- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabancs
addikt
Tudom, hogy a külső megítélése igen szubjektív. Ezért úgy fogalmazok, hogy nekem személy szerint pont az LG telefonok tetszenek. A fiamnak vettem egy Optimus 3D-t, élőben nagyon elegáns, szuper telcsi. A Samsungok (pedig a kedvenc márkám) igazán gagyi hatást kelt, és borzasztóan uncsi. A HTC ugyan nagyon egyforma, de azért a dizájn és a kivitel igen minőségű telcsit mutat. Szóval nem rosszak az LG csúcs telefonok. A kicsik viszont nem tetszenek.
-
kpal
nagyúr
ebbe sincs vaku csak led
-
RaveForce
veterán
becsapósak ezek a képek, az LG azon ritka telók közé tartozik amik élőben szebbek mint képen
2X se tetszett képen, élőben meg zseni, bár ezen is ott az ujfajta home gomb, ami nekem nem igazán adja.. hardver über+
-
Balázs1621
senior tag
Ez a külső.
Nekem az LG-től még mindig a Black a legszebb külsőre. De hw szinten elég jó a ketyere.
-
prolad
addikt
Jó lesz ez csak külsőre nem.
-
Dunbar
senior tag
A home gomb és a hátlap miatt nem szép. Nekem az LG logója sem tetszik, mennyivel szebb egy sima Motorola/Nokia/Samsung/Sony Ericsson/htc felirat.
-
gybazsi
senior tag
Már megint ez a csillogós műanyag hátlap....
-
Moleman
addikt
Értem.
Nekem még egyik se volt, de órákban mérhető, hogy mennyit nyomkodtam már őket a boltokban, és a HTC jobbnak tűnt, hiába gyengébb a hardver és a nagyobb felbontás. Én is majdnem Sensation-t vettem nemrég, de birizgálja a fantáziám a Huawei Honor és a Blade 2, inkább megvárom őket, hátha megúszom fél áron. -
Moleman
addikt
Túlzás, hogy jól van megírva, a W-n kb ugyanaz van, és látszanak a hibái (pl memóriakezelés), csak az S2 erős hardvere elfedi őket. Ha a Samsung is megtanulna úgy optimalizálni, ahogy a HTC, másfélszer jobb telefon lehetne az S2. Egyelőre nem sokkal van előrébb, mint az LG (főleg, mivel az S2-n és a W-n kívül az összes többi telefonjuk kritikán aluli).
-
imisomogyi
aktív tag
WOW(Váóóó!)
El sem hiszem, a 20. ugyanilyen telefon már az utóbbi két évbenEgy kicsit mindig erősebb, egy kicsivel másképpen néz ki, de elég unalmas, ami azt illeti.
Példát lehetne venni a Sony-ról, Apple-ről, és designe terén lassan már újfent a Nokiáról is. -
embe
nagyúr
Hogy az LG-nél mikorra várható és valójában mikorra lesz frissítés..... nos az egy külön történet. Mert ígéretei azt tudnak.
-
neonkukac
csendes tag
milyen csillogós a hátlap pfjj..
-
Moleman
addikt
Hardveresen nagyon szimpatikus, csak ne lenne ekkora tepsi, meg ne lenne LG...
-
atike
nagyúr
-
Pantal
senior tag
válasz
bolondember #6 üzenetére
A következö negyedév az a 2. lesz, ami még a Q1be tartozik, nem?
-
F-ECT$
titán
-
KopaszJack
csendes tag
Hát nem tudom, ez a UI botrányosan néz ki...egy minimalista android skint kéne, mint a Pradaban, csak ízlésesebben...
-
tjb007
nagyúr
A ráncfelvarrás kb. annyiból áll, hogy kicsit megvastagították az ezüst színű keretet.
Szegény Verizon, az AT&T megkapta a valahogy kinéző Nitro -t ők meg csak ezt.
Amúgy értelemszerűen Verizon only. -
atike
nagyúr
A jövő negyedév az 2012 Q2-őt jelent?
Kár, hogy 2.3 tényleg...
Amúgy meg szimpatikus paraméterei vannak, és a külső sem rossz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest