- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.FantastiK
őstag
'' abban az esetben viszont, amikor torrentről húzod le, és hacsak nem 0byte/s-re van állítva az upload, akkor a feltöltés miatt nagy közönség számára jogosulatlanul adod tovább, és ez nem fér bele a magáncélú másolat meghatározásába, ''
Ha nem adom tovabb pénzért , az hadd legyen mar magancélu masolat.
Mindenesetre, Aki kitalalta a torrentet az tett a legtobbet az Emberisegert ! !
-
Dr.FantastiK
őstag
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz
leslieke #198 üzenetére
'' Ott van peldaul az MPlayer, jo program, de meg mindig 1.1.1
Neked a verziószám az érdekes? Jelen esetben értem, hogy nem felel meg neked, de nem a verziószám a perdöntő, hanem a funkcionalitás. Vagy nem? ''Igen, a funkcionalitas az szamit !
Pont ezert baj az, hogy a legtobb Linuxos program meg a 2.0 verzioszamot sem erte el, az utobbi 10 evbe ! ! Ebbol vilagosan tukrozodik a fejlesztesi keszseg, es bar valoban lehetne jo progikat irni Linuxra is, de ezt hiaba varjuk immar 15 eve. Na erre mondtam hogy nagy cegek nem szallnak be. ..Vajon miert hanyagoljak meg a drivereket is ?
Phoebus hankarimhoz nincs a vilagon sehol driver, az Asus xarik ra hogy megcsinalja !
De ha lenne is driver valami 'minimalistic',, akkor meg silany a program kinalat.
Az Amarok meg ovodascipobe jar, a tobbi meg emlitesre sem melto ! -
Dr.FantastiK
őstag
válasz
leslieke #192 üzenetére
most tenyleg logikus lenne hogy athuzzak minden filmet a NAS-rol egy Local Disk-re csak azert hogy a VLC vigye ?
Ott van peldaul az MPlayer, jo program, de meg mindig 1.1.1 !
idezem a honlapjukrol :
MPlayer does support encrypted BluRay playback, though not all steps are handled by MPlayer itself. The two alternative methods use the URL schemes bd:// (always supports decryption, but you need the key for each and every disk in ~/.dvdcss/KEYDB.cfg and only works well with very simple BluRays, similar to dvd:// vs. dvdnav://) and br:// (uses libbluray and should support the same as VideoLAN in the link below but that is untested).
MPlayer needs some documentation on how to play encrypted discs. Patches are welcome .....Ott van a Xine , osregi darab, meg mindig az 0.99.7 verzional toporog !
Na es a driverek hianya ...
-
Dr.FantastiK
őstag
'' akkor a prohardver portálrendszer, a facebook, a google az mind komolytalan? ''
Ne ertsd rosszul, mert nem errol van szo. En is Linux fan vagyok. DE :
Pusztan az a gond hogy a Desktop usereket megnyerni, kellene tobb Multimadias app a Linuxnak.
Milyen playerek vannak amik viszik siman a BluRay filmeket ? ? Totem ? ez biztosNem ! -
Dr.FantastiK
őstag
a Linux nagyon joo lenne, csak az a baj vele hogy nem fejlesztenek ra komoly programokat..
meg mindig azok a 3 gombos 10+ eves progik vannak ra' ,, version 1.0_2.1.4 formaba..
a KDE-t fejlesztik szepen, valo igaz, de peldaul media player keves van, es primitiv tudasu ! > pedig a Desktop usereknek ez is kellene. -
Dr.FantastiK
őstag
'' hogyha nem tetszik a redhat ára, rakhatsz fel supportált verziókból debiant, suse-t, meg a fene tudja még mit, ''
>sose értettem mire valo a Linuxos Support !? mit kap aki fizet ? tanacsokat ??
Példaul ha fizetnek egy ilyen cégnek mint a RedHat , a Support-ért, akkor irnak ők nekem egy drivert az Asus Phoebus hangkarimhoz ? ?
_merthogy nekem csak az hianyzik az ' igazi full élmény'-hez . . .
-
Dr.FantastiK
őstag
'' Csak poén kedvéért, vajon melyik kezelhető könnyebben űrhajós kesztyűben: a böszme nagy csempék, vagy egy linuxos konzol? ''
csempes kezelofelulet komoly programokra nincs, csak azokra az ovodas 3 gombos semmirevalo app-re amik omlesztve jellennek meg total feleslegesen.
Terminal parancsokat hogy adsz ki a csempés hulyeségen ? ?
-
Dr.FantastiK
őstag
_Nagyon dicseretes dontes, Hajra Linux !
jaaa, szoval 'nekik' sem kellett a csempe ? !_
biztosan nem latnak a jovobe, nincs viziojuk mint SteveBallmer-nek ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konteó topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged