékes525
félisten
A rendelkezésre állás idejét igazán növelhetnék. Tudom az akkumulátorok ennyit bírnak. De így nem igazán használhatók a csúcs órák (Samsung, Apple). A Fitbit Versám 6-7 napot bír ki. Ez már elfogadható.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
TheBikerider #6 üzenetére
Ennyi. Én is maximálisan elégedett vagyok vele. Tudja, amit ígér, megbízható, strapabíró, kiválóan együttműködik a telefonnal és az AirPodsszal és még sorolhatnám.
-
Az Apple vezet...
Mert talán a legjobb. Nekem is volt több is és nagyon jó cucc. -
pg1966
senior tag
"Majdnem duplájára nőtt a leszállított okosórák száma"
Hát a 8,6-ról 12,3 millióra való növekedés (43%) még mésfélszeres sincs, nem hogy kétszeres!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest