Hirdetés
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Galaxy Watch8: egy klassz és egy klasszikus
Új hozzászólás Aktív témák
-
BloodRay
veterán
Nem veszekedni akarok, csak szeretek mindenhez tőlem telhetően objektíven állni.
Teljesen elégedett vagyok a Spica-val, de el kell ismeri, hogy az Optimus erősebb. Ettől függetlenül a teljesítménykülönbség miatt nekem nem érné meg cserélnem, de egy vásárlás előtt állónak az LG is jó alternatíva lehet. -
-
kaller1
veterán
-
LouiS22
veterán
Te lenni nagyon okos, és igen, használtam, tudom mi a különbség. Viszont ennyi pénzért ne várd már el az aranyozott billentyűzetet is.
Legyél boldog a Pulse-zal, itt meg nagyon boldogok lesznek az Optimussal.
Vadiúj ára mennyi volt a Pulse-nak? Valahol 80 körül indult. Ugye?
-
LouiS22
veterán
-
BloodRay
veterán
HTC Tattoo? Kisebb, gyengébb felbontású kijelző...
Spica-nak meg a processzora gyengébb.
Valamit valamiért ugye.(#39) sagesz93 -> Pulse szolgáltatói telefon, nem kezdőárral... Plusz szintén gyengébb a hardvere ha jól tudom(kijelzője nagyobb, kapacitív tudom...).
(#40) kovacszk -> Spica-hoz jó esetben 2GB-os memóriakártya is járt(iGo-val), fülest meg nem tudom miért írod, az az LG-hez is van.
De ismétlem, hardveresen az Optimus jelentősen erősebb.
Azzal meg ne röhögtess már, hogy jobb a külföldi garancia, mint a magyarországi. -
LouiS22
veterán
Valóban? Hol kapok 45ért pl. Tattoo-t? A legolcsóbb hely, amit láttam, 62. És garantálom, hogy bolti garit kapsz hozzá (ergo szürkeimport), gond esetén viheted hozzájuk, ők meg viszik ki tudja hova javítani, aztán egyszer csak visszakapod.
És megmutatod a linket a hivatalos 2.1-hez? Hero-hoz sincsen még, nemhogy a Tattoo-hoz. Ismétlem: hivatalos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kiváló hardveres adottságokkal rendelkező, Android rendszerre épülő okostelefon az LG-től, tudásához képest meglehetősen olcsón.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- E-roller topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Windows 11
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest