- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
ja... nekem pl ott van egy kis widget gomb, amire ha rányomok, zöld lesz, és az azt jelenti, hogy bekapcsolva... ha nem világít, akkor azt, hogy kikapcsolva
Ez droid, de még a samu érintős butatelefonjain is olyan volt, hogy egy ujjnyi átmérőjű BT jel a képernyő közepén, amire ha "klikkelsz", akkor kék lett, és még a párosított/elérhető eszközöket is elrendezte köré
Nekem az sem baj, ha nem BT, hanem NFC, vagy wifi, de tudjak két telefon között váltani adatot az esetlegesen nem elérhető internet ellenére is. -
Youri
veterán
3 méteren túl én is e-mailezek. De, léteznek szélsőséges esetek, amikor nincs elérhető mobilhálózat, vagy csak edge vagy rosszabb, na akkor aztán élvezet a várakozás. Persze meggyőzni senkit nem fogok, meg nem is akarok, valaki kitalálta, hogy a BT nem trendi, akkor most már mindenki szerint hasztalan...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Fizikai csatlakozótól és mozgó alkatrészektől mentes készülékeket szeretne a Nokia és a Microsoft.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest