- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
csimmona
újonc
Jó napot.
Pár napja vettem egy ilyet (néhány hetet böngésztem,mire is cseréljem le elrongyolódott verne kínai csodámat) Gondolkodtam h 100e Ftért veszek valami minőségit (A8/nokia 7plus) de annyi gondom lett volna ezekkel (üveg mindenhol?ripityára törne nálam,karcsú védettség) hogy inkább letettem róluk. Nekem a telefon egy tárgy , nem a trendiség reklámozására kell,vagy hogy csücsőrítős szelfiket lőjjek vele a tükör előtt állva.Ha telefonálni kell,vagy böngésznék a neten,zenét hallgatnék a fülesen keresztül,arra tökéletes. Képe rendbe van,elvégre mégis csak az Lg az egyik legnagyobb panelgyártó a sárgolyónkon.Összeszerelése korrekt,ami az Ip védelem és a katonai minősítés tükrében elvárható.
Sok webhelyen kerestem h mi az ideális ár (70-80 s annál többet nem ér) érte, akcióban 45 ért hozzájutottam.
Kínait (meleg ételt leszámítva) többet nem veszek.Akik 3-4 akár 5 éven át gond nélkül használnak/használnak samsung/sony/lg telefont tudják h nem nyúltak mellé annó. Nem mindegy h 20éve gyártanak mobilt vagy 6 éve.nem debilek az lg-ék,korrekt ez a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest