- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
válasz
freemanone #44 üzenetére
nem a jelenleg általunk ismert energiával (áram) működnének
-
Youri
veterán
ja... nekem pl ott van egy kis widget gomb, amire ha rányomok, zöld lesz, és az azt jelenti, hogy bekapcsolva... ha nem világít, akkor azt, hogy kikapcsolva
Ez droid, de még a samu érintős butatelefonjain is olyan volt, hogy egy ujjnyi átmérőjű BT jel a képernyő közepén, amire ha "klikkelsz", akkor kék lett, és még a párosított/elérhető eszközöket is elrendezte köré
Nekem az sem baj, ha nem BT, hanem NFC, vagy wifi, de tudjak két telefon között váltani adatot az esetlegesen nem elérhető internet ellenére is. -
Youri
veterán
3 méteren túl én is e-mailezek. De, léteznek szélsőséges esetek, amikor nincs elérhető mobilhálózat, vagy csak edge vagy rosszabb, na akkor aztán élvezet a várakozás. Persze meggyőzni senkit nem fogok, meg nem is akarok, valaki kitalálta, hogy a BT nem trendi, akkor most már mindenki szerint hasztalan...
-
Youri
veterán
válasz
Marcelllll #6 üzenetére
A szó nem tetszik, nem a jelentése
mukibuci: ívet húz
-
Youri
veterán
vezetékmentes
nem tetszik ez a szó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest