Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskaktusz
addikt
Valamikor fel kellett ébredni..
-
T.Peter
őstag
válasz
UnlimitedN20 #6 üzenetére
És Kaworu: Ezeket tudtam (a másik, hogy nem is a kérdésre válaszoltatok, hanem kaptam a paneltípusokból egy leckét, amivel semmi újat nem mondtatok
. A cikkben úgy van írva, mintha lenne pentile-os tv-jük, viszont tudtommal nincs, csak pár kisebb méretű prototípusuk, na meg most már az 55 inch-es super oled tv-jük, de ezek mind rgb elrendezésűek, és pentile-t csak a telefonjaikban használnak.
-
BloodRay
veterán
válasz
UnlimitedN20 #6 üzenetére
Jujj. A LED nem paneltípus. S-PVA panel van a Samsung normálisabb lcd/led lcd tv-iben.
-
T.Peter
őstag
A Samsung milyen televízióiban használ Pentile elrendezést???
-
RaveForce
veterán
válasz
mediumgecso #2 üzenetére
privat ment
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
mediumgecso #2 üzenetére
Mehetett volna privátba is.
Szerintem nem sokan fogják hiányolni a PenTile-t.
-
mediumgecso
őstag
Helló,
Tudom, nem ide való az amit most kérdezni akarok, de mégis megteszem
Látom, hogy WP7-et használsz, és hogy "soha többé android"...
Miért ábrándultál ki az androidból?? Mi volt az, ami a WP7 felé "terelt"?Én jelenleg egy Defy+ -t hajtok, de néha zavar h az android nem annyira stabil, vannak lassulások.....WP7-nél lassulás előfordul?
Érdekelne hogy az androidhoz képest miben "jobb" a WP7...
Hajlok kipróbálni a WP7-et, de nem tudom, hogy mi az a funkció, ami a WP7-ben nincs benne, de az androidban megvan. Azt tudom, hogy a testreszabhatóságot elvesztem a WP7-ben, de mi mást még??Köszönöm a válaszodat.
-
RaveForce
veterán
magyarul megkapták a Focus S kijelzőjét, kérdés milyen áron
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest