- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
Én most raktam át a kolleganőm samsungjára BT-n a gépemről. Ez valami sima butatelefon és a menüben jól el van rejtve a BT. Nem érintős, sima.
Nekem a WP7-en is egy gombnyomás, ha kirakom csempére, és látom is az összes párosított eszközt, de itt nem tudsz fájlt küldeni, mint ahogy azt az ios-en sem. Ennek az a magyarázata, hogy ne tudj képnek álcázott programot áttölteni, amit aztán egy alkalmazás átnevez, és feltelepít. Ezek ezért zárt rendszerek. És mindig ilyen is lesz. Nekem megfelel, akinek nem, az nem vesz Lumiát, vagy wp7-et. -
NGA
addikt
Hát én nem tudom, amikor okostelefonom lett, akkor vettem hozzá egy előfizetést, amiben korlátlan a böngészés, email, képfel és letöltés stb, mivel ezzel tudom kihasználni a telefon "okos" dolgait. Én úgy gondolom, hogy ez hozzátartozik az okostelefonhoz. Ja és 3e Ft havonta.
Ha elmegyünk kirándulni, és fotózom a családot, vagy bármit, még ott fel is szoktam tölteni a képeket, pl anyukám, aki 200 km-re lakik, mindig nagy örömmel nézegeti a neten, hogy éppen merre vagyunk.
-
NGA
addikt
Én még senkinek nem küldtem zenét, képet bt-n, ha kell a kép, zene valakinek, elküldöm emailban. A BT eleve egy elavult vacak, max arra jó, hogy kihangosítsam a telefont, vagy arról menjen a bill. Kb erre is találták ki.
KP78: Az a helyzet, mire összepárositom a két telefont, engedélyezek minden vackot, azalatt simán átmegy, meg lejön a túloldalt. "buta" telefonoknál még megértem, de a mai "okos" telefonoknál már végre el kéne rugaszkodni ettől a kőkorszaki dologtól.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Fizikai csatlakozótól és mozgó alkatrészektől mentes készülékeket szeretne a Nokia és a Microsoft.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- Autós topik
- Mobil flották
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Sam Galaxy Flip5 DS 5G 8+512GB, menta
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest