Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Új funkciókat hoz a One UI 6 Watch
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Boat vagy Maxthon szerintem a két legjobb böngésző mindkettő kezeli a flast. Gyors nem akad teszi a dolgát ahogy illik.
[ Szerkesztve ]
-
Lomha 8V
addikt
Kipróbáltam, nyomkodtam egy fél órát, aztán töröltem. Nem rossz, de semmivel nem jobb mint a gyári Chrome. Hogy mitől 25 mb, az nekem rejtély maradt.
-
törölt tag
Mi a véleményetek róla,jó böngésző?
-
mytrashsamu
csendes tag
Dolphin....az volt mar regen nyero. Note 2-n is beszakad idonkent...es MAR nem is gyors igazan
Talan inkabb Maxthon.
Proxyt pedig egyedul az Operaban lehet allitani az osszes kozul - mar ha szamit. -
=Mentor=
őstag
Asztali gépen nem használok mást a Firefoxon kívül, de táblagépre egyértelműen a Dolphin Browser a nyerő. Az UC Browser is villámgyors, de a kezelőfelülete nem jön be.
[ Szerkesztve ]
-
Gabó75
senior tag
Remélem javították azt a gondomat, ha pl. itt szeretnék hozzászólni, akkor a billentyűzet eltakarja a szövegmezőt. Különben nagyon gyors.
[ Szerkesztve ]
-
nwsteve
csendes tag
Miben különbözik ez a firefox bétától? Azt használok.
i9070-4.1.2
-
Smithy1986
tag
Frissítés óta használható, mert már működik a full screen addon is (nekem), ami az előző verzióval nem.
Gyors, folyamatos, és ellentétben a Chrome-mal, és dolphin-nal a jobbra-balra húzásnál nem jön elő menü, ami engem nagyon zavar.
Szóval az új verziót ajánlom, előtte voltak gondjaim vele, de pár napja nincs semmi.
--- Nil admirari | Semmin se csodálkozz {Horatius} ---
-
m1lan
őstag
Ugyanez van nálam is, mondjuk én csak azért használom a Chrome-ot, mert alap program. Amíg nem rootolok, marad is, mert ezen kívül még ott a gyári is, 3 böngészőre meg nincs szükségem
PC-n remekül teljesít rókuci már hosszú évek óta, semmi pénzért nem cserélném le
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
Classius
aktív tag
Tehát a Dolphin is eszik a kép szerint... Hmhm Opera mini-t ajánlják még sokan, hát mostmár végképp nemtudom, egyik androidos böngésző sem fogott meg igazán, de akkor az Opera-t kipróbálom a napokban..
“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #
-
tomp
félisten
Firefox Beta-t használok. Sokkal simábban megy a görgetés mint az Opera Mobile Classic-nál. Pedig évekig azt használtam és megszerettem de a róka jobban megy.
-
kengyel
nagyúr
Szépen halad a dolog felfele Kipróbálom .
kengyel
-
kmarkk22
aktív tag
Nem tudja valaki, hogy wp8-ra tervez-e valamelyik nagyobb név egy normális, használható böngészőt csinálni?
Főként az operára gondolok. -
Prien
addikt
Nálam PC-n Chrome, Telefonon Opera Mini, Táblagépen pedig a Next Browser a nyerő.
A kevés is több a semminél.
-
Keil Walker
aktív tag
most kipróbáltam. maradok az opera mobile classic-nál, de ezt sem törlöm le. nem rossz
-
Classius
aktív tag
Kíváncsi lennék felhasználói véleményekre... Jelenleg Chrome-t használok, de mivel sok RAM-ot eszik, sokat szemetel, nem igazán tetszik. Dolphin Browser-t ajánlották, de a Firefox-ra is kiváncsi vagyok.. Főleg, hogy nemrég kiadták a saját rendszerüket is, gondolom akkor a böngészőt külön is fejlesztik majd igen szépen.
“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #
-
Pantal
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
balazsnagy38
tag
inkább a Chrome-ot használom PC-n és telón is
[ Szerkesztve ]
Acer Cloudmobile :)
-
törölt tag