- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- iPhone topik
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Jó kis bemutató lett, bár az előzetessel és néhány mondattal, illetve szóismétléssel, nem tudtam megbékélni, de ez legyen az én gondom. A 20 millió klikkes Omront firtató résznél, jót röhögtem... Szerintem félreértésben élsz a mikrokapcsolókat illetően. Nem öngyilkos chipek, csak elég nagy a szórás. Mehetnek évekig, de akár csak hónapokig is.
Az egér tetszetős, de egyelőre nem ez lesz amivel elhagyom az általam is utált kábeleket. A két elem +88g, a klikkelős bug, az alvó üzemmódból "kómás ébredés", a hegyes görgő fölötti rész, nagyon nem szimpatikus. LGS problémával szerencsére még nem találkoztam, de nem valami bíztató hogy ilyesmi előfordul.
Scorp2011:
Nagyjából 2-3 hete cseréltem le (legalább a felújítása idejére) a 6 éves G400-ast egy G102-re. Az enyém nagyon egyben van, nem recseg, nem ropog. Nem olyan finomak az anyagok rajta, mint az előzőn, de az összerakottságra és a sima ABS műanyagra nem tudok rosszat mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Nők, nőügyek (18+)
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mikrotik routerek
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Akku 100% // Számla + Garancia //
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest