Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rickazoid

addikt

válasz Misály #61 üzenetére

Olvastad mit írtam? Szerintem nem. Na még egyszer: "Tabletre viszont a WoA jó lenne, ha nem korlátoznák ott is a Metro-ra a programokat." Programok ugye a WP-hez írhatók Metro alá, de lekorlátozták erre a szintre a WoA-t is, ami a Windows on ARM, még a Windows RT elnevezés előttről. A linkelt cikkben leírtak miatt ennek is kétséges lehet a sikere a Win8 mellett, ha a Microsoft nem oldja fel a Metro-ra korlátozását a külsős programoknak, ugyanis ha az átlag Windows-t vesz, szerintem nem fogja megérteni, hogy miért nem fut rajta ugyanaz, ami a számítógépén. Úgy jön ez ide, hogy a Win8-nak a WinRT-hez való hasonlósága, a WinRT-nek meg a natív programírás lehetőségének hiánya miatt kétséges a jövője.
    Még szerencse, hogy a Win8-ba nem tettek mondjuk ilyen korlátozást, de ettől nem lesz jobb. A 7-es jóra sikerült, azt a vonalat kellett volna továbbvinni, nem a "tablet a jövő asztali PC-je" nézetre váltani amikor még fényévek választják el a tableteket a PC-ktől, sőt a notebookoktól is.

Új hozzászólás Aktív témák