Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Male

nagyúr

válasz azbest #114 üzenetére

Van virtuális számla benne, onnan lehet csak fizetni pl IV-díjat, stb. Tehát ezen többnyire van pénz. Innen visszautalással lehetett volna ellopni a pénzt, azonban ezt a lehetőséget letiltották szerencsére. ( a mikort nem tudom sajnos... állítólag senkitől nem vettek le pénzt így...remélem nem is fognak )

Demagóg: "Azért segíteni lehetne. " Persze, csak épp itt volt a hiba: Valaki besorolta ezt is az apró feladatok közé, és innentől már miért is segítettek volna be? Szóval itt annak a döntéshozónak van felelőssége, aki ilyen kategóriájúnak fogadta el ezt a programot.

"biztonságtechnikával kapcsolatos közös projektjeik is vannak." Ééééés??? Ez nem az volt. Látom nem sikerül megérteni, hogy a közös projektek, stb-től még nem fognak mindent együtt csinálni.

bambano: Nem, nem csak ennyi. Pl lehet hozzájuk menni gyakorlatra, diplomázni, stb.

• kingi

tag

válasz azbest #114 üzenetére

az előbbihez, szerintem, nem kell feltörni egy rendszert, elég felütni a telefonkönyvet, bár nem tudom a személyes okmányok nélkül, hogy lehet céget alapítani pl... egy jelszóval vagy névvel, címmel??? A másikhoz meg nem elég betröni a egy NEM banki rendszerbe, pl. a neptunba, mivel az utaláshoz külön jelszó kell, amit jó esetben nincs ott/együtt, nem lehet ott. Különben az egészet megette a fene. Harmadrészt, ami a legfotosabb szerintem a kár okozási SZÁNDÉKOT és a ROSSZINDULATOT NEM LEHET INFORMATIKAI eszközökkel kivédeni (csupán) ... Viszont, ha nem ez volt a szándék, nincs gond, megoldanak ma is egy hibát és KÉSZ PONT. A többi bohóckodás, habverés, ahogy én látom :) Ha meg ez volt a szándék, így vagy úgy elkerülhetetlen a botrány, szerintem...

Új hozzászólás Aktív témák