Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
válasz
Peterson_ #22 üzenetére
PC-n sincs ilyen szabályozás, hogy az MS valahogy megregulázza a fejlesztőket. Ahhoz képest a Google Play vasmarokkal fogja a dolgokat, mert pl. "központilag" tud törölni appokat. PC-nél is kismillió hardver variáció van, és ez döntő volt a sikerességében is. Valószínűleg a Google többek közt azzal akart "robbantani", hogy nyitottabb lesz a platformja. Lehet hogy itt nem jött be annyira, ami a PC-nél igen... vagy hát franc tudja mi más lehetősége lett volna, és akkor most hol állna az Android. (Minden esetre nekem a legkisebb gondom volt vele, hogy a játékok hogy mennek... Attól viszont agyf*szt kapok, mikor az összes amúgy szoftver fejlesztésben kókler cég átvariál alap funkciókat, mint a fő indító képernyő, a telefonkönyv, a galéria... De ezen cégek szerint, ezzel ők sikeresebbek lesznek... szerintem meg a droid alatt vágják a fát, de hát ők (nem) tudják...)
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Peterson_ #20 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy te vagy más nem vásárolnak appot. De a hajlandóság jóval alacsonyabb androidon, mint iOS-en. Volt androidos csúcstabletem, egy darab appot sem vettem, mert az appok minősége, és a kompatibilitási gondok el is vették a kedvemet az egésztől. iOS-en viszont örömmel fizetek egy appért, mert tudom, hogy 1. menni fog az eszközömön, 2. szinte biztos, hogy jó minőségű alkalmazást kapok. A fejlesztők tuti érzik a jelentős különbséget a két platform között bevételben és fragmentáció szempontjából is. Egyre gyakoribbak az iOS exkluzív címek, pedig ott van androidnál a jóval erősebb hardver. Ez azért jelent valamit. (Pl. az új Deus Ex és a Drowning is iOS exkluzív lesz.)
-
r3dsnake
nagyúr
-
aizen92
addikt
válasz
Peterson_ #10 üzenetére
egyetértek. annyira elszomorodok mindig. meglátom a headline-t mint majom a farkának úgy örülök. erre ott van mindig egy iOS.... mostanában annyi ilyen hír van és mindig csak iOS....
ez nem tudom volt-e kint de szerinted megér egy cikket! régi játékok ios-androidra pl Age of Empires
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hálózatokról alaposan
- Macska topik
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest