- Leradírozta a kijelzőt a Garmin fitnesz karkötőjéről
- Szokatlanul nagy telepet kaphat az Oppo következő A-szériása
- Korán szivárgott a Snapdragon 4 Gen 6: új Adreno és LPDDR5 is jöhet
- Egy spanyol játékosnál tűnt fel a Honor Robot Phone a vb-döntő után
- Tisztázta a Motorola az Edge 70 Max frissítési ígéretét
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro - majdnem tökéletes
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Az EU finomít, nem mindenben lesz kötelező a cserélhető akku
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Soundcore Liberty Buds – a fura formájú AirPods 4 ANC alternatíva?
- Xiaomi Smart Band 10 Pro NFC - ki fizeti a következő kört?
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trailblazer
veterán
-
joey04
titán
Pepe egyebekiránt már egy ideje a törököknél rúgja a bőrt, csaxólok...
Ahogy Suarez harapós esete is még a Liverpoolban történt, azóta némileg higgadtabb lett a koma. Legalábbis már nem fő botrányhős.iniesta is mindig barcás marad, hiába megy Japánba most.

-
-Skylake-
addikt
Azt hittem, hogy a dialektikai mélységek kontextusában felsejlik a stratégiai mélységek és mozgástér eseményhorizontja is

Na jó, akkor csak kutya nehéz felvenni velük a versenyt
JBL, Harman Kardon manapság viszi a prímet a hordozható hangfalak, s kisebb hangtechnikai cuccok világában. Kevés dologra, de erre megéri befektetetni egy 'kis' különbözetet más gyártókhoz képest. Szerintem."Azt hittem, hogy a dialektikai mélységek kontextusában felsejlik a stratégiai mélységek és mozgástér eseményhorizontja is"
Az egyik kedvenc weboldalam
-
Trailblazer
veterán
Pepe egyebekiránt már egy ideje a törököknél rúgja a bőrt, csaxólok...
Ahogy Suarez harapós esete is még a Liverpoolban történt, azóta némileg higgadtabb lett a koma. Legalábbis már nem fő botrányhős. -
joey04
titán
amig olyan jatekosokat nem tiltanak el, mint a barbar pepe es tarsaik, akik honapokra harckeptelenne tesznek jatekoskat, addig ne kovetelje senki suarez ilyen merteku eltiltasat
kapott eppen eleg buntetest, olyan esetert ami utan a szenvedo fel mar a kovetkezo meccsen is palyara lephet
azok viszont akik eltorik a masik jatekos labat es betegszobara kuldik oket honapokra, nem kapnak 2-3meccses eltiltasnal tobbetna még egy barcás

nyugi én gyűlölöm mindkét csapatot, szóval tiltsák csak el pepet is, vagy bárkit a madridból, nem érdekel, de itt suarezről volt szó, teljesen felesleges bekeverni más játékosokat, pláne madridiakat, mert az csak még inkább kiakasztja a fan detektort.
-
turbulencia8
addikt
Ja, az nagyon jo cucc. csak kar, hogy micro usb-s a toltocsatlakozoja. Baratnom minden micro usb-s eszkozt kepes par honapon belul ledaralni. Terjedhetne gyorsabban az usb-c.
-
Nagya21
addikt
Erről a gyártóról sem hallottam sokat...
HAli!!
Akkor tájékozódj.....
Tronsmart T6 kékfog hangkeltőm van, lenyomja a dzsibielt, ez van mondom én a süket
A haver dszibiel hangkeltőjét flip 2-est lazán lenyomta.
Ár értékben meg pláne.
Üdv Nagya -
gproject
aktív tag
amig olyan jatekosokat nem tiltanak el, mint a barbar pepe es tarsaik, akik honapokra harckeptelenne tesznek jatekoskat, addig ne kovetelje senki suarez ilyen merteku eltiltasat
kapott eppen eleg buntetest, olyan esetert ami utan a szenvedo fel mar a kovetkezo meccsen is palyara lephet
azok viszont akik eltorik a masik jatekos labat es betegszobara kuldik oket honapokra, nem kapnak 2-3meccses eltiltasnal tobbet -
Millerchris
tag
Erről a gyártóról sem hallottam sokat...
-
joey04
titán
Ez a harapós "poén" már baromi unalmas. Más nem volt? Éppen olyan baszt uncsi mint a Samsungnál a "robbanós" "poén", ami már eleve téves, mivel nem robbanás volt.. De úgy látom elég szegényes az emberek fantáziája.
Egyébként inkább Suarez mint mondjuk Rinyáldó! Az mit reklámozhatna? (tudom, már telefont azt igen..)
Talán néptáncos ruhákat? Színész tanfolyamot? Szivárvány színű mobiltokokat?Ennyit erről..
Hopp, egy barca fanatikus aki nem vállalja (vagy kitiltották) az eredeti nickjét. Ennek a parasztnak nincs helye a pályán, örökre el kellett volna tiltani. Mondom ezt úgy, hogy ronaldot sem kedvelem, de ő legalább nem ment még harapdáló állatba. Gusztustalan egy lény ez a suarez.
-
gproject
aktív tag
ravpower
nekem az ace 12k-s van, es kivalohordozhato bt speakerbol nekem betron van, es tudom ajanlani
fukeseiket viszont mar nem, mert ugyan nagyon jol szolnak, de a kabeleik botranyosakpolcos bt speakerem pedig microlab, amit szinten nagyon ajanlok
ezzel korbe is jartam a kevesbe ismert markak ajanlasa temat

na, majdnem lemaradt...tronsmartbol van egy 120GB-os hordozhato ssd-m es nagyon jol teszi a dolgat
na, majdnem lemaradt...tronsmartbol van egy 120GB-os hordozhato ssd-m es nagyon jol teszi a dolgat/S]Ezt nagyon osszekavartam, hasonlo nev, de mas marka

-
gproject
aktív tag
Én is régóta fenem a fogam egy powerbank-re. Csak a megbízhatóság kulcskérdés. Tronsmart-on kívül melyiket ajánlanád?
ravpower
nekem az ace 12k-s van, es kivalohordozhato bt speakerbol nekem betron van, es tudom ajanlani
fukeseiket viszont mar nem, mert ugyan nagyon jol szolnak, de a kabeleik botranyosakpolcos bt speakerem pedig microlab, amit szinten nagyon ajanlok
ezzel korbe is jartam a kevesbe ismert markak ajanlasa temat

na, majdnem lemaradt...tronsmartbol van egy 120GB-os hordozhato ssd-m es nagyon jol teszi a dolgat
-
Somatom
veterán
Ezt a kék mezes, terrorista-gyanús fickót Tronsmart -nak hívják?

-
Enigma1945
őstag
-
Bog
HÁZIGAZDA
-
Matada2.3
veterán
Én is régóta fenem a fogam egy powerbank-re. Csak a megbízhatóság kulcskérdés. Tronsmart-on kívül melyiket ajánlanád?
Aukey az elég jó ebben a mezőnyben, de ha valami egyszerű kell, akkor Xiaomi.

-
szekra
addikt
Ez a harapós "poén" már baromi unalmas. Más nem volt? Éppen olyan baszt uncsi mint a Samsungnál a "robbanós" "poén", ami már eleve téves, mivel nem robbanás volt.. De úgy látom elég szegényes az emberek fantáziája.
Egyébként inkább Suarez mint mondjuk Rinyáldó! Az mit reklámozhatna? (tudom, már telefont azt igen..)
Talán néptáncos ruhákat? Színész tanfolyamot? Szivárvány színű mobiltokokat?Ennyit erről..
Ajjjajjjajj, fanboy detected.
-
törölt tag
"Egyébként inkább Suarez mint mondjuk Rinyáldó! Az mit reklámozhatna? Talán néptáncos ruhákat? Színész tanfolyamot? Szivárvány színű mobiltokokat?"
A szokásos ultimate érv.

Csalódott vagyok a topikban, több ilyet vártam. -
gerii
addikt
Azért az érdekes, hogy az ilyen bulvárszarok megjelennek, de amit - nem is tudom hány napja olvastam - hírt, már leközölt minden média annak sehol semmi nyoma... igaz, abban csak egy Telekom nevű vállalatról van szó.
-
lexter00
őstag
Nagy kaland,a Hellnek meg Bruce Willis
-
fornettisuti
veterán
Ha kínai kütyü, akkor Xiaomi!
A MegaTronsmart, pedig monnyonle! -
Balzak83
senior tag
3 éves, $25-os hdmi stickhez a mai napig jönnek ki firmware-k. Nagyon jó márkának tartom.
-
Bdanyy
addikt
-
atike
nagyúr

Nyilván ráharapott, mert ez volt minden vágya. Ismerte a gyártót, alig várta, hogy legyen egy ilyen a birtokában. Sőt, jelentkezett, hogy hadd promózza / reklámozza őket. A pénznek ehhez semmi köze....

-
cezarlacrone
aktív tag
Ugyan nem engem kérdeztél, de nézz itt körül. (Én ebből a mezőnyből a 16.000-es Xiaomihoz jutottam hozzá, kielégítően teljesít.)
Hey!!! Nagyon köszi!!!
Szrk.: A 16 ezres xiaomi elég combos, ránézek hol mennyi.
-
Trailblazer
veterán
Ugyan nem engem kérdeztél, de nézz itt körül. (Én ebből a mezőnyből a 16.000-es Xiaomihoz jutottam hozzá, kielégítően teljesít.)
-
cezarlacrone
aktív tag
-
cezarlacrone
aktív tag
Inkább a márka harapott rá Lujzára!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy hordozható hangfalra már biztos rég fente a fogát.(I)(/I)
Most akkor ő egy klingon? Fogat fen.
-
Trailblazer
veterán
Jó választás. Tronsmart bluetooth hangszórót használok egy ideje, kiváló cucc, hosszú üzemidővel.
-
DDA40X
aktív tag
-
Sebhelyes
senior tag
-
wolfman
veterán
Ja, készítenek vele pár promóképet amin Tronsmart cuccokban vigyorog, megkapja érte a lóvéját, oszt cső.
40 millió dolláros net worth-el majd egy budget kínai gyártó termékeit fogja használni
Pont úgy ahogy a Clooney is nyilván Nespresso-t iszik éjjel-nappal.Persze, mert Clooney is tudja:
Minden nap egy Nespresso, nincsen többé depresso! -
Sebhelyes
senior tag
-
Matada2.3
veterán
Most rendeltem az első Tronsmart terméket, egy powerbank-et. Remélem nem fogok csalódni benne.

-
Fitzgerald
veterán
Ja, készítenek vele pár promóképet amin Tronsmart cuccokban vigyorog, megkapja érte a lóvéját, oszt cső.
40 millió dolláros net worth-el majd egy budget kínai gyártó termékeit fogja használni
Pont úgy ahogy a Clooney is nyilván Nespresso-t iszik éjjel-nappal. -
wwenigma
Jómunkásember
Azt hittem, hogy a dialektikai mélységek kontextusában felsejlik a stratégiai mélységek és mozgástér eseményhorizontja is

JBL, Harman Kardon manapság viszi a prímet a hordozható hangfalak, s kisebb hangtechnikai cuccok világában. Kevés dologra, de erre megéri befektetetni egy 'kis' különbözetet más gyártókhoz képest. Szerintem.Kis kulonbseg? Aha...
Minosegben ugyanott van ha nem jobb. -
hajbel
addikt
Nem érdekel a cikk, csak olyan jó volt a cím, hogy idekattintottam

-
Soulfly842
addikt

JBL, Harman Kardon manapság viszi a prímet a hordozható hangfalak, s kisebb hangtechnikai cuccok világában. Kevés dologra, de erre megéri befektetetni egy 'kis' különbözetet más gyártókhoz képest. Szerintem. -
wolfman
veterán
Hangkütyübő' csak dzsíbíelt!

Ezt így elég erős túlzás kijelenteni!
-
Tewe013
őstag
10/10-es címválasztás.

-
wwenigma
Jómunkásember

Jah, akinek van kidobni valo penze.
Jo cuccokat gyárt a Tronsmart és a support is Nr.1 ha gebasz lenne.

-
Somatom
veterán
Aki ismeri az Androidos miniPC -ket, az biztosan emlékszik erre a márkára. Luis Suarez nagyon jó választás a Tronsmartnak, mert egy focista pontosan tudja, hogy milyen az öngól.
-
Soulfly842
addikt

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- BESZÁMÍTÁS! HP 15-FD1001NH FHD üzleti notebook - Ultra 5 125H 16GB DDR5 512GB SSD Intel Arc IGP W11
- iPhone 15 128Gb 87% akkumulátor (+15k új akkumulátor)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 Ryzen 5 PRO 6650u Ultravékony, üzleti prémium! Garancia
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok

Ahogy Suarez harapós esete is még a Liverpoolban történt, azóta némileg higgadtabb lett a koma. Legalábbis már nem fő botrányhős.

JBL, Harman Kardon manapság viszi a prímet a hordozható hangfalak, s kisebb hangtechnikai cuccok világában. Kevés dologra, de erre megéri befektetetni egy 'kis' különbözetet más gyártókhoz képest. Szerintem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Minosegben ugyanott van ha nem jobb.