Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Újabb átverés? - Viber, Whatsapp
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziltam
csendes tag
Helló
Keresnék olyan hívásblokkoló progit, amelyik tud profilt váltani, pl hétvégén csak adott számok hívjanak, vagy este x óra után megint csak adott számok, stb.
Előre is köszi -
Sziltam
csendes tag
Helló!
Olyan kérdésem lenne, hogy kaptam egy MMS-t, de nem tudom megnézni. Már felraktam Joe féle apnset-et is, de semmi. Csak rányomok, hogy letöltés, de nem történik semmi.
Valaki help?
Vodafone-s vagyok, cm7 2.3-at használok (RC1-et)
Előre is köszi! -
Sziltam
csendes tag
Helló!
Nekem is ez volt a gondom a fülessel. Többféle 2.3-at raktam fel, de mindig előjött. Ki-be húzkodás nem segített. Felraktam az eleganceswift 4.5-öt d2s-t (ez 2.1-es). Ezzel nem szarakodik a headset, mindig jól megy.
Egyébként én is felraktam a poweramopot eddig mindig, lehet akkor az a ludas, erre nem is gondoltam, Most nincs fenn és most jó, az a lényeg. -
Sziltam
csendes tag
Helló!
A joe féle (0613) romban be lehet állítani valahogy, hogy százalékban mutassa az akksi-t?
-
Sziltam
csendes tag
Valaki help
Zenét hallgattam gyári fülessel. Azóta ott van a füles jel, hol eltűnik, hol ott marad. Nem tudok telefonálni, mert amikor ott van a füles jel (többször van ott mint nincs) nem hallanak. Volt ezer reboot, ki-be dugdosás, de semmi. Most újratelepítettem, de ugyan az a probléma, pedig bele se dugtam a fülest. mi lehet a megoldás?
CM7 M6 van fenn!
Joe féle romnak kell az ext2 partícó? mert azt próbáltam felrakni, de kiírta, hogy ext2 hiba!
HELP!!! HELP!!!! -
Sziltam
csendes tag
Helló!
A hozzáértőknek biztos hülye kérdés lesz, de azért felteszem.
A d2s-ről vissza lehet állni sima romra, ha akarok?
A d2s sebességre ugyan olyan vagy kicsit lassabb esetleg gyorsabb mint a sima?
A d2s-hez kell valamit törölni formázni recoveryben?Ha valaki válaszol, akkor köszönöm!
-
Sziltam
csendes tag
Hello!
Megoldódott már az M5 recovery-ben az installed aborted. Olvastam vissza, de lehet átsiklottam felette. Láttam, hogy van d2s-es backup linkelve, de símát nem találtam.
Valaki tudna egy linket megosztani? Fastboot-os nem jó az valamiért nem megy!
Előre is köszi! -
Sziltam
csendes tag
Heló!
Próbálom felrakni az CM M5-öt (recovery). Elkezd települn és a végén kiírja, hogy installation aborted. Maga a telefon elindul, de nem csatlakozik wifire.
Fastboot-os is csinálnék, de az nem megy. Fastbootba indítom a telefont, fel is ismerte, de a driver amit telepített (win 7 32bit), az az eszközkezelőben egy háromszögben levő ! jel van.
Fastbootra valami megoldás?
Esetleg recovery-re, hogy ne legyen insallation aborted? -
Sziltam
csendes tag
Helló!
Olyan progit nem tud valaki, amelyik felolvassa a hívó nevét. Nokián volt és nagyon szerettem.
Találtam egy caller id reader-t, de nem teljes. Seholn nem találtam teljest.
Esetleg valami másik és ingyenes? -
Sziltam
csendes tag
Helló
Mint leírtam a délután folyamán a google fióknál csak a"slide keyboard open to continue" felirat van. Íg nincs szinkronizálás, nincs market. Sajna most mennem kell dolgozni, ha valakinek van rá megoldása, hogy kell a google fiókot bekapcsolni, reggelig ossza meg.
Előre is köszi! -
Sziltam
csendes tag
Helló!
Neked mit jelent, hogy normál használatnál adom meg?
Az elején bejött az a varázsló, bezártam. A menüben rámentem a marketre beadta, hogy be kell lépnem a gmailba, de ugyan ezt dobta be. Címtárban próbáltam gmailt hozzáadni, ugyan ez. Böngészőben simán beléptem a gmailmba, de úgy nem történt semmi.
Ezért kérdezem mi jelent nálad az, hogy normál használatkor adjam meg? -
Sziltam
csendes tag
Hi!
Feltettem az 1.7-et. Nekem sem adja be a billentyűt a google fióknál. Így nem tudom szinkronizálni a névjegyeimet. Csak azt írja, hogy slide keyboard open to continue.
Ötlet? -
Sziltam
csendes tag
válasz Heimdallr75 #26243 üzenetére
Köszi jó lett!
Egy gyors kérdés! Látom benne van a recovery 3.0.1.9 is! Nekem 3.0.1.4 van fenn! Recovery-t kell cserélni vagy mehet az enyémmel?
-
Sziltam
csendes tag
Helló!
A belinkelt mirror oldalról leszedtem (két helyről is) az 1.7-et. De csak annyit ír, hogy hiba a csomagolt fájlban! Van esetleg másik link, ahonnan tölthető?
Köszi! -
Sziltam
csendes tag
Helló!
Olyan gondom lenne, hogy a múltkor kitöröltem a gmail.-ból az összes telefonszámot. Most próbálom visszaszinkronizálni. Le is fut a szinkronizálás, de semmi nem jelenik meg a gmail-ban. Ötlet? Mit rontok el? Még valahol kell valamit beállítani?
Ha valaki tud segítsen! Előre is köszi!
Ja 2.3 van fenn. 1.5 -
Sziltam
csendes tag
Hi!
A 2.3-ban be lehet állítani valahol a gyorstárcsázást? Nem találom sehol!
-
Sziltam
csendes tag
Hi!
Felraktam én is a legújabb 2.3-at. Orosz nyelven fut, nem enged hard resetet csinálni. Hogy tudok nyelvet állítani? Vagy más módon hard restet csinálni, mint a hang fel+home+search?
HELP!!! -
Sziltam
csendes tag
Helló!
1.4.2.1+patch3+Sensible_Mod_LG_1.4.2.1 van a telefonomon. Néha iszonyatosan megakad, főleg, ha programból lépek ki. Ilyenkor kb. 10-20 másodpercig semmit nem tudok csinálni. Van hogy főkép ikonok nélkül látszik vagy csak fekete kép. Olvastam, hogy másak is volt ilyen belassulás. Olvastam vissza a fórumba, de nem találtam (vagy elsiklottam felette) rá megoldást? Mit tudok csinálni, hogy tökéletesen gyorsan fusson?
Előre is köszi! -
Sziltam
csendes tag
Helló!
Aki használ 2.2.1-et írja már meg légyszíves, hogy hol tudom beállítani a gyorshívást, mert sehol nem találom! Próbáltam a fórumban keresni, de ott is csak a kérdést találtam, mert más is kérdezte, de a választ nem találtam rá!
PLZ HELP!!! -
Sziltam
csendes tag
BUÉK mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
Sziltam
csendes tag
Helló!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy tudok csoportoknak sms-t küldeni? Tehát kb. 10 nevet enged alapból beállítani. De, ha én több embernek szeretnék egyszerre üzenetet, azt hogyan lehet? Hol lehet létrehozni csoportokat?
Válaszokat előre is köszönöm! (a hozzáértők ne hurrogjanak le egyből!!! Köszi!) -
Sziltam
csendes tag
Megoldódott! Letöröltem az EXT2 partíciót, újra létrehoztam, formáztam és települt. Most megy az 1.4.2b.! Csak nem tudom újra merjem.-e indítani! Ezt már reggel szedtem le, elvileg a javított!
-
Sziltam
csendes tag
Hi!
Tegnap felraktam az black 1.4.2b-t. Beírtam az init,ch-ba a jogokat. Minden működött, ameddig nem indítottam ma újra a telefont. Azóta semmi csak LG logó. Felraktam recoveryből a javító patchet, de semmi. Újraraktam az 1.4.2b-t, de semmi, csak LG logó. Ötlet?
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Sziltam
csendes tag
Hi!
Le kellett szednem az 1.4.2b-t. Egy idő után újra azt csinálta, hogy nem telepített. Hard reset, de utána se. Várok, hátha ki lesznek javítva a hibák. -
Sziltam
csendes tag
Hi!
Joestone-tól kérdezném, hogy a 12481-es hozzászólásába berakta a quadrant mért eredményeket.
Nekem csak 500 körüli érték jön ki. Megnéztem, hogy minden érték szinte egyforma (valamelyik még egy kicsit jobb is nálam), csak az I/O nálam 400 körül van nálad meg 1776. Azt kérdezném, hogy mi lehet ennek az oka?
Nálam 1.4.2b van fenn! -
Sziltam
csendes tag
Újra indítottam a telót, most már a Marketből sem telepít. Azt írja, hogy "Package file is invalid".
Valami megoldás? -
Sziltam
csendes tag
válasz wwenigma #12641 üzenetére
Ezt a részt olvastam! Adtam is Rootexplorerben jogot a két mappának, meg az app2sd/app-nak is. A marketből települ, de kártyáról nem. Az a "cp -r -p" valami nem tudom mit jelent, mert nem vagyok egy programozó zseni (gondolom nem is kell annak lenni).
De Rootexploreben megnyomtam Mount R/O, aztán adott könyvtárakon hosszan nyomás, permission és mindent kipipáltam. Már próbáltam az SDCARD könyvtáron is, de ott hiába pipálok ki mindent, ha leokézom eltűnik. Ott ---rwxr-x van.
De kártyáról akkor sem települ semmi!
Mit rontottam el? -
Sziltam
csendes tag
Helló!
Felraktam a Black 1.4.2b-t. Azt már sikerült elérnem, hogy a Market működik, letölt, telepít is. De a memkártyán lévő apk-t nem telepíti! Mit kell csinálni? Valamelyik könyvtárnak jogot kell adni? Vissza olvastam, de nem igazán találtam rá választ!
Valaki HELP!!! -
Sziltam
csendes tag
Hello!
Valaki tudna adni egy linket a setcpu-hoz?
-
Sziltam
csendes tag
válasz Blokkolnam0 #11318 üzenetére
Nekem is pont azt csinálja. Black rom 1.4.1b van fenn nekem is
-
Sziltam
csendes tag
Helló!
Tud valaki olyan időjárás alkalmazást, amit live wallpapperként be lehet állítani? Felraktam a marketről a beautiful live weather-t. Beállítottam mozgó háttérként. De ezen mindig süt a nap este meg a hold megy és ennyi. Ehhez esetleg kellene valami progi, ami leszedi neki, hogy milyen idő van?
Köszi a válasz(oka)t! -
Sziltam
csendes tag
Én is felraktam az app2SD-t az 1-es menüpontal. Úgy néz ki így jó lesz!
-
Sziltam
csendes tag
Hello!
HR-t nem nyomtam, de akkor kipróbálom úgy. Hátha bejön!
Köszi! -
Sziltam
csendes tag
Hello!
Nagy nehezen felraktam a Black ROM 1.4B-t. Ha rakok rá app2SD-t, akkor utána összeomlik a rendszer. Semmit nem tudok futtatni, mindenre azt írja, hogy a program váratlanul leállt. Bezárás. Mi lehet ennek az oka. A 3. menüpontot választottam. 8GB-os Class 6-os kártyám van, ebből 1,5 GB-ot raktam exp2-be. Lehet nem kezel ekkora méretet?
Másik menüpontot kellene választani? A bat fájl lefutattás után kell még valamit csinálni vagy elvileg kész lenne? Vagy van másik progi app2SD-re? -
Sziltam
csendes tag
Hello!
HELP!!!
Annyi hibám volt a frissítés után, hogy úgy döntöttem felrakom at 1.4b Black romot. Letöltöttem az out.kdz-t. Fel is telepítettem, újraindult. Elindítom fastbootban a telefont (kamera+bekapcs). Az LG logó után fekete a kép. Win 7-en futtatom a android SDK tools mapábban a "fastboot flash recovery recoveryswift.img". De csak annyi történik, hogy "waiting for device". A windows talál egy Android interface hardvert. Ezt telepíti, de kód 10 hibaüzenettel írja, hogy nem futtatható. Már többször újraindítottam a telefont, gépet, de semmi. Korábbi hozzászólásból láttam már ezt a hibát, azokból több drivert leszedtem, de semmi változás. Akinek ez volt a problémája az annyit írt a végén, hogy megoldotta. De azt nem, hogy hogy oldotta meg. Ha valakinek van ötlete ossza meg velem. Előre is köszi.
ÜDV -
Sziltam
csendes tag
Hello!
Frissítettem 2.1-re múlt héten. Azóta pc suite nem szinkronizál. Látja a telefont, de ha rányomok a névjegyzék szinkronizálására, kiírja egy kis idő múlva, hogy a telefon nem válaszol. Már csináltam hard resetet, de semmi nem változott, nem szinkronizál. A menüben a beállítások szinkronizálásoknál van olyan fiók, hogy PC Suite, de az alá az van írva, hogy kikapcsolva és be se tudom kapcsolni.
Valakinek van ötlete, hogy tudnék újra szinkronizálni PC suite-val? -
Sziltam
csendes tag
Szaisztok!
Segítséget szeretnék kérni. Felraktam a hivatalos 2.1-et. Ezt követően root és app2sd (ezeket az 1 HSZ-ben megadott linkről szedtem le). Ki is írta, hogy másolás, meg ami kell. A memória az kicsit fogyott, de nem olyan vészesen, olyan 90 mega körül stagnál. A CACHE-t a cachemate progival ürítettem.
A lényeg: Olyat csinál a teló, majdnem minden proginál, hogy elindítom és egyből írja, hogy sajnálom az alkalmazás váratlanul megállt, próbálja újra. Ezt addig csinálja még le nem törlöm és újra telepítem, akkor kb 1x megint fut, aztán újra sajnálom....! Játékoknál, programoknál egyaránt csinálja. Marketből szedettekkel is és külön telepítettekkel is?
Vagy ezt az app2sd-t mindig futtatni kell, ha telepítek valamit? Akkor tenné át a memkarira?
Mi lehet a gond? A memkariból 1,5 GB-ot hagytam exp2-ben a 8 GB-os kártyából (CLASS 6-os). Lehet azt nem tudja kezelni? Meg olvastam valamilyen menüs app2sd-t, de azt nem találtam leszedni. Az megoldhatja a gondomat?
Ha valaki tud segítsen. Előre is köszi! -
Sziltam
csendes tag
válasz csilles #9726 üzenetére
Helló!
Nekem a PC Suit-ra le volt mentve. Jött nekem is állandóan, hogy a Telefon nem válaszol.
A PC Suitban az egyik menüben van az exportálás gomb. Itt a névjegyeket lemntettem VCF-be, nem a csv-be. Ezt az összes vcf-t (amennyi névjegyed van) bemásolod az SD kártya gyökerébe. Ezután bemész a névjegyzékbe, ott menügomb, majd további. ezután import/export. Utána másolás SD kártyáról.
miután kész lett én az SD kártyáról le is töröltem a sok VCF-et! -
Sziltam
csendes tag
Megoldódott a névjegy visszarakás! A PC Suittal lementettem VCF-be, rátettem az SD kártyára onnan meg szépen beolvastattam!
-
Sziltam
csendes tag
Na első problémám frissítés után. A PC Suite látja a telefont csatlakoztatva van.
Próbálom a névjegyeket visszarakni, de azt írja, hogy a telefon nem válaszol!
Valamit állítani kell a telefonon, hogy tudja szinkronizálni?
Eddig simán ment!
Valaki? -
-
Sziltam
csendes tag
Végeztem!
Vodás telefon, PC Suite frissítés!
Most azt írja Firmaware verzió 2.1 update 1. -
Sziltam
csendes tag
Remélem 2.1-re frissít, nem valami újabb 1.6-ra.
Most 74%-nál tart. Ha vége megírom mi lett! -
Sziltam
csendes tag
Helló!
Nekem Vodás a telóm. A PC Suit frissítést talált! Most frissítek! -
Sziltam
csendes tag
Helló!
Valakinek szokott olyat, hogy belép a névjegyzékbe és kb. 1-2 percig csak az van kiírva, hogy simen tárolt nevek ellenőrzése. Ekkor semmit nem lehet csinálni, csak várni vagy ha nagyon megunom, akkor akksi ki, mert semmire nem reagál. Ezt természetes vagy ki kell kapcsolni valahol. Beállítva csak az van, hogy a telefonban tárolt neveket mutassa, a sim kártya egyébként üres. Ha valakinek van ötlete ossza meg velem!
Előre is köszi! -
Sziltam
csendes tag
Hello!
Szerintem sok hozzánemértő, mint én örülne neki, ha valaki leírná pontosan honnan lehet letölteni az app2sd-t, hogy kell telepíteni és hogyan működik.
-
Sziltam
csendes tag
Hello Steelheart2
Névjegyzékbe be kell menni, menü gomb- > kiválasztod a további -t -> megtekintés ! Itt tudod beállítani, hogy miket lássál! Itt ki tudod kapcsolni a google-t!
-
Sziltam
csendes tag
Helló!
Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan program, amivel teljes magyar ékezetes billentyű jelenik meg, nem kell nyomva tartani a billentyűt?
Telepítettem a Softkeyboard nevű progit, de nem történt semmi. Hol lehet ezt bekapcsolni vagy életre bírni?
Köszi a válaszokat! -
Sziltam
csendes tag
Helló!
Nekem is lenne a kérdésem a telóval kapcsolatban. Felraktam rá egy navigációs programot, és szinte mindig azt írja, hogy gps jel keresése. Egyszer vártam egy jó ideig, akkor egyszer csak talált jelet és működött. Ez természetes dolog, hogy 5-10 percet kell várni a gps jelre vagy van valami megoldás?
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest