- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
Én most raktam át a kolleganőm samsungjára BT-n a gépemről. Ez valami sima butatelefon és a menüben jól el van rejtve a BT. Nem érintős, sima.
Nekem a WP7-en is egy gombnyomás, ha kirakom csempére, és látom is az összes párosított eszközt, de itt nem tudsz fájlt küldeni, mint ahogy azt az ios-en sem. Ennek az a magyarázata, hogy ne tudj képnek álcázott programot áttölteni, amit aztán egy alkalmazás átnevez, és feltelepít. Ezek ezért zárt rendszerek. És mindig ilyen is lesz. Nekem megfelel, akinek nem, az nem vesz Lumiát, vagy wp7-et. -
NGA
addikt
Hát én nem tudom, amikor okostelefonom lett, akkor vettem hozzá egy előfizetést, amiben korlátlan a böngészés, email, képfel és letöltés stb, mivel ezzel tudom kihasználni a telefon "okos" dolgait. Én úgy gondolom, hogy ez hozzátartozik az okostelefonhoz. Ja és 3e Ft havonta.
Ha elmegyünk kirándulni, és fotózom a családot, vagy bármit, még ott fel is szoktam tölteni a képeket, pl anyukám, aki 200 km-re lakik, mindig nagy örömmel nézegeti a neten, hogy éppen merre vagyunk.
-
NGA
addikt
Én még senkinek nem küldtem zenét, képet bt-n, ha kell a kép, zene valakinek, elküldöm emailban. A BT eleve egy elavult vacak, max arra jó, hogy kihangosítsam a telefont, vagy arról menjen a bill. Kb erre is találták ki.
KP78: Az a helyzet, mire összepárositom a két telefont, engedélyezek minden vackot, azalatt simán átmegy, meg lejön a túloldalt. "buta" telefonoknál még megértem, de a mai "okos" telefonoknál már végre el kéne rugaszkodni ettől a kőkorszaki dologtól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest