- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crucio
aktív tag
jó cucc
-
Sztbeni
őstag
8 giga memória? 800 Mhz proci? A 701-et le nem cserélném rá
-
Abysmal
aktív tag
Én is szeretem a benyomható gombokat, nem azért ronda a 710, mert azok vannak rajta. Meg lehet azokat a gombokat szépen is csinálni, de a 710-en nagyon ocsmányra sikerült. Még be is vállalnám, mert hardverileg nagyon rendben van, főleg ezért az árért, de nagyon csúnya szegény
Ha úgy nézne ki mint a 800, vagy valamelyik concept art még a Nokia-MS házasság bejelentéséről, akkor rohannék érte a boltba. -
NGA
addikt
válasz
d.salvatore #16 üzenetére
Simán lecserélem első körben rá az Optimus 7-et.
-
d.salvatore
tag
Várhatóan 189 eurós áron debütál, és itt van egy fehérben...nagyon szép kis darab!!! Sztem tökéletes formája van.
-
JR.CSé
senior tag
válasz
d.salvatore #14 üzenetére
+1 főleg hogy ha nem förccsentett műanyagból lesz.Amit egyébként kétlek.
-
d.salvatore
tag
Nagyon bejön a külseje, fehérben szerintem nagyon szépen fog kinézni
-
Воланд
titán
"A logika: a csúcskészülékeket megveszi N darab emberke. Az középső/alsó árszegmensben lévő készülékeket pedig megveszi 1 000 000 * N darab emberke. Szerintetek hibázott a Nokia? Nem hinném. Ezzel a még épp csak karcolgatott NFC piac jó részét lefedheti, így valódi versenytárssá válnak a készülékei, ha más fronton még nem is feltétlenül."
felteve, hogy adnak is el belole (lasd elozo negyedev). ettol fuggetlenul van ertelme annak, amit irsz.
-
xx00xx
csendes tag
javítsatok ki, ha tévednék! Hasonló cucc van a BB 9900 Bold-ban is, nem?
-
Uchimata
tag
A logika: a csúcskészülékeket megveszi N darab emberke. Az középső/alsó árszegmensben lévő készülékeket pedig megveszi 1 000 000 * N darab emberke. Szerintetek hibázott a Nokia? Nem hinném. Ezzel a még épp csak karcolgatott NFC piac jó részét lefedheti, így valódi versenytárssá válnak a készülékei, ha más fronton még nem is feltétlenül.
A következő lépés biztosan az lesz, hogy a többi készülékben is helyet kapnak majd a szükséges elemek (hw / sw), de egyelőre csak győzzék az iramot. Nagyon szurkolok a Nokiának a fellábaláshoz, a WP7-nek pedig a nagyszerű koncepció miatt.
Jó lesz ez a kis színes szappantartó a tömegeknek, higgyétek el, jobb, mint a zakatoló olcsó androidok
Ez hiányzott igazán a Nokia / MS duónak, a tömegeknek szánt olcsó telefon.
Aki nem vágja, hogy miről beszélek, érdemes egy pillantást vessen legalább pl. egy T-Pontban a WP7 rendszerre, és érteni fogja, hogy miért fogja jobban szeretni az átlag (nem telefonbuherátor) vásárló az Androidnál.
-
hallerlaller
addikt
Nekem ez a telefon sokkal jobban tetszik, mint a többi lumia.
-
callmeakos
veterán
Welcome
-
alevan
őstag
Ez szerintem egy nyilvános tesztkészüléknek fogható. Ha élesben is jól szerepel a rendszer, akkor a szoftveres támogatottság bekerül az Apolloba.
Update: A fennt linkelt cikkben is erről találgattak ahogy látom
-
Воланд
titán
nem, nem csak te nem latsz. csak arra tudok gondolni, hogy nem volt eleg idejuk ra, vagy nem tudom.
"We asked Microsoft's Greg Sullivan about NFC for Windows Phone 7.5 and he confirmed that OEMs can enable the support given the access they have to build native code applications." [link]
-
DS39
nagyúr
most akkor 610 vagy 710? egy helyen szerintem el van írva 710-re.
a telefon tetszik, de 1 GHz-es proci és 512MB RAM is elférhetett volna benne így 2012-ben, még ha olcsóbb kategóriába is szánják.
-
Воланд
titán
na, ilyenkor latszik, hogy a fejlesztesi idot meg az ms - nokia paros sem tudja lecsokkenteni. pedig az a cucc jo lett volna a tobbi lumiaba is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest