Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Arween

senior tag

válasz bitmad #3105 üzenetére

Nekem dual van jelenleg v20c van rajta ami neked van az még Lollipop,a frissítésre nem tudok mit mondani én már így vettem.

A samsungos töltőt családból venném át ,de addig nem hozom el amíg nem találok a bézs telefonomra egy bézs qi+nfc-s hátlapot.Mert bár gyárilag 5 színben létezik a telefon a tartozékokból sehol nincs bézs :(

• E2E4

aktív tag

válasz bitmad #3105 üzenetére

H961N SAE verziónál is V20a-tól van Android 6.0. (Lsd. pl. itt.)

V10c verzió valóban még csak a Lollipop.

(Reméljük, majd ezt megerősíti neked egy duals SIM-es verziót használó fórumtárs is.)

(#3106) Arween
    Mi az hogy! :K
    Csak találd majd el a V10 megfelelő pozícióját.

Honn vetted? (Link.)

(#3107) darthsmoke
    Linkelnéd a vásárlás helyét?
    A QI töltés alatt semmilyen anomáliát sem tapasztalsz?
    Pl. amikor feltölt a V10, nem marad világításban az elődleges és a másodlagos kijelző?
    Ajánlod másnak is a QI töltőpadot?

(#3109) darthsmoke
    Nem kezdtem el a matricával szenvedni, és esetleg tönkretenni a gyári hátlapot...

Mégis hogyan lehetne tönkretenni a hátlapot egy matrica cserével? :) Persze, mindennek van kockázata, de azért nem egy ördöngösség kicserélni a matricát.
    Én valahogy jobban bízok a gyári duraskin hátlapban, mint egy kínai fröccsöntött műanyagban.

A gyári az a "Quick Window View Flip Cover CFV-140 Protective Cover Case" egy picit drágább. Talán nem véletlenül.

Pl. a G4 esetében is nagy elánnal belefutottak a felhasználók a Nillkin és egyéb kínai utánzatokba a hátlap és a Quick Circle tok esetében, aztán pár hónapon belül megadták magukat ezek a jónak tűnő, olcsó, de mégsem tartós megoldások. A gyári az nem véletlenül kerül annyiba, na.
    De legyen szerencséd, s intenzív használat mellett is tartson ki a tok pár hónap múlva is...

(#3110) ronaldo
    Hát' ez tényleg érdekes.

Kedves V10 tulajdonos társaim!
    Reméljük, hogy a 7.0-ás Android is simán jön majd OTA-n, és a V20 megjelenése után hamarosan a V10 fogja majd megkapni elsőként az új rendszert. :)

Új hozzászólás Aktív témák