- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
Cilindrik #10 üzenetére
Ha együtt nézed, tehát telefon+óra, akkor igenis töredék ár...de ha úgy jobban tetszik, lényegesen olcsóbban kapod meg kb. ugyanazt vagy helyenként többet. 10 évig voltam almás, fájó szívvel váltottam, mert a pofátlan árazást már tovább nem akartam elviselni (megjegyzem, a Samsung is kezdi követni őket ebben), de eddig nem bántam meg, igaz, vannak kompromisszumok, viszont az árcédulát is figyelembe véve vállalhatóak.
Igaz, akinek az fontos, megteheti...tegyük hozzá, alig pár hónapja és biztos nem ez dobta meg az eladási számokat.
-
Atlantis
veterán
válasz
TheBikerider #6 üzenetére
Biztos jó, de ugyanígy elégedett vagyok a Samsung megoldásával is, töredék áron tudja kb. ugyan azt, mint az almás cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Goddess of Victory: Nikke
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest