Új hozzászólás Aktív témák
-
Erik8898
újonc
ez nem lumia 900 hanem ez egy 800-as felül van a vakuja
-
zsigus
őstag
válasz
PowerBuldog #59 üzenetére
És egy telefont is, jobb helyeken...
-
Blyan
félisten
Az a 600 valójában 500, és 40fonttal drágább, mint a sima. Ez pedig vállalható - ha valaki darknájtos akar lenni. Batman edition
Nem mondom, így sem olcsó (sőt, pofátlanul drága), de azért ne túlozzunk.
-
Gergosz2
veterán
900 db dobnak piacra Angliában 600£-os áron.
-
catroot
veterán
Hello Kitty-s miért nincs?
-
JR.CSé
senior tag
Elég komoly ötlet
Ennek még piaca is lehet.Bár ha valaki már ilyen telóra adja a fejét valszeg nem ez fogja eldönteni. De attól még egyedi
-
Fkris
őstag
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Brutális eb #43 üzenetére
-
Blyan
félisten
válasz
Detto!
-
hallerlaller
addikt
válasz
Inkább vegyél telefont, de ne véreset!
-
Fkris
őstag
Ha jól emlékszem akkor 800as Lumia is kapott iylen kiadást, bár az limitált volt, és pár száz(?) darab látott napvilágot....
VAGY újra akltuális lett a hír, és megint kirakták, kitudja.... -
Rickazoid
addikt
Én sem villogásra gondoltam, ahhoz tök mindegy hol van (erre utaltam az utolsó két mondatrésszel), de elég a tudat, hogy ott van vagy látni is akarnád? Én jobban örülnék egy ilyennek, ha a kijelző felett látnám minden nap, én azért vennék ilyen "egyedi" eszközt, hogy én lássam használat közben is azt a bizonyos pluszt.
-
Rickazoid
addikt
Szerencsétlen helyen van ezen is a logó. A kamera alatt kéne lennie 1-2 centivel. Meg az előlapon a Nokia felirat is kerülhetett volna oldalra, középre pedig még egy logó vagy legalább fordítva, mert ez így tényleg pont ott van, ahol sosem látja viszont az ember, csak ha direkt nézegeti/mutogatja.
-
törölt tag
Gondolom Bale is Lumiával fogja nyomni a filmben. Már a TDK-ban is valami Nokiája volt.
Még az lenne szép marketingfogás ha Bane-nek Androidos telefonja lenne, és azért tudná Batman lenyomni mert befagy a telefonja. Batman-t meg simán odavezeti a romfőző Bane-hez a Nokia Drive
-
Воланд
titán
-
gzbotii
nagyúr
Ez kb, 3 honapos hir mas portalokon?
-
blueMerle
veterán
válasz
Mr President #14 üzenetére
És a kivánságod teljesült (már rég
): Nokia N9
Ha nekem bejönne ez a formaterv, akkor biztos hogy inkább a MeeGoo-s verziót venném, nem a WP-set. Bár, a szinte halott oprendszer nem túl vonzó
-
Rickazoid
addikt
Felülre kéne. Ugye a 900-nak felülre kerül? Nem mintha akarnék WP-s telefont a közeljövőben... de egyébként tetszik.
-
Ettől várják a nagy áttörést??
-
Mr.Grincs
veterán
Kár ilyen jó telefont ilyen gagyisággal lehúzni. 15 éves korig menő az ilyen batmanes, supermanes stb telefon, de utánna már szerintem vérciki egy ilyennel megjelenni hogy wáóóóó batman...oddaaaaaa..
-
Don't Panic
senior tag
-
BobTail
őstag
Játéktelefon... kívül, belül!
WP-nek elég is ez a színvonal, nem érdemel többet
-
Recon666
Közösségépítő
Illik a külsejéhez.
-
Mr President
senior tag
A lumia bejön, csak ne wp7 lenne rajta. Ezek a csempék nagyon nem jönnek be
-
zsigus
őstag
Jól van na.
Csak arról volt szó, hogy előröl nem látszik, hogy Batmanes. -
Zirowe
nagyúr
Annyira sajnálom, hogy ez mindig csak nokia.
-
stvnppp
senior tag
válasz
PowerBuldog #6 üzenetére
Ha gallériába teszel batmanes képeket, akkor ugyanezt a hatást éred el...
De nagyon komoly marketinget tol a Nokia a wp7-es telefonok alá, már Flo Rida klippben is láttam azt hiszem 900-ast.
-
Tigerclaw
nagyúr
Hát egyrészt a kutya se veszi észre, hogy batmanes, hiszen a hátlapon van és ott is ott ahol fogja az ember, másrészt ez elvileg gyengíti a hátlapot azon a részen. Inkább lenne más színe.
-
zotyesz85
csendes tag
frankó, bár nekem amúgy is bejövős a lumia 900
-
mate0023
tag
Elegáns. Nekem tetszik
-
Egonyolc
aktív tag
Bejövős, főleg, hogy az egybe ház miatt itt nem csak egy cserélhető hátlapról van szó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest