- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zin
őstag
Pontosan mikor jelenik meg a telefon tudni már?
-
Zolik
senior tag
Mobilarnánéknál mostanában semmi új hír nincs pedig rengeteg új kép és info látott napvilágot
-
gabesz839
senior tag
-
slimshady
senior tag
Még mindig várós.
-
RaveForce
veterán
-
rambustibi
őstag
Már offline...
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Eclips21 #109 üzenetére
De láttam képeket. Ezeket pedig úgy mondod mintha pozitívumok lennének.
Nálam 5'-ig telefon, afelett valami torz cucc a tablet és telefon között (phablet). Nem érdekes hogy hány %-a kijelző, nem éri át az ember keze utána meg csodálkozás megy mikor leejti az ember mert egy kézzel nem tudja lehúzni a notification area-t. Szerintem gusztustalan ahogy kinéz és a nagy kijelző is nemhogy kényelmetlen de teljesen haszontalan. Mondom ezt S7 tulajként.
-
Quasi_modo
nagyúr
Maradok annál, hogy csak akkor alkotok véleményt ha megjelent és mindent tudunk róla...
-
Dyingsoul
veterán
Ilyet beletesznek a specifikáció listájába, hogy Secured by Samsung Knox meg Samsung Pay?...
Röhög a vakbelem.
Egyébként nem azért a két fillérért de nem sok a különbség az S7 és az S8 között... Apple irány megvan úgy látom.
-
Ruzcak
tag
De amúgy elég lesz a 4 Gb és k*rva jól néz ki, más országokban ez nem sok pénz egy telefonért .
Biztos sokat elvisznek belőle. -
Ruzcak
tag
válasz
RaveForce #100 üzenetére
Igen user error.
Annyira mint az ujjlenyomat.Szerintem ennyi pénzért ennyi fejlesztést nem jó ár/érték.
Ez csak szvsz , hidd el nekem teljesen mindegy mit használsz.
Azt hittem a fórum a véleményekről szól de ezek szerint aki szerint nem jó a samsung az v user error v hülye.
De legalább edge a kijelző
Az ÉN véleményem szerint amit az lg ad adott összegért az jobban megéri mint a samsung.
De ez volt az első kommentem lényege is.
Hidd el ezen nem fogunk összeveszni engem nem foglalkoztat ha TE másképp gondolod
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- iPhone-t használók OFF topikja
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Borderlands 4
- Linux felhasználók OFF topikja
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3752, 91% Akkumulátor
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest