- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Van virtuális számla benne, onnan lehet csak fizetni pl IV-díjat, stb. Tehát ezen többnyire van pénz. Innen visszautalással lehetett volna ellopni a pénzt, azonban ezt a lehetőséget letiltották szerencsére. ( a mikort nem tudom sajnos... állítólag senkitől nem vettek le pénzt így...remélem nem is fognak )
Demagóg: "Azért segíteni lehetne. " Persze, csak épp itt volt a hiba: Valaki besorolta ezt is az apró feladatok közé, és innentől már miért is segítettek volna be? Szóval itt annak a döntéshozónak van felelőssége, aki ilyen kategóriájúnak fogadta el ezt a programot.
"biztonságtechnikával kapcsolatos közös projektjeik is vannak." Ééééés??? Ez nem az volt. Látom nem sikerül megérteni, hogy a közös projektek, stb-től még nem fognak mindent együtt csinálni.
bambano: Nem, nem csak ennyi. Pl lehet hozzájuk menni gyakorlatra, diplomázni, stb.
-
kingi
tag
az előbbihez, szerintem, nem kell feltörni egy rendszert, elég felütni a telefonkönyvet, bár nem tudom a személyes okmányok nélkül, hogy lehet céget alapítani pl... egy jelszóval vagy névvel, címmel??? A másikhoz meg nem elég betröni a egy NEM banki rendszerbe, pl. a neptunba, mivel az utaláshoz külön jelszó kell, amit jó esetben nincs ott/együtt, nem lehet ott. Különben az egészet megette a fene. Harmadrészt, ami a legfotosabb szerintem a kár okozási SZÁNDÉKOT és a ROSSZINDULATOT NEM LEHET INFORMATIKAI eszközökkel kivédeni (csupán) ... Viszont, ha nem ez volt a szándék, nincs gond, megoldanak ma is egy hibát és KÉSZ PONT. A többi bohóckodás, habverés, ahogy én látom
Ha meg ez volt a szándék, így vagy úgy elkerülhetetlen a botrány, szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest