- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonti
tag
Jó lehet.
-
benox98
csendes tag
Helló, én használtam vettem, nincs meg az adaptere. Hány volt-al megy???És a vezeték végét le tudod fényképezni??Köszi: benox98
-
balu72
tag
Hibátlan leírás!Köszi
-
Lala013
csendes tag
Aloha!
Vki kérlek segítsen!PLS! Lomisnál találtam egy DFP-t, de kb csak a kormányt! (2000 huf-ért) nem vok nagy spíler ezért a kérdés: ha varázsolok vmi másik tápot és rádugom a gépre a pedálok nélkül működni fog??? a válaszotokért elöre is kössz![B] -
Viktor77
titán
A gameport-usb átalakításról annyit, hogy nem érdemes vesződni vele. Kell venni egy 1k-s hangkártyát (gameportosat), mindent letiltani rajta a csak a gameport maradjon. Használtam így gamepadot, nem zavar be sehova.
-
R a y
senior tag
Grat a tartalmas kis írásodhoz, szép munka!
És jó szórakozást a kormányhoz
-
Sanyix
őstag
én 3 éve, 3k-ért vettem gameport -> usb adaptert, működik is. Ez sztem nem olyan sok.
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
Nekem annyiban más csak hogy középen nem a logitech logo van hanem egy GT. Régebben a PS2-hez adták a GrandTurismo játékkal. Innen a GT logo.
Tavaly február környékén leálltak a DFP gyártásával és hiánycikk is lett...aztán októberben a Sony rendelésére újra elkezdték gyártani a PS3-hoz de már kis modósitással: DFP2
-
Prof01
veterán
Grat a cikkhez!
-
GBartfay
csendes tag
(#3) Viktoár: Akárhova akárhogy rakom, az egyik mellette lévőhelyet elfoglalja. Erre jó megoldás, hogy a szélső helyre kell tenni, csak az a baj, hogy több ekkora adapter is van a nálam használtak között, így valamelyik biztos, hogy több helyet foglal el (pl. modem, hangfal). Ha ez az egyetlen ilyened, akkor nincs ilyen probléma.
(#5) Flashget: Nekem, mint a képen is látható, 5.02-es a driver, de tökéletesen ismeri fel, és tökéletesen is működik vele, eddig minden játékban. (TDU, Live for Speed, rFactor)
(#8) m3tr0: Ipon Most látom, hogy azóta megemelték az árát.
Örülök, hogy az első itteni írásom ilyen jól sikerült. Akkor elkezdem a folytatást, de sajnos nem tudom megmondani, hogy mikorra tudom megcsinálni... Attól függ, hogy mennyi időm lesz a jövő héten.
-
m3tr0
őstag
Sziasztok
nagyon tetszett a teszt, várom a folytatást.
Amúgy lehet tudni honnan rendelted iylen jó árban?
Én is beruháznék egyre...azt hiszem.
Még egyszer nagy gratula az íráshoz és várom a folytatást!!
-
Shad0w
senior tag
Neked nincs egy kis kotyogása a kormánynak?
Amúgy azt még hozzátenném, hogy a valóságban nem üt el ennyire a kormánykerék és a ház színe, gondolom itt a vaku miatt látszódik így. -
Flashget
félisten
Jó kis leirás grat!
több mint 1 éve van DFP-m tapasztalatból mondom azoknak akik most szerzik be, hogy az 5.0 drivert használják hozzá! Az utána jövők nálam sima DF-nek ismerték fel PC-n vagy ha jól is ismerték fel verseny közben érdekes dolgokat produkált a driver.Ez pedig egy kis segéd progi logitech tulajoknak akiknél már kicsit kopottabb a cucc.
DXTweak 2
az oldal közepén található. Szoftveresen lehet a pedálokon javitani egy kicist. -
Kommy
veterán
Egy kis észrevétel a felfogatással kapcsolatban, azok a műanyagok amik feláll azok leszedhetők róla és így rámegy akár az 5cm vastag asztalra is. Amúgy elég jó lett a cikk, én mondjuk várom a folytatást, énis ilyen kormányt vettem a napokban, mondjuk nekem ez az első kormányom és nekem is nagyon tetszik.
-
Viktoár
addikt
Jó kis írás,gratula!
Csak szöszölésként kérdezem ha elfordítod az adaptert 180 fokkal és úgy dugod be akkor is annyi helyet vesz a szomszédos aljzatból? -
mexicanraven
senior tag
Nekem tetszik az írásod és a készüléked egyaránt! Leld örömöd használatában!
És remek ötlet, hogy írsz majd a további játékban nyújtott teljesítményéről! -
kuka00
csendes tag
jó teszt gratula szép rendezet még a képek is jök !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Google Chromecast topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- GTA VI
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest