Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
optimus123
csendes tag
szerintetek 75ezeret megér egy ilyen telefon?
-
kisbéci
tag
Nekem lehet lesz egy olcsón.

-
danih
veterán
Én már kb 2 hónapja használom és nagyon szeretem.
Van még tulaj köreinkben?
-
danih
veterán
Hmm még mindig nem lehet kapni sehol, úgy láttam Európában sem nagyon...
-
Rozzo
tag
Nem értem minek okostepsi. Egy átlagossal is lehet sütni.

-
jooker82
nagyúr
Vu2 unboxing
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
Az még jobb lenne de sajnos nem felé haladunk hanem távolodunk tőle.

-
NY_A
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
Hát van az a trend, amit akkor sem követnék ha pisztolycsövet szorítanának a halántékomhoz.
Kinek ez tetszik, kinek az. De ha valami ízléstelen az akkor is az marad, ha minden negyedik ember olyat használ az utcán.
Bár ez is csak nézőpont kérdése. Lehet ízléstelennek nevezni, de lehet egyedinek, vagy rendkívülinek is.
Mindenesetre ami biztos az az, hogy megosztó, ami már jelent valamit. -
15 éve is hülyére röhögték volna magukat amikor megláttak valakit mobiltelefonálni az utcán vagy később a bt fülessel, főleg a fehérrel
aztán meg milyen jól megbarátkoztak vele , nemigaz?
Csak kell egyréteg aki elkezdje, később divat lesz ebből is.Én inkább előbbi leszek, inkább diktálok mint követek trendet

-
NY_A
őstag
Szeretem az egyedi, nem hétköznapi cuccokat, de ez valami förtelmes. Vicces lehet egy ilyet használni. Szerintem hülyére röhögné magát az összes kollégám, ha elővennék egy ilyen szeneslapátot.
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Inkább 16:10

-
danih
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nekem pont ez kell, nem multimédiára (arra jobb a 16:9)... 7"-es, 16:9-es tabot simán lecserélném rá, ha kapható lenne.
-
Trava
tag
Jaj de csúnya.

-
danih
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
SZerintem nem felesleges, csak szűkebb a célcsoport. Nekem pl. pont az, amit keresek, és amit eddig hiányoltam.
-
Napfénysüti
nagyúr
Na ez a méret ezzel az aránnyal szerintem teljesen felesleges ötlet volt.

-
=Mentor=
őstag
Hányinger ez a telefon, ilyet még a legutolsó kínai szutyokra sem mondtam eddig...
-
szeksziboj
tag
Sokan felhördültek, hogy de a hd videók 16:9-esek meg így milyen már, meg tepsi stb.........igen ám, de ha jobban megnézzük sok fényképező készít 4:3-as képet, illetve sok videó van 4:3-as aránnyal (régebbiek főleg de pl a youtube is tömve van velük, sok telefonnal készült videó is ilyen), illetve sok weboldnak is jót tesz ha nem kell széltében scrollozni.
Ezek miatt is úgy látom, hogy kb 50-50% a létjogosultsága a 4:3 és a 16:9 (16:10) képaránynak még mindig ami a használhatóságot illeti.
Ez persze nem jelenti azt, hogy 5 év múlva is el lehetne ezt mondani, de jelenleg kb ez van.
A tepsiség télleg röhely, védhetetlen, aki ilyennel fog majd telefonálni, hülyén fog kinézni
-
turbobusa
senior tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Célnak tökéletesen megfelel

Cyberpunk: Mikor lesz a Note2 itthon kapható?
-
jooker82
nagyúr
-
Devid_81
félisten
válasz
ricshard444
üzenetére
Azert egy keveske hust is fellehet rajta szeletelni, vagy pl jo kis hazikolbaszt!

Ha mar ilyesmibe vagta a fejszet ez az ErrZsii, akkor legalabb alkotott volna valami nagyon nagyot, rakott volna bele bivalyeros akkut, vagy szuper videovezerlot, es ezzel lehetne CoD-ozni PC helyett, vagy barmi..de ez igy egy adag, nem tul gyorsan lebomlo, ipari hulladek...

Nem ebbol fognak meggazdagodni...
-
enginev3.0
félisten
Jók a képek, mivel készültek?

Egyébként marha érdekes/
ronda, kinézete van szegénynek
Olyan LG-s, aki pedig LG-s annak bejön -
ricshard444
veterán
Végre ezzel már lehet Ping-Pong-ozni

-
Devid_81
félisten
Pff, ez kellett a piacnak, mint falat kenyer.
Ez egy elcseszett tablet, ez mar regen nem telefon, meg annak barmilyen kevereke. -
-
danih
veterán
Huhh... nekem viszont nagyon bejönne a 4:3... vajh kinél lehet majd ilyet kapni?
-
dani993
senior tag
Tudok egy magyarosabb alternatívát a phabletre....TELETAB(I)
-
lexter00
őstag
Hát ez akkor is egy márkás hólapát.
-
lcee79
addikt
Videóban mondják, hogy sd kártyával bővítés miért nincs stb, stb
meg nem férnek rá a hd filmek...
Igazából eddig főleg olyan telefonokkal találkoztam amiben a fájlrendszer fat32 volt, emiatt amúgy sem nagyon kell rátenni 4 gb-nál nagyobb fájlokat...
Az 1080p-s HD filmek azért ennél nagyobbak...
Meg amúgy sem érdemes annyira filmet nézni szerintem ilyen mobileszközökön, csak végszükség esetén
Ha viszont nem rakunk rá hd filmeket, akkor meg bőven elég a 26 GB felhasználható tárhely
Szerintem
-
X-Master
tag
Az nem baj, hogy 4:3-as 9 centi széles tepsi, microSIM az kell, mert a sima már túlságosan megnövelte volna a méreteit.

-
Randa, csúnya, nehéz tárolni. Marad a Note

-
Peterson_
addikt
Nekem az MA!TV-s adásban baromira megtetszett ez a csöppség.
A kijelző nem kihasználtsága már kevésbé, és az akku tényleg elég harmatosra sikeredett.
Mindenesetre köszönjük a tesztet, a végére korrekt értékelés született.
Nekem is tetszett...ha hozzámvágnák simán elfogadnám

Szerk: ezt a phablet marhaságot, ha nem muszáj, ne vegyétek át

-
pohár alátét..........
-
Calibra72
aktív tag
Kár hogy 4:3-as. Amúgy egész jó cucc lenne

-
moleculez
veterán
de a tavolkeleten siman jo amugy, oda illik,de europaban nem jaccik szerintem. feherbe meg nagyobbnak tunik.
-
moleculez
veterán
hat nem miattuk fog majd 4:3 ra atallni a vilag... Ha eroltetik, ha nem.
Kosz LG- kapufa -
Kakumix
senior tag
Nem tudom neked milyen és mekkora tenyered / ujjaid vannak, de én január óta nem találtam olyan fogást rajta, amelyikkel elérem a kijelző mind a sarkát, a képernyő alatt lévő gombokról nem is beszélve.
Ha neked ez megy, kérlek tölts már fel egy videót róla
szerk.: most nézem a 4X másfél centivel keskenyebb, mint a Note! A másfél centit pedig viszonyítsd ahhoz, hogy a hüvelykujjam 7cm hosszú, kinyújtva és a vonalzót nekinyomva a mutatóujjam oldalának.
-
Nazara
őstag
Kis duci, ennek ellenére tetszik.

-
Kakumix
senior tag
Nem lehet. A Note 3mm-rel keskenyebb ("csak" 83 mm), de a teljes (és kényelmes) egykezes használathoz legalább 9-10cm-es hüvelykujj kellene (csalni és az asztalra letenni, pocaknak nekitámasztani nem ér
). Persze ha kell, lehet egy kézzel használni, de olyankor para van, nehogy meglökjék a könyökömet, mert akkor repül. -
jooker82
nagyúr
Akinek,ez nem tetszik ,az utódhoz esetleg másként viszonyul...Szerintem sokkal szebb és erősebb is.Koreában már lehet kapni...
Fél-fél cm-el rövidebb lett minden tekintetben..ezt szerintem már egy kézzel is lehet nyomogatni...
-
Istenem!
Aki telefont akar, vegyen 4x-et.. Ez egy olyan zsebtábla, amivel lehet telefonálni. Nem értem, mindenki jön, hogy fúúúújjj, meg milyen már, meg ilyenek. Ez pont nem nekik készült...

-
Bossi
őstag
válasz
Valentino K.
üzenetére
hát akkor itt-ott b@szik mert láttunk már nem 1olyan készüléket ahol ez előfordul... az optimalizálatlanság miatt
-
hitvanyalak
senior tag
Amilyen szép oldalról, olyan elmondhatatlanul rút szemből...az ui is csúf, mondjuk nekem a gyári holo vagy a sense jön csak be...
-
B1T3
addikt
Ez a külső…
Nem csúnya, csak fura. Inkább olyan aranyosnak mondanám. Az biztos, hogy jó eséllyel megnéznek a körülötted levők, ha ezt előveszed, mert már csak a formája és a mérete miatt együttvéve elég egyedi, de legalábbis nem mindennapi. -
bloomberg
tag
Kövezzetek meg, de nekem is tetszik, bár a galaxy gio után szokni kéne az tuti

-
Kakumix
senior tag
Lehet röhögni, de leírtam, hogy a súly meglepett és csúszik is az oldala. És hogy ne sajnáljatok a fizikumom miatt (
) már Note-om van, ami 38g-mal nehezebb mint a 4s (ez 2 szelet párizsinyi különbség!) és akár fél órákat is tudok vele egy kézben tartva telefonálni. Sajnos ennél hosszabb hívásnál vagy ha nagyon szeles az idő kezet kell váltanom. 
szerk: Az izomsorvadás is a telefon számlájára írható, csak nem a 4s-ére, hanem a "gagyi tejfölös pohár műanyagból" gyártott galaxy s-ére és a Samsungéra, mert milyen dolog már, hogy annyira könnyű telefont gyárt?

-
fatal`
titán
Igazi ping-pong ütő, ronda is, a képarány meg röhej 2012-ben.
-
persil
nagyúr
válasz
Valentino K.
üzenetére
Hát pedig van ilyen

A 2-4 magos gépek mind(~mind... ) viszik a full hd videót, de egy widget-ekkel telirakott képernyő ocsmányul bele tud köpni a levesbe

#Dany007
Vákuum - elképesztő ötlet, igazi troll logika, nagyon nagy +1 érte
(nem tudom ismered-e a képeket) -
Cyberpunk
félisten
válasz
Valentino K.
üzenetére
Á én már megjártam azt az utat, utána váltottam Note-ra.
Nekem fontos a mobilitás, hogy bármikkor használhassam. Most egy 7"-os tablettel rohangálni problémás, nem igazán tudod hová rakni, persze ismerek olyat aki ezt teszi, tablettel ment gatyát vásárolni. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dany007
veterán
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Hehe, hát én elfogadom, de azt úgy hívják tablet, és nem szoktak vele telefonálni az utcán... És azoknak is van azért egy szép formája. Ez brutális lett, ezért is csodálkozom hogy van akinek tetszik. Érdekes ez a kontraszt.
"Kakumix: Hát akkor elég gyengéden, akartad felemelni, azért ezek nem fél, meg 1 kilós készülékek na.
"Szerintem ő arra gondolt, hogy az i4S-nek olyan sima a hátlapja, hogy egy szintén sima asztallapra letéve vákuum keletkezik ami miatt nem tudta felemelni!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cyberpunk
félisten
-
Valentino K.
senior tag
"A hardver mindettől függetlenül rendkívül korszerű, akár játékokra, akár Full HD mozik nézésére kiváló társ, de a mindennapos feladatokat is frankó sebességgel látja el."
Be is b@szna ha a FULL HD videót rezzenéstelenül vinné a telefon, de a képernyők között lépkedve meg szaggatna az egész
-
Kakumix
senior tag
Nem vicc, tényleg ott maradt. Galaxy S-em volt ami könnyebb és az oldala sem merőleges a hátlapra így könnyebben fel lehetett emelni. Persze nem mentem el konditerembe, hogy ne süljek fel vele még egyszer, de erősebben meg kellett fogni, mint amihez szokva voltam. Csak 18g a különbség 1 szelet párizsi, de meglepődtem.
Én sem mondtam, jobbat rosszabbat csak annyit, hogy nem érzem a különbséget, ha leveszem a tokot (pl. nem érem át jobban a tok nélkül).
Dany007: A környékemen lakik egy másik Note-os is és ilyen tokkal használja. Mikor először láttam telefonálni megmosolyogtam, ~30cm hosszú tárgyat tartott a fejéhez, mert nem hajtja vissza tok elejét, az szépen lifeg beszéd közben. Őt nem zavarta

-
persil
nagyúr
Én egy szóval sem mondtam, hogy bármi jobb, vagy rosszabb lenne, mint a másik, csak leírtam, hogy én azonnal észrevettem azt a 0.8mm-t. Bár lehet, hogy csak én vagyok ennyire kényes az ilyesmire.
"Mikor életemben először próbáltam kézbe venni egy 4S-t nem sikerült, mert az asztalon maradt, annyira nehéz volt"
Remélem ez csak valami gyenge vicc volt
Egyáltalán nem nehéz a 4s, sőt nagyon jó kézbefogni, olyan "pont" kategória. -
Kakumix
senior tag
Mikor életemben először próbáltam kézbe venni egy 4S-t nem sikerült, mert az asztalon maradt, annyira nehéz volt

Tényleg nem igazán érzem a különbséget, ha leveszem a tokot akkor érzem a súly és az anyag változását, de a méretét nem. Persze, ha nagyon figyelek biztos észre tudom venni, de ennyitől nem lesz jobban vagy rosszabbul kezelhető. De onnan indult, hogy félreértettem mire gondolt Keldor papa. -
fojuzer
aktív tag
nos igy-úgy mondva kellen Kb 50.000.-Huft-ért mert ennyiért röhögve megérné! Sajna hazánkban ez csak álom!

-
Cyberpunk
félisten
Jó gép, csak azért nem szerzem be, mert mindjárt itt az utód modell.
A nóta 2 kiesik nálam a képarány miatt, ha maradt volna az elődé, akkor talán az lenne, akkor még a bugyuta formát és gagyi hátlapot is lenyelem. Viszont ez a 4:3 nagyon megfogott, minél többet nézem annál jobban tetszik. S mivel én főleg böngészek, ezért ott ez kifejezetten előny, ez a széles képernyő. Mondjuk a felbontás nőhetne 1280x1024 elférne rajta.
-
persil
nagyúr
Nem tudom, hogy cinizmus, vagy komoly kérdés-e, de amikor életemben először vettem a kezembe iPhone 4 után Galaxy SII-őt, akkor hírtelen azt hittem, hogy hiányzik a hátlapja, vagy ilyesmi... Pedig csupán 0.8 mm van köztük.
Szerintem a szélességben is érezni azt a két és felet, bár Note és Vu még nem volt nálam.
-
winhelper
tag
A Note II 16:9 képarányától idegenkedem, határozottan visszalépésnek tekintem a Note-hoz képest, de ez a készülék tényleg azt bizonyítja, hogy százszor inkább 16:9.

Amellett, hogy tényleg használhatatlan a szélessége miatt, mint látjuk a programok kijelzőre skálázása is problémás.
A böngészés melletti érv még meg is áll, de film-videó esetén már szánalmas amit az LG produkált ezzel a készülékkel.
Gyakorlatilag tényleg a Note sikerét akarta meglovagolni, de a túlzott "egyediség" itt csak hátrány lett.
A cikkben említik a kapacitív cerkát, oké. És hova rakom? Hurcolom zsebben, míg el nem hagyom? Vagy mellé lehet kötni mint anno az Omnia esetében?
A hardver és az optimalizáltság valóban dicséretes, de nem ez lesz, mire egy Note tulaj vált vagy amit egy "phablet"-re vágyó ember megvesz, szerény véleményem szerint.tzsolesz: azért az 1024 x 768 nekem nem a csúcs kategória. Ne haragudj ezért a megjegyzésért.

-
Legendd
senior tag
válasz
hülyegyerek
üzenetére
Annyiból tetszett, hogy nem rossz ez az 5", van erre is igény, plusz a négy mag és a gyors rendszer javít az összhatáson. Ha elvonatkoztatunk az egykezes használattól, akkor nem vészes a böngészés sem
úgysem lesz itthon, szóval tetszhet!
BTW, aki ilyet vesz, az úgyis "lájkolja" majd
-
hülyegyerek
addikt
Nem sértésnek szánom, de szarabbnál szarabb telefonok kapják meg Legendd kollégánál a Tetszett plecsnit.
Ha egy telefon használhatatlan a kijelzőaránya miatt, az számomra bőven kizáró ok mindenféle pozitív jelzőtől... -
G.Peter
aktív tag
A 16:9-es képarányt nem szeretem túlságosan a telefonokon, de a 4:3 talán még rosszabb... A kettő között lenne a legjobb... Bár gondolom ezzel nem sokan értenek egyet

Különben nem rossz, nekem kimondottan tetszik a dizájn. Az idei LG-k meg szoftveresen is egészen más kategóriát képviselnek, mint a tavalyiak. -
xZer0kidx
senior tag
válasz
Liudvikas
üzenetére
Ezért azért nem a Vu-Note készülékek a hibásak mert ez külön kategória...
Itt főleg a GS3-HOX-O4X vonal emeli a kijelzőméret trendet...
Nekem sem szimpatikus annak ellenére, hogy a nagyobb kijelzőket szeretem de megértem, hogy sokaknak nincs erre igényük... ezért kellene a "csúcs"kategóriás készülékeknek max 4.3-on maradni és a multimédiás szörnyeknek meg e felett és így mindenki boldog lesz...
(#31) Keldor papa: slim-fit farmeromba simán belefér a Note és a 2 sem lett sokkal nagyobb szóval...
-
keIdor
titán
Talán ha kicsit átalakítanám a ruhatáram (nagyobb zseb kell) akkor a Note II használható lenne, de ez már semmiképp, ráadásul ronda is, egy hatalmas kocka.
-
freemanone
addikt
és most az LG bemutatja, hogy almáék miért nem tartották meg a 4:3-as arányt!

-
tzsolesz
nagyúr
Nekem nem jön be a kijelző aránya miatt. A hardver az persze karaj, meg gondolom király lehet vele játszani is, pláne Tegrás játékokkal.
A dizájn pofás, bár nálam itt is beleszólnak az arányok. A fényképek minősége nincs arányban a telefon tudásával. Ez ma már kevés. -
Liudvikas
tag
pár év, és ide jutunk

hihetetlen, mekkora dögökre van manapság igény...lassan a Sony-n kívül nem gyárt senki 4' körüli közép-felsőkategóriás készülékeket..
-
Ez ocsmány....tepsi..

-
Švejk
őstag
Csak egy kérdés!
Ha nem lesz kapható Magyarországon, akkor hogyan/miért kapott ár-érték arányra 7 pontot?
-
JNashville
senior tag
válasz
xZer0kidx
üzenetére
Mivel nem hiszem, hogy egy szép kerek nulla jön majd ki az eladási oldalon a LG-nek, ezért valamennyire biztos hiánypótló a készülék, mert normális nemzetközi terjesztéssel bíró gyártó tudtommal még nem jött ki ilyennel. Eleve, ne magunkból induljunk ki!

Szerintem nem semmitmondó, ahogy kinéz. Első látásra persze, sima fekete kocka, de szerintem a hátlap mintázata, a szép ívesre kerekített oldalak és a főleg a felső rész egyszerűen pazar. A háttérvilágítással bíró bekapcsgomb szerintem kifejezetten gyönyörű, de én hajlamos vagyok elveszni a formai részletekben.
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
JNashville
üzenetére
Milyen hiányt pótol ez a készülék? Max. a 4:3-at de ez nem tudom mennyi embernél lehet hiány...
Hiánypótló a Note volt anno amikor egy kiaknázatlan kategóriát élesztett újra... a Vu csak próbál ebből a rétegsikerből harapni egyet...
Sztem nem néz ki jobban és egyedibben mint a Note. Ok a Note sem a legszebb/legegyedibb telefon ,de ez legfőképp semmilyen... A jobb és egyedibb design mondjuk a Lumia 920 de ez az egyszerű fekete semmitmondó kocka tuti nem
-
RexpecT
addikt
4:3 @ 2012 ?
Viccnek sem túl jó. -
Retekegér
MODERÁTOR
Áhh, ez az arány(talanság). Amúgy nem lenne rossz...
-
persil
nagyúr
" Habár a 139.6 x 90.4 milliméteres magasság és a szélesség – főleg előbbi"
Pont, hogy az utóbbi, tehát a szélesség a kirívó. A fele csúcskategóriás teló meg van 13 centi, szóval a magassággal "semmi baj" nincs. Viszont majdnem 10 centi széles. -
SkyLine3000
addikt
Hátulról úgy néz ki a teló, mint egy telefon akksi, amelyikre nem tettek matricát, csak egy optikát. Sem a méret, sem az arány nem felhasználóbarát. Valszeg nem lesz "must have", vagy "best buy" belőle. Ezt elqrták. Nem kicsit. Nagyon.
-
Rhino666
addikt
Valaki CTRL+R után elfelejte bepipálni az uniform skálázás lehetőséget...

-
xZer0kidx
senior tag
Atyaég.... a kijelzőarány... ehhez a vashoz tartozó még a Note-nál is gyengébb aksi... bővithetőség hiánya.. és ez a semmitmondó formavilág... japán tiniknek az illegális drift versenyeket videózni/postolni biztos jó lesz másra nem igazán...
-
Blyan
félisten
Amit nem értek, 4+1 magos ez a Tegra cucc, meg energia hatékony, meg izé, nem? Akkor hogy a tökben dob el egy éjszaka alatt 20%-ot a töltöttségből?
-
RepeatSector
senior tag
Kövezzetek meg, de nekem bejön!

Amúgy a vásárlásra mutató linket nézzétek meg, mert a myaudio phone 5-re mutat!
-
JNashville
senior tag
Hiánypótló készülék, annyi szent, a fizikai méreteit leszámítva szerintem nagyon elegánsan néz ki. A Note-nál legalábbis mindenképpen jobban és egyedibben.
-
Nem. Ez így ebben a formában nagyon-nagyon bután néz ki.
Egyszerűen akár hogy nézem, sehogy sem látom meg benne azt, amire elismerően tudnék hümmögni. -
peestee83
aktív tag
Kb első LG telefon (Androidos), ami tetszene...De 4:3-as kejelzővel?

Félelmetes. Ez a phablet tényleg használhatatlan. Szerintem nem sokan vesznek majd ilyet -
hunter84
aktív tag
Az optimalizáltságot viszont nem lehet most elvitatni az LG-től, szerintem jó munkát végeztek a programozók, a UI is esztétikus.
Ha a frissítést is gyorsan elvégzik az idei portfóliónál, akkor jövőre akár számításba is veszem újra a márkát.
Ha nem, akkor maradnak a levesben továbbra is.
-
hemaka
nagyúr
LG Optimus Vu special Tefal Edition

-
Dany007
veterán
Hát ez valami rettenet csúnya. Ha már tepsi, akkor inkább Galaxy Note. De ez...
Szokásos, táblának kicsi, telefonnak nem hogy nagy, hanem egyenesen otromba.
A note se gyenge, de annak legalább van egy esztétikus formája. Ez szerintem csak vicc... -
Arcanis
aktív tag
Azt sem értem, hogy a 4x4-es homescreen-t miért erőltetik
... 5"-on azért 5x5 cella bőven elférne már... (Optimus 4X-en is lehetne 5x4 cellából álló "munkafelület") -
amanoba
őstag
Igazából a fotók minősége és az akku érdekelt,-többit nagyjából láttuk az MA tvben-ezek viszont csalódást okoztak.
-
vince
őstag
mi ez a szörnyeteg?

-
batai15
félisten
Semmi extra. Csak egy nagy tepsi.
-
Ha ezzel a 4:3-as arányú kijelzővel nem rontják el, egész korrekt lett volna az összhatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

aztán meg milyen jól megbarátkoztak vele , nemigaz?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)