- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Nem szokatlan.
Nem voltam rest, és a GSM arénán kilistáztam a ma kapható hasonló kiépítésű telefonokat.
Az első 70 telcsiből 62-ről tudtam megállapítani képről, hogy hol van a vissza gomb.
35-27 arányban a baloldal nyert. De csak azért mert a jobbosok között rengeteg Xolo meg hasonló "elterjedt" modell volt!
Igazából a hazánkban komolyabb mennyiségben forgalmazott márkák közül csak a Samsung használ jobboldali "vissza" gombot.
Szóval egyszerűen nem értem, hogy ki és milyen felmérés alapján meri kijelenteni, hogy a baloldali "vissza" a szokatlan...meg "fordított"? -
Rover623
félisten
Szerintem kár rugóznod ezen a "fordított gombkiosztáson"...
Ilyen nem létezik.
Járd kicsit jobban körbe a piaci kínálatot és rájössz, hogy nem egyedi dolog a baloldalra tett "vissza" gomb!Ha meg gonosz akarnék lenni, akkor azt is mondhatnám: az a szabványos!
Az Android piacon a Google az úr, ő diktálja a divatot...márpedig emlékeim szerint az összes referencia teló és a - szintén hozzájuk köthető - most bejelentett Moto G is ilyen kiosztással jött!
Tehát a baloldalon lévő vissza az standard...a többi a fordított! -
Rover623
félisten
"A baloldalon tudjuk bekapcsolni a készüléket, ez a gomb viszont egy kicsit mélyen ül és a nyomáspontja sem az igazi. "
(Ez már nem az első eset itt...
)
Bog:
"Az L9 II árban és tudásban az Xperia SP-hez és az Alcatel Idol S-hez van a legközelebb. Meg a Nexus 4-hez, talán."
A Nexus 4-hez?
Ez komoly?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest