- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Imperium Galactica 2-nek nincs olyan felújított változata. Annak a kiadott gépigénye a futtató Windows gépigénye, maga a játék nem lett több. Esetleg még a videók lejátszásához kellhet az eredeti gépigénynél erősebb hardver.
Én AMD A10-6800K-t használtam évekig, 2013-2014-ig sok játék ment szépen vele, az Evil Within volt az első, ami megfogta, de pl. az Alien Isolation simán ment. Viszonylag jól tűrte az 1080p-t is. És nem low beállításokkal futtattam, még a Battlefield 1-nél is lehetett pár beállítást fentebb állítani.
GTA4 más tészta, ott pár dolgot visszább kellett venni. -
Kansas
addikt
Abban, hogy azon jobban ment, alighanem a CPU-részleg(HT) lehet a "ludas".
Sokan elfelejtik, mikor Intel APU/IGP teljesítményt hasonlítanak AMD APU/IGP teljesítményhez, hogy az Intel CPU részlege köröket ver bármire amit az AMD APU-iban találsz, ezért ugyan utóbbiak GPU-limitesebb beállításokkal is elmennek, nem kell feltétlenül mindent "very low"-ra rakni, viszont a CPU sokkal hamarabb kifogy alóluk.
AMD-szimpatizánsként kicsit reménykedek, hátha a Raven Ridge villant valami használhatót, és tudok majd belőle mITX-es "PC-konzolt" építeni a nappaliba.
->Raizen<- -nek pedig köszi a tesztet!
Új hozzászólás Aktív témák
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Oneplus Nord 5G
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest